Hae
Hannamaria

24.9. Mádara -suosikit 40% alennuksessa

*Sisältää mainoslinkkejä

Mádara -suosikit

Taas on se aika vuodesta kun *Mádara -suosikit löytyy verkkokaupasta 24 tunnin ajan huikeista alennuksista! Nimittäin jälleen kerran on suuri määrä tuotteita 40% alennuksessa tiistaina 24.9. ja se jos mikä nostaa hymyn huulille! Minulle lähetettiin PR:nä omia suosikkituotteitani sekä sellaisia uutuuksia, joihin olen pidempään halunnut päästä tutustumaan. Nämä minä ostaisin alesta!

Mádara -suosikit SOS Hydra Repair Intensive Serum

Suosikki: SOS Hydra Repair Intensive -seerumi

Kelle tuli yllätyksenä, että tämä on listassa ensimmäisenä? Olen tästä tehnyt ihan oman postauksensakin, niin paljon siitä tykkään! Tämä on mielestäni yksi luonnonkosmetiikan kosteuttavimmista, kaikille ihotyypeille sopivista seerumeista. Tuote on edelleen vegaaninen, gluteeniton sekä pähkinätön ja Ecocert -sertifioitu kuten postauksen muutkin tuotteet.

Varmistettuani että koostumus on edelleen saman tyylinen kuin aiemmin, voin kertoa että tämä jättää aavistuksen mattapintaisen fiiliksen iholle ja sen vuoksi pidänkin tästä enemmän aamulla voiteen alle. Tämä *SOS Hydra Repair Intensive -seerumi hävittää pintakuivuuden ja kosteuttaa erittäin tehokkaasti etenkin yhdistettynä Boost -ampulleihin.

Mádara -suosikit Pihlaja Glow Drops

Suosikki: Pihlaja Drops Glow Booster

Noora Shinglerin ja Mádaran yhteistyössä tekemä *Pihlaja -linjasto ja etenkin nämä *Pihlaja Drops Glow Booster -tipat ovat ihan todellista taikaa! Olen yhden purkin tätä käyttänyt aikoinaan ja käytin sen aina päivä- sekä yövoiteen alla (ja etenkin iltaisin erillisen kasvoöljyn alla, mikä kombo!). Muutkin pihlaja -tuotteet ovat hyviä, mutta pidän eniten tästä sen tuoman hehkun, kosteutetun fiiliksen sekä monikäyttöisyyden vuoksi.

Vinkki: kokeile sekoittaa tätä esimerkiksi meikkivoiteeseen, jotta erään seuraajan kauneusvinkki toteutuu!

Mádara -suosikit Deep Moisture Eye cream

Uutuus: Deep Moisture eye contour cream

Tämä *Deep Moisture -silmänympärysvoide on mulle aivan uusi tuote ja pyysinkin sen testiin, sillä mulla meinaa silmänympärysvoide olla lopussa. Tämän on tarkoitus kosteuttaa, siloittaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa (yes please!) ja antaa luonnollinen, kevyt hohde iholle. Toisin sanoen se luultavasti hiukan häivyttää tummia silmänalusia ja juonteita valoa heijastamalla. Raportoin kun olen testannut!

Mádara -suosikit Antioxidant Energiser Booster Ampoules

Uutuus: Antioxidant Energiser Booster Ampoules

Ampullit on nyt in! Olen kuullut vain hyvää näistä *Mádaran Antioxidant Energiser Booster  -ampulleista enkä malttanut olla pyytämättä niitäkin testiin. Antioxidantteja, E-vitamiinia, A-vitamiinia sekä Omega 3&6:sta sisältävät ampullit lupaavat välittömästi tehdä ihosta hehkuvamman ja kirkkaamman näköisen. Nämä suositellaan käytettävän 10 päivän kuurina, jonka jälkeen 2-3 kertaa viikossa ylläpidollisessa mielessä. Raportoin näistäkin myöhemmin!

*****

Sellaiset! Ale tosiaan alkaa melkein heti puolen yön jälkeen aamuyöllä *Mádaran verkkokaupassa ja jatkuu aina päivän loppuun saakka tiistaina 24.9. Mikäli tilaat yli 80€ edestä, saat myös ilmaisen lahjan tilaukseen. Kannattaa siis tehdä vaikka kaverin kanssa kimppatilaus, niin säästää myös postikuluissa!

Mitkä on teidän Mádara -suosikit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.