Hae
Hannamaria

V niin kuin Voutilainen

En oo pitkään aikaan tuusannut blogihaasteita, mutta nyt niitä on jonossa oikein kaksin kappalein! Tähän ensimmäisene, jonka onkin veikeämpi tapaus, mut haastoi Iina Moumou -blogista vastaamaan tiettyjen kategorioiden kysymyksiin käyttäen oman sukunimen ensimmäistä kirjainta, joka minun tapauksessa on V. Ensin Noora ja sen jälkeen Iina vei tämän niin maaliin, että munkin on pakko onnistua!

Hanna Voutilainen hannamaria Hanna Voutilainen hannamaria

VAATE. Viitta on jostain syystä ainut joka mulla tulee mieleen. En taida yhtäkään viittaa omistaa mikäli sadeviittaa ei lasketa mukaan. Olispa sukunimi M:llä tai P:llä alkava niin vastau ois ollut superherlppo!

JUOMA. Vesi. Tai Viini. Molemmat käy, mutta etenkin kesällä on tärkeetä muistaa pikkuisen viinin nautiskelun lomassa nauttia VÄLIVESI! Kroppa kyllä kertoo kun nestehukka meinaa voittaa, kuuntele sitä! Ja ylipäätään juo sitä vettä niin ei pääse nestehukka koskaan tulemaan, duh.

PAIKKA. Veden äärellä. Jostain syystä mieli aina lepää rantakalliolla ja ylipäätään kun kuulee veden liplattamisen. Jostain syystä myös Vilna pomppasi mieleen, siellä vaan ei ole koskaan tullut käytyä – halu olisi silti kova.

RUOKA. Vähätöinen. En oo koskaan ollut hirveä kokkailija saatika kiinnostunut ruoanlaitosta, joten on vaan ihanaa jos pääsee mahdollisimman terveellisesti mutta helposti. Ja parasta on jos joku muu tekee ruuan!

Hanna Voutilainen hannamaria Hanna Voutilainen hannamaria

ELÄIN. Vuh? No ei, valas vissiin vastattava. Ne on jotenkin todella mielenkiintoinen laji, samoin delfiinit, sekä niistä tehdyt ikonit, logot ja kaikki on niin söpöä!

KUKKA. Verikurjenpolvi. Täähän olikin ihan supervaikea, sillä mulla ei ole yhtä tiettyä lempikukkaa, saatika semmoista joka alkaisi V-kirjaimella. Piti siis heittäytyä luovaksi!

TYTÖN NIMI. Veera. Se on jotenkin todella kaunis nimi V-kirjaimella alkavaksi, lyhyt ja ytimekäs. Se on lisäksi (Wikipedian mukaan) yleinen nimi Karjalassa, jonka suunnalta isän puolen suku on aikoinaan tänne keskisempään Suomeen saapunut.

POJAN NIMI. Ville. Joka on sattumoisin mun veljen nimi (kyllä, luovuus kukki vanhemmilla kun nimesi meidät muksut Hanna ja Ville :D), mutta mihinkän sitä hyvää muuttamaan. Toinen olisi Vilhelm, mutta siitä tulee mieleen vain yksi kahvilaketju.

Hanna Voutilainen hannamaria Hanna Voutilainen hannamaria

AMMATTI. Viestintäjohtaja. Markkinointijohtaja on silti ennemmin haaveissa, mutta kuitenkin viestinnän & mainonnan parissa olisi suosikkiammatti jonain päivänä. Nykyinenkin on oikein hyvä kyllä, mutta tavoitteena pikkuisen korkeampi aste.

KUVAUS HENKILÖSTÄ. Vaatimaton. Hän on joko sellainen, joka tekee paljon muttei ole ensimmäisenä huutamassa ”antakaa mulle kunnia tästä tehdystä työstä” tai sellainen, joka ei vaadi elämältä paljon ollakseen onnellinen. Molemmat 6/5.

JOKA KODISSA. Veitsi. Ja useampi eri käyttötarkoitukseen ja hemmetti soikoon TERÄVIÄ sellaisia. Ihan pikkuisen monta kertaa on mennyt hermo etenkin porukoilla aikaisemmin salaattia tehdessä kun veitset on maaliman tylsimmät.

Haastan mukaan seuraavaksi Minnean muruja (joka ottanut tämän postauksen kuvat), Purkkisirkus ja Paletilla! Napatkaas haaste vastaan 😉

Tykkäättekö te lukea tälläisiä blogihaasteita?

10 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Jes, nappaan haasteen 😀 V on kyllä selkeästi haastava kirjain! Saa nähdä, miten mulla onnistuu.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tykkään, itsekin tähän vastasin 😀

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tämä on erityisen mielenkiintoinen haaste lukea. Itsekin olen tähän vastannut. Mukava oli tutustua sinuun paremmin tämän haasteen avulla.
  Mukavaa juhannusviikkoa!

 4. Marjut kirjoitti:

  Mä tykkään lukea erilaisia blogihaasteita ja tehdä niitä välillä myös itse. 🙂

 5. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

  Kiva haaste! Minäkin vastaan v:llä -> Välkkyjä vastauksia!
  Kivaa kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.