Hae
Hannamaria

Mulle kustomoidut PRAMEA TIIMA-hapsukorvakorut

Kerrankin jotain mulle kustomoitua: PRAMEA TIIMA-hapsukorvakorut! Kävin jokin aika sitten reissussa Savonlinnassa mm. opparia edistämässä ja ystävää näkemässä, mutta eihän myö voitu vastustaa kiusausta käydä samalla Kuopiossa Matkuksessa kevyellä shoppailureissulla. Ja toki shoppailtiin Savonlinnassa muutenkin, mutta paikan päältä ei tällä kertaa tarttunut mitään matkaan.

PRAMEA Design Tiima hapsukorvakorut

Matkuksessa oli juuri auennut Designkavereiden Iloinen Designkauppa (pop-up, JKL ja Kuopio aukio vain 15.9. asti), jossa oli hurjat avajaishulinat päällä. Satuin sitten huomaamaan, että paikalla oli itse taiteilija Hapsubaarin kanssa,.

Tuolla sai itse valita minkä nappiosan ottaa korvikseen ja muodostaa itselleen tietystä hapsumäärästä oman väriyhdistelmän. Yksien korvisten hinta oli muistaakseni 35€, kaksi jos olisi ostanut olisi se ollut 55€ joten ne eivät olleet yhtään kalliimmat kuin verkkokaupassa.

Mä halusin syksyiset korvikset, jotka hehkuu hiukan pikkujoulufiilistä mutta piristää myös muuten tylsää asua. Ja toki niiden piti sopia muuhun vaatekaappiin. Nämä korvikset ovatkin ihan mahtavat ja oon odottanut sopivaa hetkeä käyttää niitä ensimmäisen kerran. Täytyisi kylläkin vain heittää nämä korviin ja mennä arjessa onnellisena, niin koruja kuuluu käyttää!

PRAMEA Design Tiima hapsukorvakorut

PRAMEA

PRAMEA on merkkinä aivan ihana. Heidän arvojaan ovatkin ekologisuus, suomalaisuus sekä käsin tekeminen. Vaneriosat ovat 100% kotimaisesta koivusta ja niiden alkuperälle sekä toimitusketjulle on myönnetty PEFC- ja FSC -sertifikaatit. Myös muotoonleikkaavat kumppanit, MOoCB Kuopiossa ja Lasercut Studio Helsingissä, ovat suomalaisia.

Olenkin nyt jäänyt merkkiä seuraamaan entistä aktiivisemmin ja odotan, että myös verkkokauppaan saataisiin tälläinen kustomointimahdollisuus. Juttelin hiukan Hapsubaarin pitäjän kanssa ja hän sanoi, että tälläinen baari oli ollu muistaakseni joissakin juhlissa tilauksesta käymässä ja se oli ollut hitti! Todella ihana ajatus esimerkiksi liikelahjaksi, viihdykkeeksi tai muuten vain!

Sivuilla vieraillessa huomasin, että nyt on tullut valikoimiin aivan upea Syyskuun hapsu! Tuo on ihana kombo ja sitä taitaa olla saatavilla vain tämän kuukauden, joten kiusaus on kova se itselle lunastaa. Taitaakin olla, että joka kuukausi tulee uusi hapsu – siinähän saa aikamoisen kokoelman aikaiseksi. Pistäkää heidät seurantaan myös Instagramissa, on ihana!

Onko PRAMEA teille tuttu merkki?

 

4 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Nätin väriset! Ei liian ”silmään” käyvät tai räikeät! Mahtavaa että käsin saa aikaan jotain noin kaunista!?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Tosi hienot korvikset ja jotenkin ihan sinun näköiset 🙂

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tämä on mulle uusi merkki, mutta kuvien perusteella ihastuin kyllä heti. Todella kauniit korvikset 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Oi kuinka kauniit! Pitääkin tutustua valikoimaan tarkemmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *