Hae
Hannamaria

12 kysymystä kesästä – meni vaikeaksi!

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulle heitettiin toinen blogihaaste tulemaan Merin puolesta ja nyt vastaankin 12 kysymykseen kesästä! Pakan viimeiseen kyssäriin en oikeasti joutunut edes miettimään vastausta, melkeen kaikki muut pisti kunnolla valitsemaan!

Kun näätte sen niin tiedätte varmasti miksi.

Hanna Voutilainen Alppiruusupuisto Jyväskylä Hanna Voutilainen Alppiruusupuisto Jyväskylä

1. Mekko vai shortsit? Saako sanoa sekä että? Kun pyöräilen niin tykkään pitää shortseja, mutta muuten tykkään kyllä valita mekon! Ja siis kun kyse on kesästä, talvella oon enemmän housuihminen. Jotenkin on ollut vaikee löytää hyviä talveenkin sopivia arkimekkoja aiemmin.

2. Myöhään nukkuminen vai aikaiset kesäaamut? Aikaiset kesäaamut (tai no alkaen klo 7). En oo koskaan ollut mikään myöhään nukkuja, mutta mitä vanhemmaksi tuun niin sitä vähemmän nukun ja aikasemmin herään. Aikaisemmin nukuin JOPA yhdeksään, nykyään se on se 7-8 jolloin herään vaikka oisin miten myöhään mennyt nukkumaan (yleensä meen kuitenkin klo 12 viimeistään unille).

3. Ravintola vai piknik? Saako taas sanoo molemmat? Ai ei? No sitten ravintola. Tykkäisin käydä enemmän piknikeillä, mutta jotenkin rakastan sitä tunnelmaa joka ravintoloissa on. Ja toki sekin houkuttaa, että ei tarvitse nähdä niin paljoa vaivaa ruan laittoon (tai tässä tapauksessa kantamiseen). Mutta piknikitkin on ihania!

Hanna Voutilainen Alppiruusupuisto Jyväskylä Hanna Voutilainen Alppiruusupuisto Jyväskylä

4. Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku? Tunnustus tähän väliin: en muista koskaan syöneeni pavlovaa. Mansikkakermakakku sen sijaan on mun suurinta herkkua ja vaikka en kermakakuista yleensä perustakaan, voisin syödä mansikkaisen sellaisen kertaistumalta.

5. Päivä rannalla vai huvipuistossa? Tääkin on vaikea valinta, sillä sanoisin ettei kumpikaan! En tykkää istuskella rannalla hirveästi vaan käytän lomani ennemmin nähden uutta ja käppäillen, mutta en myöskään tykkää huvipuistolaitteista (vatsa ja pää ei kestä). Tosin hyvipuiston kourakoneet ja pallonheitot yms on sitten taasen ihan parasta ja mua ei oikeasti haittaa olla se laukkujenkantaja!

6. Matkailu kotimaassa vai ulkomailla? Ulkomailla voittaa 6-0. Kotimaamme Suomi on myös nätti (etenkin rannikko ja saaristot), mutta ulkomailla on niin paljon enemmän mun makuun sopivaa nähtävää että oksat pois. Nytkin kun kaikki ulkomaanmatkat on peruttu, kärsin aika tavalla.

Hanna Voutilainen Alppiruusupuisto Jyväskylä Hanna Voutilainen Alppiruusupuisto Jyväskylä

7. Trampoliini vai löhötuoli? No siis taas on sanottava ettei oikeastaan kumpikaan, mutta löhötuoli jos näistä valittava. Selkä ei kestä trampoliinia olenkaan, mutta löhötuolikin on vähän nääh. Tai no ei sillon, jos sen saa yhdistää hyvään kirjaan tai töiden tekoon. Ja miksei saisi!

8. Kirja vai sarja? Sarja ja Youtube. Oon tosi huono lukemaan kirjoja (tapa jonka haluaisin saada takaisin), mutta kuuntelen kyllä jonkin verran kirjoja. Ne on niin käteviä, sillä voit vaan laittaa tuon pyörimään taustalle ja vaikka siivoilla tai meikata samalla. *Nextory siis vaan tulille!

9. Sandaalit vai tennarit? Tennarit! Tykkään molemmista, mutta tennarit sopii mun jalalle ja selälle nykyään enemmän. Sandaalit eksyy jalkaan kun kaipaan kevyempää kenkää – löysin ensimmäiset remmisandaalit ikuisuuksiin muutenkin jotka viimein istuu! Sekin on yksi syy miksi en noita suosi yli tennareiden.

Hanna Voutilainen Alppiruusupuisto Jyväskylä

Aurinkolasit: *Ray-Ban Clubround // *Silmäasemalla
Panta: H&M

Paita – Lindex Holly & Whyte
Shortsit – KappAhl
Kengät – Legero

10. Pionit vai lupiinit? Taas vaikea valinta. Kesää jos pitää ajatella niin sanon lupiinit! Niitä voi maljakkoon poimia ihan hyvällä omatunnolla sillä ovat kunnon roskakasvi, vaikka niin hemmetin nätti semmoinen toki. Pionitkin toki ovat ihania etenkin matalassa pyöreässä maljakossa!

11. Festarit vai kotibileet? Kotibileet nykyään ehdottomasti. Jos siis poikkeusaikaa ei oteta lukuun, nyt tulee kotibileitä vietettyä ihan jatkuvasti aika tahattomasti kun kunnon festarit on peruttu. Ja no, suosin silti ennemmin parempaa raflaillallista kuin kotibileitä tai festareita!

12. Hehkuva kesäinen meikki, vai ilman meikkiä? No hehkuva kesämeikki tottakai, kyllähän työ tän arvasitte! Ei sillä, tykkään olla välillä myös ilman meikkiä ja mulla ei edelleenkään ole ongelmaa lähteä minnekään ilman sitä, mutta satun vaan rakastamaan meikkejä ja meikkaamista!

*****

Nämä ihanat kuvat on ottanut samainen Meri Minnean muruja -blogista. Joku on saattanut huomata että suurin osa musta otetuista kuvista on nykyään Merin ottamia – ja eipä nämä ole ainoita asioita, joita yhdessä tehdään ja vähintään suunnitellaan 😉

Tää asu on mulla päällä muuten nähty viimeksi vuonna 2014 eli aika kauan aikaa sitten. Nyt on kuitenkin eka kesä vuosiin, kun mahdun näihin jälleen. Vielä on matkaa, mutta pikku hiljaa edetään!

Mitä te vastaisitte näihin?

2 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Olipa kiva haaste, taidan itsekin tarttua tähän, sillä en muista tehneeni tällaista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *