Hae
Hannamaria

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Musta tuntuu, että parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019 löytyy omaan makuun samoista paikoista kuin viime vuonna, mutta annetaan muillekin mahdollisuus! Nyt jo on moni kosmetiikkajoulukalenteri ennakkotilattavissa ja siksi onkin ihana alkaa kevyt jouluintoilu jo näin syyskuussa! Päivitän postausta sen mukaan kun lisätietoja tulee!

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Lupaan tosin aloittaa joululaulujen soittamisen vasta Halloweenin jälkeen. Näitä kannattaa muuten verrata viime vuoden kalentereihin niin tietää haluaako pysyä samassa vai vaihtaa. Postaus etenee arvokkaimmasta edullisimpaan ja jätin postauksesta myös kalenterit, joita ei saa millään Suomeen tai jotka menevät omaan makuuni liian kalliiksi (eli yli 200€  kahta spesiaalia lukuunottamatta). 

Lush joulukalenteri 2019

Lush joulukalenteri

Hinta 270€, arvo mittaamaton (25 luukkua)

Erityistä: Näitä on myynnissä vain 500 kappaleen erityiserä, joista jokainen kappale on erikseen numeroitu. Mukana on todella paljon kylpypalloja ja muita kylpytuotteita eikä niinkään paljoa muita tuotteita kuten naamiota. Sisään on kuitenkin laitettu valikoimista poistuneita bestsellereitä, joten paljon kylpevälle tämä on unelma!

Ostopaikka & saatavuus: Vain Lushin verkkokauppa, 500kpl erikoiserä

Cult Beauty Advent Calendar 2019

Cult Beauty Advent Calendar

Hinta £195 (n. 216€) , arvo yli £680 (25 luukkua)

Erityistä: Ensimmäistä kertaa julkaistava kalenteri ihanalta Brittiläiseltä verkkokaupalta! Kyseinen kauppa myy mm. sellaisia merkkejä kuin Anastasia, Fresh, HUDA Beauty yms, joten kalenterissa on aivan varmasti ihania juttuja ja mm. kymmenen bestselleriä. Tuotteita oli matkakokoisia ja täysikokoisia, kalliita merkkejä ja edullisempia merkkejä – osa oli jopa sellaisia mistä en itse tiennyt. Tämä on se ultimaattinen kalenteri kosmetiikkaintoilijalle.

Ostopaikka & saatavuus: Cultbeautyn verkkokauppa, liityttävä sähköpostilistalle tiedon saamiseksi

The Body Shop Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar

The Body Shop – Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar

Hinta 149€, arvo yli 300€ (25 luukkua)

Erityistä: Mukana täysikokoisia sekä matkakokoisia tuotteita (etenkin suihkutuotteet monesti täysikokoisia). Kattava valikoima mm. ihonhoitoa, suihku- ja vartalotuotteita, meikkejä sekä inspiroiva tarina jokaisen tuotteen ohessa.

Ostopaikka & saatavuus: *The Body Shop -verkkokauppa, saatavillaheti

The Body Shop Dream Big This Christmas Deluxe Advent Calendar

TBS – Deluxe Advent Calendar

Hinta 99€, arvo yli 180€ (25 luukkua)

Erityistä: Vähemmän täysikokoisia tuotteita kuin Ultimatessa, myös sisältö aavistuksen eri vaikka samoista kategorioista löytyy tuotteita. Näistä laatikoista saat luotua itsellesi joulukylän kun asettelet ne pöydälle esille! Kuvitus on kaunis, mutta oikean laatikon löytäminen voi olla vaikeaa sillä numeroa ei ole suoraan nähtävillä mikäli laatikot haluaa pitää paketissa.

Ostopaikka & saatavuus: *The Body Shop -verkkokauppa, saatavilla heti

paras kosmetiikkajoulukalenteri 2019 lookfantastic

Lookfantastic.fi:n joulukalenteri

Hinta 89€, arvo 455€ (25 luukkua)

Erityistä: Loppuunmyyty neljä vuotta peräkkäin! Rakastin viime vuoden kalenteria ihan todella paljon ja tämä on vahvassa harkinnassa tuon Cult Beautyn ohella. Brändeinä mukana on tuttuun tapaan mm. Elemis, Molton Brown ja muita high-end merkkejä, mutta tänä vuonna nähdään myös Morphea! Ulkoasu on myös aivan ihana tänäkin vuonna ja laatikkotyyli toimii hyvin. Hinta on yllättävän OK ihanan monipuoliseen sisältöön nähden!

Ostopaikka & saatavuus: *Lookfantastic.fi -verkkokauppa, ennakkotilattavissa heti

The Pip Box joulukalenteri 2019

The Pip Box Advent Calendar (VEGAANINEN)

Hinta £75 eli n. 83€ ,arvo £275 eli n. 305€ (24 luukkua)

Erityistä: Tämä on täysin vegaaninen kalenteri! On tosi ihanaa että tälläinen setti on koottu ja se sisältää tuotteita sekä merkkejä, joita itsekin olen käyttänyt. Mukana on mm. Noughty -hiustenhoitoa sekä Weledaa, yhteensä brändejä on 21 erilaista.

Ostopaikka & saatavuus: Ennakkotilattavissa tällä hetkellä.

 

Lumene Advent Calendar 2019

Lumene Beauty Advent Calendar

Hinta 89€, arvo ei tiedossa (24 luukkua)

Erityistä: Kaikki tuotteet ovat tälläkin kertaa miniatyyrejä (huulituotteita lukuunottamatta) ja halusinkin blurrata mahdollisen sisällön, sillä tämä oli ainut kuva jota kalenterista vielä löysin. Siitä kuitenkin näkee, että monesta eri sarjasta löytyy tuotteita ja mukana on mm. ihonhoitoa, vartalonhoitoa sekä meikkejä.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla Lokakuussa 2019

The Body Shop Dream Big This Christmas Beauty Advent Calendar

TBS – Beauty Advent Calendar

Hinta 79€, arvo yli € (24 luukkua)

Erityistä: Tuote sisältää matkakokoisia tuotteita, joten tämä onkin täydellinen jos et ole The Body Shopin tuotteiden kanssa ihan hirveä paljoa viettänyt aikaa vaan haluat ennemmin tutustua niihin omassa tahdissa. Hinta on myös OK, mutta jää jokaisen päätettäväksi haluaako tähän hintaan vain yhden merkin tuotteita matkakoossa vai tutustua useampaan merkkiin.

Ostopaikka & saatavuus: *The Body Shop -verkkokauppa, ostettavissa heti

 

ASOS joulukalenteri 2019

ASOS Advent Calendar

Hinta 78,99€ (24 luukkua)

Jälleen nappisuoritus Asokselta ja nyt vielä entistä vastuullisemmin! Koko kalenteri on painettu käyttäen soijamustetta ja on 100& kierrätettävä sisällä olevia pakkauksiaan myöden (jotka on tehty FSC-pahvista). Valikoimaa löytyy hiuksille, kropalle, kasvoille ja jaloille. Myös joitakin meikkejä on laitettu matkaan. Tämä sopii kosmetiikan perustuotteista (sekä hiukan Suomen perusmerkeistä poikkeavista merkeistä) pitävälle tyypille!

Glossybox joulukalenteri 2019

Glossybox Advent Calendar

Hinta n.77€ Glossyboxin tilaajille & 88€ ei-tilaajille, arvo yli 410€ (25 luukkua)

Erityistä: Tämä on ensimmäistä kertaa Suomessa, sillä aikaisemmin ei ole Glossyboxikaan Suomessa ollut saatavilla. Esittelyssä kerrotaan, että mukana on yli 15 täysikokoista tuotetta ja kuten olettaa saattaa, ovat ne sellaisilta merkeiltä joita Glossyboxissa on näkynyt. Vielä ei ole varmaa kustomoidaanko boxi Suomen markkinalle erikseen vai tuleeko tännekin myyntiin Brittiversio.

Ostopaikka & saatavuus: Tähän tietoon 27.9., mutta odotuslistan kautta. Lisätietoja tulossa *Glossybox.fi.

Feelunique Advent Calendars 2019

Feelunique Advent Calendar

Hinta £45 (12 luukun), £79 (24 luukun)

Erityistä: Saatavilla kaksi eri versiota, edullisempi ja hiukan arvokkaampi. Itse sanoisin että näistä kannattaa ostaa suoraan tuo 24 luukun kalenteri, sillä 12 luukun näytti olevan ainakin omaan makuuni hiukan liian ”tavallinen”. 24 luukun kalenterista sen sijaan saa jo paljon irti mm. Huda Beautyn ja Ritualsin osalta. Jos tarkemmat kuvaukset kiinnostaa, suuntaa tänne.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla 10.10. alkaen, voi ilmoittautua *listalle.

NYX joulukalenteri 2019

NYX Professional Makeup

Hinta n. 40€, arvo n.65€  (12 luukkua) & n. 70€, arvo n. 220€ (24 luukkua)

Erityistä: Tarjolla on todennäköisesti kaksi eri versiota, lyhyempi ja pidempi. Etenkin tuo pidempi vaikuttaa todella hyvälle, sillä arvoa on huomattavasti mutta hinta ei huimaa päätä! 12 luukun versio pitää sisällään saman verran täysikokoisia huulituotteita, 24 luukun versio taasen muitakin NYX Professional Makeupin tuotteita.

Ostopaikka & saatavuus: Ei vielä tiedossa, mutta mm. *Cocopanda.fi on aikaisempina vuosina myynyt kalenteria. Julkaisu yleensä lokakuussa.

Essence joulukalenteri 2019

Essence Advent Calendar

Hinta 24,95€, arvo 359€ (24 luukkua)

Erityistä: Essencen fanien unelma, jonka mukana on kosmetiikan lisäksi asusteita. Tuotteita löytyy käsille sekä kasvoille useamman eri tuotteen muodossa ja veikkaankin, että kalenteri on täynnä pääosin heidän hittituotteitaan.

Ostopaikka & saatavuus: Kosmetik4less -verkkokauppa.

*****

Listauksesta puuttuu vielä ainakin elevenin, KICKS:n ja ASOS:n kalenteri, joten päivitän postausta kun nuo saadaan julki! 

Mä oon nyt vahvasti Cult Beautyn ja Lookfantasticin kalenterin välillä pomppiva tyyppi vaikka aiemmin vannoin että ostan LF heti kun se tulee, molemmat houkuttaa mutta en osaa vielä päättää. Lookfantastic tosin oli viimekin vuonna täynnä niin ihania tuotteita että en kestä! Toivottavasti nämä mun makuun parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019 sopii myös teille!

Minkä kosmetiikkajoulukalenterin te hankitte?

11 kommenttia

 1. Ansku- Glitteri addikti kirjoitti:

  Mitä katselin LF sisältöä niin oli aika lailla samojakin mitä heidän beauty boxista on vuoden aikana tullut mikä tietysti on vähän tylsää. Aikaisemmin ajattelin että ostan LF heti mutta nyt myös tuo feelunique kiinnostaa valtavasti.
  Pip boxin ostinkin jo 😍

  http://Www.glitteriaddikti.fi

 2. tainav kirjoitti:

  Asos face and body kalenteri on jo verkkokaupassa ja Glossy kalenterin hinnaksi on ilmoitettu 139 euroa glossybox Finlandin sivuilla.Harmittaa tuo hinta ,kun vertaa UK- kalenteriin.Ei tee mieli tilata ja maksaa noin paljon enemmän.Sisältö lienee eri,koska tuotemerkit eivät kaikki samoja?
  Tuo Cult Beauty kyllä houkuttelisi,mutta kallishan se on.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos kun sanoit, ovat näköjään päivittäneet tietoja sen jälkeen kun postausta kirjoittelin! Täytyy päivittää postausta.

 3. tainav kirjoitti:

  Siis tarkoitan Glossybox Finlandin facebook-sivuilla on tuo 139 euron hinta. Ja kun vertaili UK-kalenterin sisältöä glossybox suomen sivuilla kerrottuihin spoileri merkkeihin,ne olivat osittain eri merkkejä,joten sisältö ei siten voisi olla sama. Mietityttää kovasti kyllä tämä Glossyn kalenteri,että mitä se sitten tulee olemaan ja maksaako tosiaan boxin tilaajille vähemmän kuin 139 euroa ja mitä mitä.:)Olen vaan ihan täpinöissäni näistä kalentereista,oi voi,D

 4. tainav kirjoitti:

  Musta muuten tuntuu,että LF kalenteri tarvii joka tapauksessa tilata että sitten vaan vähintään 2 kalenteria ,että eihän sille mitään voi ,kun ovat niin ihania!!Anteeksi monet viestit,aihe vaan on niin mielessäni,että lapasista lähtee.

 5. tainav kirjoitti:

  Glossy-kalenteri BRAND SPOILER ALERT

  Pian on aikaa ostaa meidän suosittu Joulukalenteri! Vuoden joulukalenterin arvo on yli 440 € ja sisältää tuotemerkkejä kuten Benefit, Hey Honey, Ciaté, Avant, Nudestix ja AnneMarie Börlind.
  Siis tuo teksti olikin e-mail mainoksessa

 6. Anne /Trean kirjoitti:

  Tuo Lushin kalenteri olisi kyllä magee, jos lompsa antaisi myöden ostaa. Toinen kiinnostava kalenteri omia tyttäriä ajatellen olisi tuo tyylikkään näköinen ”lookfantastic”.

 7. Marjut kirjoitti:

  Mulla ei ole vielä koskaan ollut kosmetiikkakalenteria. Pitääkin nyt tutustua, kiitos vinkeistä. 🙂

  https://artlilykristin.blogspot.com/

 8. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Kiitos Hanna =) En ollut aiemmin kuullutkaan kosmetiikkajoulukalenterista, ihana konsepti meikkien ystäville!

 9. Veera kirjoitti:

  Mulla on ollut yhtenä vuonna L’Occitanen kalenteri ja toisena The Body Shopin. Dermosililla on aiemmin ollut sellainen, joka on kiinnostanut, mutta täytyy katsoa, jos se tänä vuonna olisi ostamisen arvoinen. Toisaalta Lush kiinnostaisi kanssa, mutta toi hinta on vähän liikaa… Todennäköisesti saatan päätyä johonkin Body Shopin kalentereista tänäkin vuonna.

  http://koralliriutta.wordpress.com

 10. tuulanneli kirjoitti:

  Kiitos näistä vinkeistä. Täytyypä myöntää, että näitä on todella runsaasti markkinoilla. Joskus ajattelen, että riittääkö näille kaikille ostajia! Tällä tarkoitan siis todellisia ostajia eikä vain bloggareita!

  Mutta hienoja nämä joulukalenterit ovat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *