Hae
Hannamaria

5 x Seuraajien kauneusvinkit

*Sisältää mainoslinkkejä

kauneusvinkit

Kysyin hetki sitten Instagramissa mitkä kauneusvinkit te seuraajat haluaisitte jakaa omista meikkirutiineistanne muulle yleisölle. Sain ihanan määrän vinkkejä, ehdotuksia ja ajatuksia joita jakaa. Tässä postauksessa niistä mun mielestä parhaita!

kauneusvinkitkauneusvinkit

Seerumia meikkivoiteeseen

Ihan uusi kikka itselle, sillä olen joskus sekoittanut vain kasvoöljyä! Tätä kokeilin pariinkin otteeseen myös itse ja toimii. Mun suosikki on sekoittaa *Lumenen Valo Glow Boost -hyaluronitiivistettä hiukan paksumpaan meikkivoiteeseen (esimerkiksi *Smashboxin Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating -meikkivoide toimii oikein hyvin, vaikka on toki hyvä yksinäänkin), tulee ihanan peittävä mutta samalla kosteuttava ja hiukan hehkuva lopputulos!

kauneusvinkit

Hiusvahaa kulmakarvageelin sijaan

Itse en ole tätä testaillut, mutta vaikutti toimivan! Sain ihan demonstraation siitä miten tämä tehdään ja periaatteessa vahaa otetaan ripsiharjaan tai jonkinlainen kierreharja, johon napataan hiukan hiusvahaa ja annetaan mennä levittäen. Värittömät ja hajuttomat on tähän parhaita! Olen myös miettinyt toimisiko tämä hiuslakalla, mutta en ole vielä kokeillut. Esimerkiksi tämä *KICKS Beautyn harja on hyvä vaihtoehto.

Rizzla -paperia ”Blotting paperin” sijaan

Tätä olen tehnyt itsekin, sillä Rizzla -paperi on niiiiin paljon edullisempaa kuin meikkipaperit (eli blotting paperit). Nykyään tosin omasta laatikosta löytyy meikkipapereita sen verran, että näiden ostolle ei ole tarvetta – mutta jos olisi, napsaisin niitä jatkuvasti matkaan kaupassa käydessä. Ja alle 18-vuotiaat lukijat, selittäkää asia auki vanhemmille jotteivat he ihmettele, haha! Tosin, eivät erilaiset ”blotting paperitkaan” maksa kuin alkaen muutaman euron nykyään esimerkiksi *Cocopanda.fi:ssä.

kauneusvinkit kauneusvinkit

Lusikat pakastimesta silmänalusille

Tämäkin oli sellainen, joka tein yhteen aikaan melko paljon ja sen nimeen vannon edelleen. Mikään ei voita sitä fiilistä, kun silmänaluset on turvonneet ja nappaa paskastimesta parit jälkiruokalusikat ja länttäiset ne silmänalusille. Virkistää, poistaa turvotusta ja auttaa meikin asettumisessa etenkin päällystettynä täyteläisellä silmänalusvoiteella.

kauneusvinkit

Kanganaamio 5-10 min jääkaappiin

Viilentää niin ihanasti! Ei sillä että kangasnaamio itsessään ei olisi aivan ihana elämys, mutta etenkin aamuisin tai kunnolla ennen meikkaamista herättämään on ne välillä kiva kierrättää jääkaapin kautta! Elä tosin unohda niitä liian pitkäksi aikaa jääkaappiin, muuten tulee käyttökelvottoman kylmää ja joudut odotella! Kuvassa näkyvä *Mizonin naamio on esimerkiksi todella, todella hyvä!

*****

Mulle näistä uusia oli kaksi kappaletta, hiusvahan käyttö kulmakarvageelin sijaan sekä seerumin laitto meikkivoiteeseen. Tämän takia on ihana jakaa tietoa teidän kanssanne ja saada uutta teiltä, vuorovaikutus on tässä hommassa ehdottomasti parasta mitä tiedän. Jos sulla on vielä jotakin omaa jaettavaa, jatketaan keskustelua kommenteissa!

Mitkä on sun parhaat kauneusvinkit?

6 kommenttia

 1. Maria Glow kirjoitti:

  Mulle kyllä kaikki oli tuttuja, paitsi toi rizzla paperi. Oon ite joskus käyttänyt ihan vessapaperia, siten että oon erotellut kerrokset niistä. Hätätapauksessa menee, mut ei toki ole niin tehokas kun oikea blotting paper.

  Ite oon käyttäny meikkivoiteen seassa myös niitä Lumenen Instant glow illuminating dropseja, joilla saa samalla tarvittaessa vähän meikkivoiteen sävyäkin muutettua. 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Hyviä vinkkejä, joista mm. kylmää lusikkaa olen itsekin testaillut 😀

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Itselleni ihan uusia juttuja suunnilleen kaikki.
  Mikähän noista blogging papereista tekee parempia kuin vaikka paperinenäliinoista?

 4. jnica kirjoitti:

  Mä laitan kulmat ojennukseen aina hiuslakalla. 🙂 Toimii!

 5. Minnea kirjoitti:

  Hmm…täytyy ihan miettiä, että onko mulla mitään kauneusvinkkejä 😀 Lusikoita en ole käyttänyt, mutta joskus kylmiä ja märkiä käytettyjä teepusseja. Varsinkin kamomilla tuntuu virkistävältä. Ja mä käytän myös ihan vessapaperia blotting paperin sijaan 🙂

  Pitää ehkä testata tuota seerumia meikkivoiteeseen! Ja nyt kiinnostuin myös tuosta sun Smashboxin meikkivoiteesta!

 6. Diiskuneiti kirjoitti:

  Pakko testata tuota seerumia meikkivoiteeseen! Kiitos tästä vinkkipostauksesta, kävin laittamassa äsken myös lusikat pakastimeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.