Hae
Hannamaria

Erikoisjulkaisu: Lookfantastic x Sarah Chapman -kauneusboksi

Kun laatikosta kilahti rajoitetun erän * Lookfantastic x Sarah Chapman -kauneusboksi, meikätyttö kiljahti! Kyseinen brittimerkki oli mulle ennestään vieras, mutta pienen taustatyön jälkeen olin positiivisesti yllättynyt.

Boksi saatu PR:nä. Tutustu muihin Kauneusboksi-arvioihin.

LOOKFANTASTIC x Sarah Chapman -kauneusboksi

Sarah Chapman on perustanut aikoinaan Chelseaan, Lontooseen kauneushoitolan, joka nykyään palvelee mm. julkkiksia ja tavan tallaajia. Boksi on täynnä Skinesis -tuotteita, jonka palkitun linjan filosofia on yhdistää synteettisiä ainesosia kasviöljyjen kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä nähdään kun katsotaan kohta ainesosalistaa.

Brändi itsessään on vielä melko nuori, sillä se on perustettu vasta 2003. Tuotteita myydään ja hoitoloita on kuitenkin nykyään maailmanlaajuisesti. Tuotteet suunnitellaan sopimaan ihon eri tarpeisiin niiden muuttuessa vuosien verralle ja etenkin jatkamaan hoitoloiden luksus-fiilistä kotona.

HOX! Näissä kaikissa tuotteissa on voimakas tuoksu, joten jos olet tuoksuyliherkkä, suosittelen valitsemaan muita tuotteita kasvojesi iholle. Boksin tuotteet näyttävät muutenkin olevan pääosin ikääntyneemmälle iholle ja taistelevan ihon ikääntymistä vastaan, joten jos etsit tuollaisia tuotteita, jatka lukemista! Syynään näiden INCI:n normaalia tarkemmin lävitse, sillä kyseessä on hoitolaexpertin ihonhoitosarja.

Sarah Chapman Skinesis

Boksista tuli kaksi Skinesis Facial -tuotetta; *Sarah Chapman Skinesis Morning Facial aamuille ja *Sarah Chapman Skinesis Overnight Facial yöajalle. Molemmat ovat 15ml pulloja (eli täysikokoiset tuotteet) ja hinnaltaan n. 60e.

Pakkausten kyljessä lukee, että nämä ovat ”elixir” -tuotteita. Pääosin nuo ovat voiteden alle meneviä tuotteita, mutta Lookfantasticin sivuilla nämä on nimetty kasvoöljyiksi. Tuotekuvaus sekä tuotteet itse kuitenkin antavat kuvan, että näitä voi käyttää voiteiden alla tai päällä. Itse käyttäisin näitä ehdottomasti öljyn tapaan kasvoöljynä muista ohjeista huolimatta.

Molemmat näistä tuotteista sopivat kaikille ihotyypeille. Koostumukset tuntuvat kivalta iholla ja imeytyvät suhteellisen hyvin jättäen kuitenkin kuulaan pinnan ilman rasvaista tai öljyistä tunnetta. INCI-lista on  aamuversiossa positiivista katsottavaa, sillä se on täynnä erilaisia öljyjä ja ainesosia hyvästä joillekin sopimattomaan; salviaöljy ei välttämättä sovi herkimmälle iholle, ruusunmarja- sekä arganöljy saattavat aiheuttaa epäpuhtauksia joidenkin iholle. A-vitamiini taasen on auttamassa antiaging-puolen täyttymisessä muiden heidän ainesosiensa kanssa.

Yöversiossa taasen on allergeeneja sekä herkälle iholle yleensä sopimatonta laventeliöljyä. Nämä eivät kuitenkaan ole sellaisia, joita ei löydy useista eri tuotteista muutenkin, mutta on jokaisen oma valinta mitä iholleen laittaa. Jokaisen iho myös toimii eri tavalla, joten voi olla että nämä toimivat sinulla täydellisesti! Nämä ovat kuitenkin sieltä parhaasta päästä tässä hintaluokassa, muualta löytyy tuotteita joissa ei ole lähellekään tämän verran hyviä ainesosia ja jotka ovat huomattavasti kalliimpia.

Sarah Chapman Skinesis

Sarah Chapman Skinesis Comfort Cream D-Stress (5ml näyte, arvo 13e) ei ole lookfantasticin sivuilla tällä hetkellä ostettavissa. Luin heidän omilta sivuilta kuitenkin, että kyseessä on kosteuttava ja jopa potentiaalisesti ihoa rauhoittava tuote. Tuoksu on jälleen hiukan ruusuinen ja aionkin katsoa ottaisiko Mamma Voutilainen tämän tuotteen itselleen testiin – veikkaan sen sopivan enemmän hänen iholleen!

*Sarah Chapman Skinesis Ultimate -puhdistusaine (30ml näyte,  arvo 19e) on ”balm-to-milk” -tyylinen puhdistaja, eli veden kanssa aktivoituessaan muuttuu voidemaisesta tuotteesta maitomaiseksi vieden mukanaan liat ja osan meikistä. Käyttäisin tätä ehdottomasti kaksoipuhdistuksen toisena osana, eli poistaisin meikit ensin toisella tuotteella. Tätäkään ei skincarisma suosittele herkälle iholle, mutta itse tuotekuvauksessa kerrotaan sen sopivan kaikille ihotyypeille.

Sarah Chapman Skinesis

*Sarah Chapman Skinesis Eye Recovery -silmänympärysvoide (mukana 5ml näyte, arvo 20e) sanotaan hetimmiten häivyttävän juonteiden näkymistä silmänympärysiholla ja häivyttävän väsymyksen merkkejä mm. hyaluronihapon avulla. Ainesosista löytyy mm. UV-suojaa antava ainesosa, samoin kirkastavia ainesosia. Heti kun nykyinen silmänympärysvoide loppuu, lähtee tämä kokeiluun (ja veikkaan että tykkään!).

*Sarah Chapman Skinesis The Facialift -kasvojenhierontavälinettä ei myydä Suomen lookfantasticilla, mutta sitä löytyy kansainvälisiltä sivuilta. En vielä kerennyt tätä testaamaan, mutta kaikki kasvoja hierovat välineet kiehtovat ja mulla onkin käytössä sekä Gua Sha, että jaderulla ja ne ovat upeita. Tätä neuvotaan käytettäväksi yhdessä yllä esitellyn iltaöljyn kanssa, ja noista *onkin saatavilla duosetti lookfantasticilla. Mielenkiintoinen, menee ehdottomasti testiin!

Kokonaisuutena tämä * Lookfantastic x Sarah Chapman -kauneusboksi oli todella mielenkiintoinen. Valitettavasti tämä setti on loppuunmyyty, mutta Sarah Chapmanin tuotteita saa *ostettua yksittäin Lookfantastic.fi:stä. Meikä aikoo jatkaa testailuja näiden parissa!

Ja mikäli perinteiset kuukausiboksit kiinnostaa, *Beauty Box tilauksen saa 1kk, 3kk, 6kk ja 12kk tilauksina (12kk edullisin 15,50e per boksi, 1kk 20e per boksi). Tuon tilauksen voi perua hetimmiten jos sitä ei halua pidempään jatkaa, jolloin saat kuitenkin tilaamasi määrän bokseja toimitettuna.

Onko Sarah Champanin tuotteet teille tuttuja?


10 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Kasvojenhierontavälineistä voisikin olla minullekkin jotakin kivaa hyötyä 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 2. Sissi kirjoitti:

  Merkki on mulle vieras, mutta testijonossa odottelee Hydrating Booster jota olen säästellyt talven varalle. Se tuli muistaakseni ystävänpäiväboksista ja pelkästään seerumin arvo oli enemmän kuin koko boksin hinta. Mä kyllä tykkään näistä erikoisjulkaisuista!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kuulostaa hyvälle! Ja todellakin, nää erikoisjulkasut on parhaita!

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Tämä oli minulle ihan uusi tuttavuus. Todella mielenkiintoiset nuo kasvojen hierontävälineet. Niistä voisi olla minun aikuiselle iholle paljon hyötyä!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla ja etsiä itselle se sopiva!

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tämä on minulle tuntematon merkki. Kuulostaa kyllä hyvältä!

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nyt täytyy tunnustaa ettei edes nimi ole tuttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *