Hae
Hannamaria

Bette Box Syyskuu 2019 + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Syyskuussa tuotteita tulikin yllätysmäärä! Arvokkaaseen etuuteen oikeuttava Bette Box alekoodi löytyy postauksen lopusta, mutta käydään ensin saadun boxin tuotteet läpi. Olen tämän boxin saanut PR:n osana muuta tilausta, aikaisemmat Bette Box -postaukset voit lukea täältä.

Bette Box alekoodi Bette Box alekoodi

Tässä kuussa teemana oli syksy, yksityiskohdat ja kokonaisuus, joka muodostuu pienistä ja kauniista asioista. Mukana tuli tuotteiden lisäksi alekoodi Dermosilin verkkokauppaan, joka oli kiva lisä. Boxi olikin täynnä kaikkea ihanaa pientä, osa jää itselle ja osa menee eteenpäin. Myös slogan oli todella ihana!

Bette Box alekoodi

Vichy Dermablend Phytosolution Cleanser (17,90€/200ml, mukana 15ml näyte) on mulle uusi tuttavuus. Normaderm -sarja ylipäätään on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, johon tulee helposti epäpuhtauksia (kannattaa silti olla näin tujun aineen kanssa varovainen jottei iho kuivu lisää). Olen kyseistä linjaa käyttänyt aikoinaan ja se oli ihan jees siihen hetkeen! Saatavilla mm. useista apteekeista sekä XX.

BIO2YOU Face, Body, Hair Oil with Argan Oil (22€/100ml, mukana 50ml näyte) on all-in-one öljysekoituksen sanotaan sopivan erittäin hyvin mm. Curly Girl metodiin. Argan-, jojoba-, manteli-, tyrni ja oliiviöljyt sanotaan toki sopivan kasvoille, vartalolle sekä hiuksille. Tämä on lisäksi alkoholiton, väriaineeton, ei sisällä eläinperäisiä tuotteita ja se sopii myös vegaaneille. Saatavilla mm. Life-luontaistuotekaupoista, verkkokaupoista ja luontaistuotekaupoista.

Mukana tuli myös näyte Yogi Tea Tumeric Chai -teestä, joka tuoksuu aivan ihanalle! Täytyy tarkistaa tuon sokeripitoisuudet ja muut, ennenkö sitä lähden testaamaan. Näistä teejutuista en kyllä ole ihan varma sopivatko ne kauneusboxiin, kollageeni vielä kyllä sopii sillä se liittyy kauneuteen mutta tee on makuuni jo hiukan pitkälle viety ajatus vaikka kiva lisä syksyyn onkin.

Bette Box alekoodi

Ziaja Acai Berry -päivävoide (12,90€/50ml, mukana 10ml näyte) oli kiva lisä pakettiin, sillä oon lähdössä kuun lopussa reissuun ja meinasin ottaa matkaan aikaisempia Ziajan tuotteita joita olen saanut ja joita boxeista on tullut. Tämä tulee siis tarpeeseen! Pääsen Barcelonassakin taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan suojakertoimella 10. Saatavilla mm. Sokoksista sekä Stoorla.fi:stä.

Dermosil Rise and Shine -ripsiväri (9,80€/10ml) on ehkä boxin yksi kiinnostavimmista tuotteista! Googlasin hiukan lisää tästä tuotteesta ja harja on toiselta puolelta pitkäpiikkinen, toiselta lyhyt. Tämä lyhyempi puoli voi toimia mm. alaripsien kanssa, mutta nähtäväksi jää antaako pitkät harjakset sekä massa tarpeeksi tuuheutta ja pituutta omaan makuuni. Tämä on hajustamaton, josta kevyt plussa. Saatavilla dermosil.fi:stä

Bette Box syyskuu 2019 Lumene Blur Pitkäkestoinen meikkivoide

Jordan Stay Fresh – Fresh Breat -hammastahna (mukana 20ml näyte) tulee kerrankin tarpeeseen, sillä olen joko heittänyt aikaisemmat minitahnat pois, käyttänyt ne tai antanut eteenpäin. Reissuun lähtee tämä mukaan, ei tarvitse puolityhjää isoa tuubia kuljetella mukana! Tuli siis oivaan aikaan.

Sitten paketin helmi: uudistunut Lumene Blur Pitkäkestoinen meikkivoide (16,90€/30ml) pääsee heti testiin! Mulla on tästä edellistä veriosta vielä laatikossa, joten täytyy tehdä ihan kunnon vertailu. Tämä oli yhteen aikaan mun ride-or-die -meikkivoide ja vannoin ehdottomasti tämän nimeen, mielenkiinnolla siis odotan miten tämä uudistunut toimii. Tämä on hajusteeton ja pakkaus on yli 50% kierrätettyä muovia, go Lumene! Saatavilla mm. hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista sekä mm. *Cocopanda.fi:stä

Bette Box syyskuu 2019

Mukaan oli myös sujautettu Formula 10.0.6. Down to the pore -mustapääliuskanäyte, Kenzon uudesta tuoksusta Kenzo World Power:sta näyte sekä Eat Naturalin proteiinipatukka (tämä lähtee suoraan eteenpäin, proteiinipatukat menee hiukan samaan kategoriaan kuin teet, niitä en ihan kauneusboxiin miellä) – *FitBoxiin ne sen sijaan sopivat!

*****

Oli loppupeleissä ihan kiva Bette Box, vaikka alkuun keveys ja pienet tuotteet meinasikin hämätä. Tässä oli todellakin keskitytty yksityiskohtiin ja kiva niin – itse silti olisin jättänyt proteiinipatukan sekä teen pois ja korvannut esimerkiksi toisella tuoksunäytteellä. Jännä juttu että satun rakastamaan tuoksuja!

Mulla on teille tilauksiin nyt myös Bette Box alekoodi! Koodilla SUPERVIIKKO saa tilauksen yhteydessä kaupanpäälle syyskuun Bette Boxin (arvo 39 euroa) . Kaupanpäällisiä on rajattu erä, koodi voimassa vain niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää. *Voit tilata omasi täällä, valittavana taas 1kk jatkuva tilaus sekä 3kk ja 6kk määräaikaiset tilaukset!

Mitkä tuotteet on teidän syyskuun suosikkeja?

4 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Yllättäen Lumene oli munkin suosikki 😀 Tuota Blur meikkivoidetta en ole ennen testannut, joten sitä odotan innolla! Myös ripsarit saa mut aina innostumaan, joten boxi oli loistava jo ihan näiden kahden tuotteen perusteella.

  Ens kuun boxi onkin itselleni viimeinen nyt hetkeen. Ehkä ensi vuonna sitten palaan Betten pariin 🙂

  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/bette-box-syyskuu-2019-alekoodi/

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Vichyn tilalla mulla oli Yon-Ka, muutoin sisältö oli identtinen 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/09/bette-box-syyskuu.html

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Meikkivoide olisi ollut oma suosikkini näistä tuotteista. Minä taas ilhtuisin enemmän teestä ja proteiinipatukoista kuin tuoksunäytteistä. Tuoksut ovat jääneet pois lasten syntymän jälkeen.

 4. Marjo kirjoitti:

  Lumenen Blur meikkivoide kuuluu minun päivämeikkiini ja olen pitänyt siitä. Odotan innolla, että pääsen testaamaan tätä uudistettua Bluria kun saan edellisen tuubin käytettyä loppuun. Voide säilyy kasvoilla hyvin eikä me juonteisiin.
  Ziajan tuotteet olen aikoinaan löytänyt ystävän suosittelun kautta ja tykästyin niihin. Monipuolinen boxi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *