Hae
Hannamaria

3 x Superhelppo & nopea kesäinen silmämeikki

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesäinen silmämeikki voi olla superhelppo vaikka se olisikin värikäs, neutraali tai pienen twistin omaava luomus. Oon kehittänyt itselleni tavan, jossa en arkena käytä meikkivoidetta kesäisin ollenkaan vaan korvaan tuon joko sävyttävällä aurinko- tai päivävoiteella tai hyvin yksinkertaisesti peitevoiteella (tutoriaali tähän mun IG kohokohdissa). Nyt halusinkin jakaa mun nopeat ja helpot ideat kesäiseen silmämeikkiin!

Paljon muuta inspiraatiota ja tutoriaaleja löydät Silmämeikit -tagin alta.

kesäinen silmämeikki kesäinen silmämeikki

Pelkkä värillinen ripsiväri

kesäinen silmämeikki kesäinen silmämeikki

Värillinen ripsiväri & superkevyt samansävyinen rajaus

VÄRIKÄS ripsiväri (& rajaus)

Steppi yksi (joka on se yksinkertaisempi) on tehdä arkimeikki normaalisti ja mustan tai mustanruskean ripsivärin sijaan vaihtaa väri johonkin kirjavaan! Multa löytyy laatikosta violettia sekä sinistä ja rakastankin violettia ripsiväriä! Muistan, kun tämä oli IN joskus mun ylä-asteaikoina (eli reilu 10v sitten) ja nyt tätä taas näkee enemmän!

Jos väriä haluaa aivan aavistuksen enemmän, voi tähän yhdistää saman sävymaailman rajauksen. Itse tykkään tästä lookista hiukan enemmän ja rajauksena tässä onkin *NYX Professional Makeup Suede Matte Lip Liner sävyssä Cyberpop. Kyllä, huultenrajauskyniä voi käyttää muuallakin kuin huulissa!

 Tässä ripsissä on Maybelline Snapscara sävyssä Ultra Violet (lue mustasta versiosta postaus täältä) ja harmittaa niin paljon, että tätä en löytänyt yhtäkään suomalaista verkkokauppaa josta tän saa! Omani ostin Kanadasta, mutta Suomessa vaihtoehtoja löytyy mm. *Shiseido ControlledChaos MascaraInk sekä *Urban Decay Double Team Special Effect -ripsiväristä. Kokeile ehdottomasti myös sinistä ripsiväriä, siitä vasta hieno tuleekin – *Urban Decay Double Team Special Effect ja edullisempi *L’Oréal Paris Paradise Jardin Secret -ripsiväri sävyssä Fleur Fantasy.

Huulilta löytyy ihana saatu uutuus *Madara Glossy Venom -huulikiilto sävyssä Lilac Euphoria 77.

parhaat meikkisiveltimetTati Beauty Textured Neutrals Vol 1Ketogeeninen ruokavalio loppui

RUSKEAA JA SHIMMERIÄ

Tämä jos mikä on mun arkilook, sillä se on niin neutraali ja helppo! Jos seuraatte mua Instagramissa (ja ehdottomasti pitäisi) niin näettä tätä mulla jatkuvasti! Lähes jokaisesta paletista löytyy sävyt tähän lookiin ja parhaimmillaan pärjää vain kahdella sävyllä. Jos oon superlaiska ja haluun nopeasti valmista, käytän aurinkopuuteria ruskean luomivärin sijaan ja poskipäille menevää korostussävyä liikkuvalla luomella, sisänurkassa ja kulmaluulla.

Ensimmäisessä kuvassa on juhlavampi versio tästä kombosta, jonka olen tehnyt upealla TATI Beauty:n paletilla. Tuo paletti kulkee mulla jatkuvasti reissussa mukana, sillä siinä on täydelliset nudesävyt, eri koostumuksia ja just se täydellinen värikäs rivi!

Toisessa kuvassa luomilta löytyy *Jeffree Star Jawbreaker -paletista sävyt Tasty ja Snack. Tuo Snack on yksi täydellisimmistä pinkahtavista shimmereistä että oikein itkettää, jos jollain on dupea siihen niin vinkkaa heti! Toinen paletti jossa on tosi ihanat sävyt tähän lookiin on *Juvia’s Place The Nubian -paletti, jonka miniversiota itse käytin piiiiitkään ennenkö siitä tuo vaalea shimmeri kului loppuun.

Superhelppo kesäinen silmämeikki Superhelppo kesäinen silmämeikki Superhelppo kesäinen silmämeikki

YHDEN LUOMIVÄRIN LOOK

Tässä versiossa liikkuvalla luomella on vain yksi, ja mielellään värikäs, luomiväri. Kulmaluulle ja sisänurkkaan noi hyvin pistää pikkuisen korostusta jotta ne hyppäävät esiin, mutta nopea look syntyy superhyvällä luomivärinpohjustajalla, yhdellä värikkäällä luomivärillä sekä täydellisellä siveltimellä.

Violettia varten käytin jälleen *Jeffree Star Jawbreaker -paletista sävyä Gum Drop, sisänurkassa Snack (kuka yllättyi?). Tuo paletti on täynnä täydellisiä sävyjä tämmöisen lookin tekoon, samoin kuin *Urban Decay Born to Run sekä niiiiin moni *Juvia’s Placen paletti.

Itse haluan tälläiseen tiiviin siveltimen joka pakkaa luomivärin luomelle, mutta joka silti pystyy häivytykseen. Tämmöisiä ovat mm. *Real Techniques Crease Prep Brush (ja myös tässä duossa tuleva Base Shadow Brush) sekä Luxie 213 Eye Shading -sivellin joka tulee *tässä upeassa setissä. Luxien siveltimet ylipäätään ovat Real Techniquesin ohella mun suosikkeja!

Parhaimmat luomivärin pohjustajat ovat *Wet n Wild Photo Focus -pohjustaja (niiiin hyvä hinta-laatusuhde) sekä mun ikisuosikki jo vuosikausien ajan ja kulttituotteen maineen saanut, *Urban Decay Primer Potion aivan originaalissa sävyssään. Molemmat niin pomminvarmoja tuotteita että oksat pois.

*****

Semmoisia! Näitä voi toki ehdottomasti käyttää ihan mihin vuodenaikaan vain kuten itse teen ja aivan millä väreillä sattuu, mutta tässä kasa mun suosikkeja! Kesäinen silmämeikki voi siis olla kevyt, nopea ja helppo, vaikkakin värikäs ja näyttävä samaan aikaan!

Millainen on sun kesän suosikkisilmämeikki?

10 kommenttia

 1. Riitta reissaa kirjoitti:

  Kevyesti kesässä: sävyttävä aurinkovoide luomillekin?

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Kehtaanko sanoa. Kultaista kimaltavaa sormella luomelle ja vähän aurinkopuuteria luomivakoon ja tsadaa. 😀

  Sulle sopii kyllä violetti todella ihanasti. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kehtaat todellakin, etenkin kun mun omat on paaaaaaljon yksinkertasempia meleko usein (skippaan nimittäin tuon kimaltavan ja laitan vaan aurinkopuuteria luomivakoon!) 😀 Ja kiitos <3

 3. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Ihanan raikkaita meikkejä! Mä opettelin kevään aikana käyttämään enemmän värejä meikissä, mutta nyt kesällä oon meikannut tosi vähän. Huomenna on ”syy” meikata, täytyypä yrittää hyödyntää näitä sun vinkkejä ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja kesällä tulee kyllä kausia kun tekee mieli meikata, välillä paljonkin ja välillä ei sitten ollenkaan!

 4. villananna kirjoitti:

  Kauniin luonnolliset meikit. Sulle sopii kyllä niin upeast1i tuo violetti väri.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mun kesämeikki on todella kevyt ollut viime aikoina; IsaDoran luomivärikynä, kajal ja mascara 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.