Hae
Hannamaria

I love me kosmetiikan messutärpit

*Sisältää mainoslinkkejä

i love me 2018

THE messut on taas kulman takana (jo huomenna!) ja halusin jakaa teille I love me kosmetiikan messutärpit! Itse olen paikalla vain perjantaina, viikonloppu menee taasen muuten sitten reissussa. Missasin messut viime vuonna joten olen ihan into piukeana menossa paikanpäälle tänä vuonna!

On niin paljon ollut selvitettävää missä mikäkin ständi on, sillä muuten menee aika vain hohhaillessa – nyt kun pitää tehdä täsmäisku! Toivottavasti te löydätte tästä itsekin hyvä vinkkejä, aion itse käyttää tätä oppaana messuilla liikkuessa. Ja pro tip, muistakaa korttien lisäksi varata käteistä, tätä ei voi painottaa tarpeeksi!

Ohjelma Perjantaina

12-12.30 Forum-lava: Aiheutatko itsellesi iho-ongelmia?
12.30-13 Forum-lava: Kehopositiivisuus ja henkinen hyvinvointi
15.30-16 Forum-lava: Ammattilaisen opastus suuren suosion saavuttaneen Curly Girl -metodin saloihin
16.30-18 Työpaja: Luonnonkosmetiikkaa blenderillä ja mehustimella by Wilfa
16.30-17 Klinikka-lava: Selkäkipu ja selän itsehoito
17.30-18 Forum-lava: 5+1 vinkkiä palauttavampaan arkeen

Ständit

Näiden alla listaamieni lisäksi muita hyviä ständejä jotka yritän muutaman paikallaolotuntini aika keretä löytää ovat Ardell (6b70) josta etenkin ripset ovat ostoslistalla, Lidl (7a128) yllättää tänä vuonna tuomalla ihonhoito- ja kauneustuotteensa messuille ensimmäistä kertaa, Nordic Health Systems Oy (7g130) kiinnostaa erityisesti Laveran uutuuksien puolesta ja -40% alen vuoksi sekä Face Helsinki Ky (6b50) jossa on mm. Ziaja (vuohenmaitosarja, I’m coming for you) ja ihanat alet!

Lumene (6e70)

Ensimmäistä kertaa messuilla löytyy myös Lumenea! Mulla on vakkarivarasto Glow Boostista sekä Sisu -linjan Moisture Remedy -voiteesta (ihan paras kombo muuten talveen!) loppunut, joten niitä on hamstrattava. Täytyy myös kysyä haluaako Saksalainen kaveri Glow Boostia varastoon.

Nordic Beauty Import (6a50)

Tuttavallisemmin maahantuoja mm. *nobebeauty.fi:n takana jolla on tarjolla merkkejä, kuten Beautyblender, Briogeo, Supermood, Styledry, Foamie, Frank Body, invisibobble, Huxley, Kocostar, Tonymoly, Konjac Sponge, Luxie, Tangle Teezer ja Pure97. Mikäli olen ymmärtänyt oikein, on Beautyblenderillä tänä vuonna mm. meikkivoiteensa tiimoilta hiukan suurempi ständi. Odotan innolla tarjouksia etenkin Tonymolylta ja Huxleyltä!

House of organic / Miraz.fi (7g128)

Sellaiset ihanuudet kuin Lily Lolo, Avril Organics, Everyday Minerals, Hurraw!, BYBI Beauty, Zuii Organic, JOIK Organic, Laponie of Scandinavia ja niin, niin monia muita joita en malta odottaa. Etenkin Laponie, Zuii (heillä on superyvä meikkipuuteri) ja BYBI Beauty saa mut hyppimään innosta sillä ihana päästä samassa paikassa testaamaan niitä!

Procare Oy (6b48)

Toinen mun jatkuva suosikki eli maahantuoja (mm. yhteydessä *Oletkaunis.fi -verkkokauppaan), jolla on merkkejä mm. Ecotools, Jeffree Star, LA Girl, Natura Siberica, Baylis & Harding, Lierac, Real Techniques, Faith In Nature, Jowae, Curaprox ja Eylure. Näistä etenkin Jeffree Starin ja Real Techniquesin tuotteet tarjouksineen kiinnostaa, toivon vähän jopa salaa että Jeffree Starin peitevoiteesta olisi hyvä ale niin voisi sen ostaa uudelleen.

4Dream (7f110)

Yritys, jonka nimi ei monelle sano mitään. He silti edustavat mm. Boho Green Make-Up, We Love The Planet, Überwood, Beauty Garden ja Balmyou -tuotemerkkejä, joista erityisen innoissani olen Bohon meikeistä jotka ovat alessa (mm. ripsari 10€), sillä haluaisin löytää myös luonnonkosmesta värikosmetiikkaa joka sopii itselle.

Bearel (6a80)

Ai että korealaista kosmetiikkaa mm. Mizon, Coxir ja The Skin House -merkeiltä! Olen kuullut huhuja, että etenkin Mizonilla olisi heidän *supersuosittu hyaluroniseerumi alennuksessa, joten nyt taitaa olla hetki testata tätä tuotetta ja verrata sitä etenkin tuohon Lumenen Glow boostiin!

Beautyko (7b110)

Toinen korealaisen kosmetiikan suosikkipaikka, jonka haluan kovasti päästä tsekkaamaan. Heiltä tulee löytymään sellaisia k-beautyn merkkejä kuin Skinfood ja Eyenlip, jotka ovat todella kovia nimiä muiden ohella k-beautyn piireissä. En malta odottaa tuotteiden testaamista livenä!

*****

Jokaisella näistä mun must see -listan ständeistä on varmasti kivoja messutarjouksia, mutta lähden paikan päälle myös aistimaan innostavaa tunnelmaa, tapaamaan tuttavia ja viettämään kivan päivän. Tuosta ilta jatkuukin sitten kevyeen viikonloppureissun ohjelmiin, joten Instagramissa pystyy seurailemaan sekä päivän menoja että viikonlopun häslinkiä @hannamariaw -takaa!

Missä te aiotte vierailla I love me -messujen aikaan?

Yksi kommentti

  1. Katrinelene kirjoitti:

    Pidän myös kovasti Mizon ja The Skin House merkeistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *