Hae
Hannamaria

Uudet & kevyemmät silmälasit

Kevyemmät silmälasit Polo Ralph Lauren

Mulla on nyt reilu viikon verran olleet nämä uudet lasit käytössä ja oon aika ihastunut. Voimakkuuksia on saman verran kuin aikaisemmissakin, mutta yleisfiilis on huomattavasti kevyempi ja hintakaan ei ollut Instrumentariumissa kampanjan jälkeen paha. Ilmainen näöntarkastus ja lähes ilmaiset silmälasit kaverille, kyllä kiitos!

Kevyemmät silmälasit Polo Ralph Lauren Kevyemmät silmälasit Polo Ralph Lauren

Edelliset lasit, jotka mulla edelleen on ja joita tulen myös käyttämään, on huomattavasti näitä paljon voimakkaammat ja painavammat ulkonäöltään. Ne onkin ihanat edelleen, mutta sopii paremmin talveen ja muutenkin voimakkaaseen lookkiin kun taas nämä sopii esim. lämpöisille keleille ja muuten kevyeen menoon.

Kevyemmät silmälasit Polo Ralph Lauren Kevyemmät silmälasit Polo Ralph Lauren

Käytin näitä viikon ajan nyt Espanjassa työreissulla ollessa ja olo oli ihanan kevyt. Meikkipohjakaan ei kärsinyt niin paljoa sillä ei ollut muovia hankaamassa ihoa suuremmalta ajalta. Malliltaan nämä on muuten suht samat, tälläiset hiukan soikean ja pyöreän välimuoto. Tykkään ja ihana kun on mahdollisuus vaihdella kehyksiä saamatta päänsärkyä!

Millaiset silmälasit iskee teihin tällä hetkellä?

20 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nuo sopii sulle hyvin – ja voi, että noita sun upeita hiuksia!! <3

 2. Reetta kirjoitti:

  Voi vitsi miten kivat lasit! Sun kasvot pääsee ihan eri tavalla esiin! Itsekin meinasin juuri jotain tuollaista kevyempää, kun olen vuosia käyttänyt isoja laseja paksuilla kehyksillä.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitti! Ja on ollu kyllä kiva huomata näistä että meikitkin pääsee ihan erilailla oikeuksiin, niin silmissä kuin huulissa! Suosittelen siis ehdottomasti testaamaan!

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Hankin keväällä kanssa ihan ohuet ruusunkullan väriset sangat ja olen viihtynyt niissä todella hyvin. Itse tykkään tällä hetkellä kevyemmistä kehyksistä.

 4. Tiahaar kirjoitti:

  Onpas kivat! Mulla olisi sama projekti tällä viikolla edessä. Vanhat lasit tuntuu liian painavilta ja meikki pyyhkiytyy työpäivän aikana puolesta nenää niiden kanssa. Eli kevyet on nyt todellakin tarpeen. 🙂

 5. Marjo kirjoitti:

  Erittäin kauniit ja sinulle sopivat keveät kehykset. Myös tuo muoto sopii äärimmäisen hyvin omien kasvojesi muotoon. Oli ihan pakko kurkata aiemmat kehykset ja minusta nekin olivat hyvät mutta toki nämä todella huomaamattomat.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja nuo entiset mulla on edelleen toki käytössä, nyt vain ei ole ollut fiilitä pitää niin raskaita ja olenkin ihan rakastunut näihin keveisiin!

 6. Henna kirjoitti:

  Sulle sopii kyllä tosi hyvin molemmat lasit! Ehkä jopa inan paremmin nämä uudet 🙂 Mä en näön puolesta tarvitse laseja, mutta monesti olen haaveillut laseista ilman voimakkuuksia. Ehkä vielä joskus! Tai sitten viimeistään kun/jos tulee tarve näön puolesta 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Mä taas haaveilen että voisin ostaa aurinkolaseja ihan ketjuliikkeestä ja nähdä niillä jotakin, aina pitää linssittää ja ostaa kehykset niitä varten ihan liikkeestä 😀

 7. Minnea kirjoitti:

  Tosi kauniit ja kivan kevyennäköiset! Se on aina jännää, miten eri kehys muuttaa koko kasvojen ilmeen!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja oon miettiny ihan samaa, muuttuu kasvot ihan erilaiseksi!

 8. Diiskuneiti kirjoitti:

  Nuo ovat kyllä hyvännäköiset ja sopivat sinulle hyvin 🙂

 9. Nimetön kirjoitti:

  On kyllä nätin ja kevyen näköiset silmälasit. Nykyään on todella paljon eri malleja saatavilla ja löytyy jokaiselle mieluiset. Täytyisi ehkä käydä, koska en olekaan tarkistuttanut silmiäni vähään aikaan.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja se on kyllä totta, jokaiselle löytyy varmasti mieluisat nykyään!

 10. Elina kirjoitti:

  Ihanat lasit! Mistä ostit ne ja minkä merkkiset?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitti! Ostin nämä Instrumentariumista ja nämä on Ralph Laurenin POLO -merkin lasit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.