Hae
Hannamaria

Satumainen meikkihaaste: Lella Lombardi, Formula 1 -kuljettaja

*Sisältää mainoslinkkejä

Satumainen meikkihaaste: Lella Lombradi, Forumula 1 -kuljettaja

Satumainen meikkihaaste viikko viisi saa inspiraation tarinasta ”Lella Lombardi, Formula 1 -kuljettaja” joka on kirjasta ”Iltasatuja kapinallisille tytöille”. Kirjan on kirjoittanut Elena Favili ja Francesca Cavallo ja se herätti mun mielenkiinnostuksen kyllä todella kovasti! Täytyy tutustua enemmänkin kirjan muihiin tarinoihin, sillä koko paketti on täynnä tarinoita naisista jotka ovat muuttaneet maailmaa.

Satumainen meikkihaaste on kauneusbloggaajien / -instagrammaajien haaste, jossa joka viikko tulee uusi tarina tulkittavaksi omalla uniikilla maskeeraus- tai meikkitavallaan. Instagramissa tuotokset löytyvät #satumainenmeikki

Satumainen meikkihaaste: Lella Lombradi, Forumula 1 -kuljettaja

Tarina: Lella Lombardi, Formula 1 -kuljettaja

Lella oli kotiinkuljettaja, joka otatti isällään aikaa tekemistään kierroksista ja alkoi tehdä jatkuvasti uusia ennätyksiä ollessaan taitava kuljettaja. Täysi-ikäistyessään kaikki säästöt menivät kilpa-autoon ja mestaruus Formula 850 -sarjassa saavutettiin. Hän ei välittänyt olevansa ainoa nainen alalla, vaan tähtäsi Formula 1 -kuljettajan pestiin.

Managerit ja sponsorit tulivat toisena vuonna kuvioon ja hän sijoittui Espanjan Grand Prix’ssä kuudenneksi saamatta kuitenkaan jatkosopimuksia. Vastoinkäymisistä huolimatta hänestä tuli historian ainoa nainen, joka on saavuttanut pisteitä Formula 1 -sarjassa (voi tähän mennessä olla vanhentunutta tietoa toki).

Satumainen meikkihaaste: Lella Lombradi, Forumula 1 -kuljettaja Satumainen meikkihaaste: Lella Lombradi, Forumula 1 -kuljettaja

Oma tulkinta

Hain kuvasta inspiraatiota lähinnä värien, sekä epäsäännöllisyyden osalta. Tarinaan osasin samaistua sen verran, että rakastan autoilua ja nuorena (tyhmänä) pistin ensimmäisen autoni etujouset palasiksi kaahaillessani isäni vanhan asuinalueen hiekkateitä ristiin rastiin heti kortin saatuani. Woopsie.

Väreiksi halusin tosiaan samoja sävyjä, joita kuvassa on. Menin aivan paidan väriin asti, vaikka päälläni onkin yksi mun suosikkitakeista. Lakki jotenkin sopi tähän lookkiin kruunaamaan sen, vaikka Formula 1 ei siitä mieleen heti tulekaan. En kuitenkaan tähän jaksanut photoshopata hiuksia jälleen, joten lakki pelasti!

Satumainen meikkihaaste: Lella Lombradi, Forumula 1 -kuljettaja Satumainen meikkihaaste: Lella Lombradi, Forumula 1 -kuljettaja Satumainen meikkihaaste: Lella Lombradi, Forumula 1 -kuljettaja

KÄYTETYT TUOTTEHET

Silmämeikki & kulmakarvat:
*Jeffree Star Jawbreaker -paletti // postaus tuotteesta
*I Heart Revolution Chocolate Mint -paletti
*NYX Professional Makep Eyebrow Powder Pencil (sävy Black)
*L’Oreal Paris Superliner Le Khôl Eyeliner (sävy 107 Deep Sea Blue)
*Isadora Inliner Kajal (56 Blonde)

Meikkipohja & huulet:
*Revolution Conceal & Hydrate -meikkivoide (sävy F1)
*Revolution Conceal & Hydrate -peitevoide (sävy C1)
*Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuteri (sävy Fair)  // postaus tuotteesta
*Revolution Iconic Lights & Contour Pro -paletti
*OFRA x Nikkietutorials Everglow -korostuspaletti
*KICKS Beauty Blush Palette
*NYX Professional Makeup Matte Finish -meikinkiinnityssuihke
*MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -viimeistelysuihke
*Maybelline Total Temptation Waterproof -ripsiväri
*Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick (sävy Wifey)

Siveltiminä mulla oli käytössä taas niitä perinteisiä; kasvoille nestemäisten tuotteiden levitykseen *Real Techniques Expert Face Brush, puuteriin kävisi esimerkiksi *So Eco -puuterisivellin, varjostuksiin *Rebel Edge Trion isoin sivellin ja silmämeikin voi saada aikaan tämän *RT Enchanced Eye -setin siveltimillä (häivytyssiveltimiä ja tiiviimpiä siveltimiä hohdesävyjen levitykseen).

Lue aikaisempmat osat satumaisesta meikkihaasteesta
Vko 2: Satumainen meikkihaaste: Vattumato
Vko 4: Satumainen meikkihaaste: Kaunis Vasilisa

Tämä Satumainen meikkihaaste: Lella Lombardi, Formula 1 -kuljettaja -tarina ja viikko viisi olikin toiseksi viimeinen tätä haastetta. Viimeinen osa tulee ensi viikolla ja senkin jälkeen on pikkuisen ollut jo puhetta jatketta jonkinlaisia haasteita. Saas nähdä mitä keksitään!

Oletteko te lukeneet näitä satuja?

7 kommenttia

 1. Jenni S. | Big mamas home kirjoitti:

  Tämä teidän meikkihaaste on tosi kiva. ? Mun mielestä tämä on tosi onnistunut meikki ja yhtenäinen sadun värimaailman kanssa.

  http://bigmamashomeblogi.com

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihan super hieno meikki taas! 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Vau, meikki kuvastaa kyllä täydellisesti tuota kuvaa ja tekstiä. Hyvin onnistunut, persoonallinen ja mielikuvituksellinen.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Todella superupea meikki! Olen seurannut muutamassa blogissa näitä haasteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *