Hae
Hannamaria

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

TÄMÄ POSTAUS ON VUODEN 2019 VERSIO. TSEKKAA UUDET KOSMETIIKKAKALENTERIT VUODELLE 2021 TÄÄLTÄ!

*****

Musta tuntuu, että parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019 löytyy omaan makuun samoista paikoista kuin viime vuonna, mutta annetaan muillekin mahdollisuus! Nyt jo on moni kosmetiikkajoulukalenteri ennakkotilattavissa ja siksi onkin ihana alkaa kevyt jouluintoilu jo näin syyskuussa! Päivitän postausta sen mukaan kun lisätietoja tulee!

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019

Lupaan tosin aloittaa joululaulujen soittamisen vasta Halloweenin jälkeen. Näitä kannattaa muuten verrata viime vuoden kalentereihin niin tietää haluaako pysyä samassa vai vaihtaa. Postaus etenee arvokkaimmasta edullisimpaan ja jätin postauksesta myös kalenterit, joita ei saa millään Suomeen tai jotka menevät omaan makuuni liian kalliiksi (eli yli 200€  kahta spesiaalia lukuunottamatta). 

Lush joulukalenteri 2019

Lush joulukalenteri

Hinta 270€, arvo mittaamaton (25 luukkua)

Erityistä: Näitä on myynnissä vain 500 kappaleen erityiserä, joista jokainen kappale on erikseen numeroitu. Mukana on todella paljon kylpypalloja ja muita kylpytuotteita eikä niinkään paljoa muita tuotteita kuten naamiota. Sisään on kuitenkin laitettu valikoimista poistuneita bestsellereitä, joten paljon kylpevälle tämä on unelma!

Ostopaikka & saatavuus: Vain Lushin verkkokauppa, 500kpl erikoiserä

Cult Beauty Advent Calendar 2019

Cult Beauty Advent Calendar

Hinta £195 (n. 216€) , arvo yli £680 (25 luukkua)

Erityistä: Ensimmäistä kertaa julkaistava kalenteri ihanalta Brittiläiseltä verkkokaupalta! Kyseinen kauppa myy mm. sellaisia merkkejä kuin Anastasia, Fresh, HUDA Beauty yms, joten kalenterissa on aivan varmasti ihania juttuja ja mm. kymmenen bestselleriä. Tuotteita oli matkakokoisia ja täysikokoisia, kalliita merkkejä ja edullisempia merkkejä – osa oli jopa sellaisia mistä en itse tiennyt. Tämä on se ultimaattinen kalenteri kosmetiikkaintoilijalle.

Ostopaikka & saatavuus: Cultbeautyn verkkokauppa, myyty loppuun.

The Body Shop Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar

The Body Shop – Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar

Hinta 149€, arvo yli 300€ (25 luukkua)

Erityistä: Mukana täysikokoisia sekä matkakokoisia tuotteita (etenkin suihkutuotteet monesti täysikokoisia). Kattava valikoima mm. ihonhoitoa, suihku- ja vartalotuotteita, meikkejä sekä inspiroiva tarina jokaisen tuotteen ohessa.

Ostopaikka & saatavuus: *The Body Shop -verkkokauppa, saatavillaheti

The Body Shop Dream Big This Christmas Deluxe Advent Calendar

TBS – Deluxe Advent Calendar

Hinta 99€, arvo yli 180€ (25 luukkua)

Erityistä: Vähemmän täysikokoisia tuotteita kuin Ultimatessa, myös sisältö aavistuksen eri vaikka samoista kategorioista löytyy tuotteita. Näistä laatikoista saat luotua itsellesi joulukylän kun asettelet ne pöydälle esille! Kuvitus on kaunis, mutta oikean laatikon löytäminen voi olla vaikeaa sillä numeroa ei ole suoraan nähtävillä mikäli laatikot haluaa pitää paketissa.

Ostopaikka & saatavuus: *The Body Shop -verkkokauppa, saatavilla heti

NYX joulukalenteri 2019

NYX Professional Makeup

Hinta n. 94€, arvo n. 220€ (24 luukkua)

Erityistä: Tarjolla on todennäköisesti kaksi eri versiota, lyhyempi ja pidempi. Etenkin tuo pidempi vaikuttaa todella hyvälle, sillä arvoa on huomattavasti mutta hinta ei huimaa päätä! 12 luukun versio pitää sisällään saman verran täysikokoisia huulituotteita, 24 luukun versio taasen muitakin NYX Professional Makeupin tuotteita.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa mm. *KICKS.fi, *Cocopanda.fi, *Nordicfeel.fi ja *Lyko.fi

paras kosmetiikkajoulukalenteri 2019 lookfantastic

Lookfantastic.fi:n joulukalenteri

Hinta 89€, arvo 455€ (25 luukkua)

Erityistä: Loppuunmyyty neljä vuotta peräkkäin! Rakastin viime vuoden kalenteria ihan todella paljon ja tämä on vahvassa harkinnassa tuon Cult Beautyn ohella. Brändeinä mukana on tuttuun tapaan mm. Elemis, Molton Brown ja muita high-end merkkejä, mutta tänä vuonna nähdään myös Morphea! Ulkoasu on myös aivan ihana tänäkin vuonna ja laatikkotyyli toimii hyvin. Hinta on yllättävän OK ihanan monipuoliseen sisältöön nähden!

Ostopaikka & saatavuus: *Lookfantastic.fi -verkkokauppa, tilattavissa heti

Clinique joulukalenteri 2019

Clinique joulukalenteri

Hinta 89€, arvo 250€ (24 luukkua)

Erityistä: Kehtaisin sanoa, että tämä on hajusteyliherkälle yksi turvallisimmista valinnoista. Täysin tuoksuttomia eivät Cliniquen tuotteetkaan ole, mutta niissä on yksiä miedoimmista tuoksukokonaisuuksista mitä kalentereissa on tarjolla. Olen tätä nykyä itse melkoinen Cliniquen tuotteiden ystävä, sillä etenkin Moisture+ piti mun kasvot viime syksynä kuosissa, heidän puhdistusöljy on aivan mahtava ja nyt olen käyttänyt pitkään kosteuttavaa jellyä. Ihonhoidon lisäksi mukana on meikkituotteita!

Ostopaikka & saatavuus: *KICKS.fi -verkkokauppa, tilattavissa heti

Origins joulukalenteri 2019

Origins joulukalenteri

Hinta 83,50€, arvo 188€ (24 luukkua)

Erityistä: Siitä lähtien kun Jyväskylän Sokokselle tuli Origins, olen ollut ihan into piukeana – ja asiaa ei helpota, että etenkin merkin naamiot on aivan mahtavia. Jokaiseen ihotyyppiin löytyy jotakin ja tässä on melko hyvä katsaus suureen osaan Originsin tuotteista. Vaaleanpunainen naamio on oma suosikki!

Ostopaikka & saatavuus: *KICKS.fi -verkkokauppa

The Pip Box joulukalenteri 2019

The Pip Box Advent Calendar (VEGAANINEN)

Hinta £75 eli n. 83€ ,arvo £275 eli n. 305€ (24 luukkua)

Erityistä: Tämä on täysin vegaaninen kalenteri! On tosi ihanaa että tälläinen setti on koottu ja se sisältää tuotteita sekä merkkejä, joita itsekin olen käyttänyt. Mukana on mm. Noughty -hiustenhoitoa sekä Weledaa, yhteensä brändejä on 21 erilaista.

Ostopaikka & saatavuus: Myyty loppuun.

 

Lumene Advent Calendar 2019

Lumene Beauty Advent Calendar

Hinta 89€, arvo ei tiedossa (24 luukkua)

Erityistä: Kaikki tuotteet ovat tälläkin kertaa miniatyyrejä (huulituotteita lukuunottamatta) ja halusinkin blurrata mahdollisen sisällön, sillä tämä oli ainut kuva jota kalenterista vielä löysin. Siitä kuitenkin näkee, että monesta eri sarjasta löytyy tuotteita ja mukana on mm. ihonhoitoa, vartalonhoitoa sekä meikkejä.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla mm. *KICKS.fi, *Bangerhead.fi ja *Lyko.fi

The Body Shop Dream Big This Christmas Beauty Advent Calendar

TBS – Beauty Advent Calendar

Hinta 79€, arvo yli € (24 luukkua)

Erityistä: Tuote sisältää matkakokoisia tuotteita, joten tämä onkin täydellinen jos et ole The Body Shopin tuotteiden kanssa ihan hirveä paljoa viettänyt aikaa vaan haluat ennemmin tutustua niihin omassa tahdissa. Hinta on myös OK, mutta jää jokaisen päätettäväksi haluaako tähän hintaan vain yhden merkin tuotteita matkakoossa vai tutustua useampaan merkkiin.

Ostopaikka & saatavuus: *The Body Shop -verkkokauppa

ASOS joulukalenteri 2019

ASOS Advent Calendar

Hinta 78,99€ (24 luukkua)

Erityistä: Jälleen nappisuoritus Asokselta ja nyt vielä entistä vastuullisemmin! Koko kalenteri on painettu käyttäen soijamustetta ja on 100& kierrätettävä sisällä olevia pakkauksiaan myöden (jotka on tehty FSC-pahvista). Valikoimaa löytyy hiuksille, kropalle, kasvoille ja jaloille. Myös joitakin meikkejä on laitettu matkaan. Tämä sopii kosmetiikan perustuotteista (sekä hiukan Suomen perusmerkeistä poikkeavista merkeistä) pitävälle tyypille!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *ASOS.com:sta.

Glossybox joulukalenteri 2019

Glossybox Advent Calendar

Hinta 139€, arvo 440€ (24 luukkua)

Erityistä: Tämä on ensimmäistä kertaa Suomessa, sillä aikaisemmin ei ole Glossyboxikaan Suomessa ollut saatavilla. Esittelyssä kerrotaan, että mukana on yli 15 täysikokoista tuotetta ja kuten olettaa saattaa, ovat ne sellaisilta merkeiltä joita Glossyboxissa on näkynyt. Tämä on ilmeisesti eri mitä Briteillä on myynnissä, mutta esim. näitä on tiedossa: Benefit, Nudestix, Hey Honey, Ciaté, Avant ja Annemarie Börlind. Tarkempaa sisältöä ei ole paljastettu.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla *Glossybox.fi

Feelunique Advent Calendars 2019

Feelunique Advent Calendar

Hinta £45 (12 luukun), £79 (24 luukun)

Erityistä: Saatavilla kaksi eri versiota, edullisempi ja hiukan arvokkaampi. Itse sanoisin että näistä kannattaa ostaa suoraan tuo 24 luukun kalenteri, sillä 12 luukun näytti olevan ainakin omaan makuuni hiukan liian ”tavallinen”. 24 luukun kalenterista sen sijaan saa jo paljon irti mm. Huda Beautyn ja Ritualsin osalta. Jos tarkemmat kuvaukset kiinnostaa, suuntaa allaolevien linkkien kautta eteenpäin.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla 10.10. alkaen *täältä.

Revolution joulukalenteri 2019

Makeup Revolution

Hinta n. 45€, arvo n. ??€ (25 luukkua)

Erityistä: Ihana semi-halpismerkin kalenteri, josta vaikuttaa löytyvän vähän jokaiselle jotakin niin ihonhoidosta meikin työvälineiden kautta huulituotteisiin ja mukaan mahtuu jopa (vähintään) yksi paletti! Tosi mielenkiintoinen kalenteri, jota voisi todella harkita jos ei itsellä olisi liiaksi tämäntyylistä tuotetta laatikoissa (ja menossa jo eteenpäin).

Ostopaikka & saatavuus: *Lyko.fi -verkkokauppa (n. 60e täällä) tai *Revolution -verkkokauppa, hiukan erilainen ja 12 luukun kalenteri *ASOS.com.

KICKS Beauty joulukalenteri 2019

KICKS Beauty

Hinta 44,90€, arvo 140€ (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri sisältää vain KICKS Beautyn omia tuotteita aina kasvojen ja hiusten hoidosta erilaisiin meikkituotteisiin ja meikkivälineisiin. KICKS Beautylla on joitakin todella kivoja tuotteita valikoimassa, kuten osa huulituotteista ja poskipunista (etenkin kasvoille olevat poskipuna- ja varjostuspaletit ovat todella kivoja!).

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla *KICKS.fi -verkkokaupasta

Essence joulukalenteri 2019

Essence Advent Calendar

Hinta 29,50€, arvo ??€ (24 luukkua)

Erityistä: Essencen fanien unelma, jonka mukana on kosmetiikan lisäksi asusteita. Tuotteita löytyy käsille sekä kasvoille useamman eri tuotteen muodossa ja veikkaankin, että kalenteri on täynnä pääosin heidän hittituotteitaan.

Ostopaikka & saatavuus: *Lyko.fi -verkkokauppa

*****

6.10. Postausta päivitetty: KICKS.fi ja  pari muuta lisätty, muiden tietoja päivitetty. 

Jos haluat vain selata verkkokauppojen joulukalenterivalikoimaa, pääset allaolevista linkeistä näin tekemään:
*Lyko.fi -joulukalenterit
*KICKS.fi -joulukalenterit
*Stockmann -joulukalenterit

Mä oon nyt vahvasti Cult Beautyn ja Lookfantasticin kalenterin välillä pomppiva tyyppi vaikka aiemmin vannoin että ostan LF heti kun se tulee, molemmat houkuttaa mutta en osaa vielä päättää. Lookfantastic tosin oli viimekin vuonna täynnä niin ihania tuotteita että en kestä! Toivottavasti nämä mun makuun parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2019 sopii myös teille!

Ps. Miesten joulukalenteri 2019 -opas on myös valmis, joten mm. teen, kahvin, komeudenhoidon ja viskien ystävät suunnatkaa sinne!

Minkä kosmetiikkajoulukalenterin te hankitte?

31 kommenttia

 1. Ansku- Glitteri addikti kirjoitti:

  Mitä katselin LF sisältöä niin oli aika lailla samojakin mitä heidän beauty boxista on vuoden aikana tullut mikä tietysti on vähän tylsää. Aikaisemmin ajattelin että ostan LF heti mutta nyt myös tuo feelunique kiinnostaa valtavasti.
  Pip boxin ostinkin jo ?

  http://Www.glitteriaddikti.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Oi että kerrot sitten mitä mieltä olit Pip boxista! Minen ole edelleenkään tehnyt päätöstä, kyllä kohta jo pitäisi 😀

 2. tainav kirjoitti:

  Asos face and body kalenteri on jo verkkokaupassa ja Glossy kalenterin hinnaksi on ilmoitettu 139 euroa glossybox Finlandin sivuilla.Harmittaa tuo hinta ,kun vertaa UK- kalenteriin.Ei tee mieli tilata ja maksaa noin paljon enemmän.Sisältö lienee eri,koska tuotemerkit eivät kaikki samoja?
  Tuo Cult Beauty kyllä houkuttelisi,mutta kallishan se on.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos kun sanoit, ovat näköjään päivittäneet tietoja sen jälkeen kun postausta kirjoittelin! Täytyy päivittää postausta.

 3. tainav kirjoitti:

  Siis tarkoitan Glossybox Finlandin facebook-sivuilla on tuo 139 euron hinta. Ja kun vertaili UK-kalenterin sisältöä glossybox suomen sivuilla kerrottuihin spoileri merkkeihin,ne olivat osittain eri merkkejä,joten sisältö ei siten voisi olla sama. Mietityttää kovasti kyllä tämä Glossyn kalenteri,että mitä se sitten tulee olemaan ja maksaako tosiaan boxin tilaajille vähemmän kuin 139 euroa ja mitä mitä.:)Olen vaan ihan täpinöissäni näistä kalentereista,oi voi,D

 4. tainav kirjoitti:

  Musta muuten tuntuu,että LF kalenteri tarvii joka tapauksessa tilata että sitten vaan vähintään 2 kalenteria ,että eihän sille mitään voi ,kun ovat niin ihania!!Anteeksi monet viestit,aihe vaan on niin mielessäni,että lapasista lähtee.

 5. tainav kirjoitti:

  Glossy-kalenteri BRAND SPOILER ALERT

  Pian on aikaa ostaa meidän suosittu Joulukalenteri! Vuoden joulukalenterin arvo on yli 440 € ja sisältää tuotemerkkejä kuten Benefit, Hey Honey, Ciaté, Avant, Nudestix ja AnneMarie Börlind.
  Siis tuo teksti olikin e-mail mainoksessa

 6. Anne /Trean kirjoitti:

  Tuo Lushin kalenteri olisi kyllä magee, jos lompsa antaisi myöden ostaa. Toinen kiinnostava kalenteri omia tyttäriä ajatellen olisi tuo tyylikkään näköinen ”lookfantastic”.

 7. Marjut kirjoitti:

  Mulla ei ole vielä koskaan ollut kosmetiikkakalenteria. Pitääkin nyt tutustua, kiitos vinkeistä. 🙂

  https://artlilykristin.blogspot.com/

 8. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Kiitos Hanna =) En ollut aiemmin kuullutkaan kosmetiikkajoulukalenterista, ihana konsepti meikkien ystäville!

  • hannamariav kirjoitti:

   Todellakin! Ja ei tarvitse olla edes meikin ystävä, jokainen ihon omistava voi sellaisen hankkia! 😀

 9. Veera kirjoitti:

  Mulla on ollut yhtenä vuonna L’Occitanen kalenteri ja toisena The Body Shopin. Dermosililla on aiemmin ollut sellainen, joka on kiinnostanut, mutta täytyy katsoa, jos se tänä vuonna olisi ostamisen arvoinen. Toisaalta Lush kiinnostaisi kanssa, mutta toi hinta on vähän liikaa… Todennäköisesti saatan päätyä johonkin Body Shopin kalentereista tänäkin vuonna.

  http://koralliriutta.wordpress.com

  • hannamariav kirjoitti:

   Lushin hinta on todellakin aika kova. TBS on kyllä erittäin jees, itse tosin kaipaan hiukan variaatiota 🙂

 10. tuulanneli kirjoitti:

  Kiitos näistä vinkeistä. Täytyypä myöntää, että näitä on todella runsaasti markkinoilla. Joskus ajattelen, että riittääkö näille kaikille ostajia! Tällä tarkoitan siis todellisia ostajia eikä vain bloggareita!

  Mutta hienoja nämä joulukalenterit ovat 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Ole hyvä vain! Kyllähän noita riittää, useampana vuonna on monet näistä kalentereista myyty loppuun 😀

 11. embuli kirjoitti:

  oi että mistä noita essencen kalentereita saa? oon 2 vuotta yrittäny metsästää joka paikasta tota mutta oon ollu aina liian myöhään liikkeellä ja kaikki kalenterit kaupoista loppu

  • hannamariav kirjoitti:

   Essenceä saa tällä hetkellä esimerkiksi tuolta kosmetik4lessiltä, myöhemmin sitä tulee luultavasti myyntiin ihan Suomessa kivijalkamyymälöihinkin. Noista en tosin tiedä vielä tarkemmin että mihin.

 12. Tanja kirjoitti:

  Mitenhän tuo essencen kalenterin arvo on oikein laskettu?! Tuolla arvolla tulee n. 14€/tuote ja ei kai mikään essencen maksa niin paljoa ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Mietin samaa jo pitkään ja nyt kun en siitä tarkempaa löytänyt mistään, päätin poistaa koko arvion. Omaankin korvaa jotenkin ihan liikaa 😀

 13. Elisa kirjoitti:

  Selvittelin tuossa tuota Glossyboxin joulukalenteria ja oon niin ärsyyntynyt. Heidän asiakaspalvelustaan ei ollut mahdolista saada tietoa, mitä kalenteri sisältää ja on tosiaan eri tuotteet kuin Brittien kalenterissa. Brittien kalenteria olin katsonut juuri silleen että tuon ostan ehdottomasti, ja nyt tulee tällainen floppi. En ajatellut kyllä tuhlata 139e kun en edes tiedä mitä kalenterista tulee.

  • hannamariav kirjoitti:

   Toi on kyllä hiukan jännä ettei kerrota. Menee toisaalta samaan ideaan boksin kanssa että annetaan vaan tiisereitä (nyt taidettu antaa neljä tuotetta), mutta osalle tosiaan on tärkeää saada tietää koko kalenterin sisältö ja heitä tämä ei tällä hetkellä palvele. :/

 14. AK kirjoitti:

  Heippa
  Onko joku noista sellainen minkä tuotteet eivät ole kauhean parfymoituja? BodyShopin tuotteet tiedän.
  Mulla on astma, joten olisi ikävä yllätys, jos olisi tosi voimakkaan hajuisia kaikki tuotteet.
  Stockalta katselin Cliniquen kalenteria. Tykkään sarjasta muuten. Onko siitä kokemusta?
  Myös erilaisista silmämeikeistä tykään kuin hullu puurosta 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Hyvä kysymys! Cliniquen tuotteet pääosin on joko tuoksuttomia tai hyvin kevyellä tuoksulla varustettu, joten se on melko varma veto jos sarjasta muutenkin tykkää. Näissä melko monessa on vähintään osa tuotteista sellaisia, joissa hajusteita löytyy sillä merkit ja tuotteet ovat ulkomaalaisia ja noissa meinaa hajustetta olla hiukan enemmän. Cliniquen lisäksi uskallan suositella tuota Nyxiä sekä Revolutionia jos tykkää värikosmetiikasta sekä Cliniquen lisäksi Lumenea, jos kaipaa enemmän ihonhoidollista kalenteria 🙂

 15. Elina kirjoitti:

  Ite ootin niin paljon tuota Glossyboxin kalenteria, mutta sitten kuulin et tuotteet ei oo samat kuin Brittien kalenterissa. Katoin youtubesta yhden ruotsalaisen bloggaajan unboxing -videon ja täytyy sanoa, että sisältö on kyllä täyttä kuraa verrattuna brittiversioon. Jää kyllä omalla kohdalla hankkimatta… Todella vaikea uskoa että kalenteri olis sen arvoinen mitä sivuilla luvataan.

  • hannamariav kirjoitti:

   Oon vähän samasta syystä harmissani, että tuotteet ei ole samat kuin mitä brittiversiossa on, se nimittäin näytti tosi mahtavalle. En ole löytäny mistään tän tarkempaa tietoa Suomen versiosta kuin mitä heidän omilla sivuilla sanotaan, mutta pitääkin käydä katsomassa tuo unboxausvideo jos se antaisi hiukan uutta vinkkiä.

 16. Millamagia kirjoitti:

  Mä suutuin kans suomalaiseen glossyboxin kalenteriin, joten tilasin itselleni englannin version ebayn kautta. Pakko myöntää, et tarten paletti on jo kovassa käytössä.

 17. Outi Jeskanen-Piippo kirjoitti:

  Testistä puuttui upea LYKO:n kalenteri ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.