Hae
Hannamaria

3 x Paras lämpimällä vedellä lähtevä ripsiväri

*Sisältää mainoslinkkejä

Saan jatkuvasti kysymyksiä siitä mikä on lämpimällä vedellä lähtevä ripsiväri ja nyt haluan jakaa mun kolme suosikkia! Nämä on kaikki sellaisia, joita saa sekä kivijalasta että verkkokaupasta ja hintaluokkia löytyy edullisemmasta hintavampaan.

Lämpimällä vedellä lähtevä ripsiväri on tosiaan sellainen, joka lähtee (ainakin suurimmaksi osaksi) ihan puhtaasi lämpöisen veden kanssa vaatimatta erillisiä putsareita. Moni ripsiväri toki on sellainen, joka lähtee lämpöisellä vedellä ja ihan perus kasvoputsarilla (kuten vaahdolla tai geelillä), mutta noita ei ole tässä postauksessa.

Tony Moly - Panda's Dream -ripsiväri Tony Moly - Panda's Dream -ripsiväri Tony Moly - Panda's Dream -ripsiväri

Tony Moly – Panda’s Dream -ripsiväri

Hinta €, saatavilla mm. *Lyko.fi, *Oletkaunis.fi, *Bearel.fi
Yleisarvosana: 6/5

Tästä ripsiväristä on moni suomalainen kauneusbloggaaja jo kertonut ja aion liittyä tuohon fanfaarien joukkoon. Tämä on tähän mennessä ainut ei-vedenkestävä ripsiväri, joka pitää mulla taivutukset koko päivän ja antaa tarpeeksi tuuheutta. Ja kun hintakin on vielä OK-edullinen, hyppäsi tämä hetkessä lemppariripsareiden joukkoon.

Tykkään henkilökohtaisesti hiukan paksummasta massasta, joka tässä on heti alusta asti. Tuntuukin, että tällä saa nopeasti näyttävät ripset. Siltikin, harja itse ei ole liian suuri pienemmillekään silmille tai lyhyemmille ripsille, vaan uskoisin tämän toimivan monelle. Ylläolevassa kuvassa ei ole edes kaikki se volyymi johon tämä pystyy, vaan tästä saa vielä enemmän irti. Tällä harjalla saa kivasti ripsiväriä myös alaripsiin.

Poispestessä tämä lähtee rullalle ja ns. liuskoina pois, jonka takia fiilis tästä onkin todella lähellä Sensain 38 ripsiväriä. Tämä vain on paljon edullisempi ja näyttävämpi!

Maybelline Snapscara -ripsiväri Maybelline Snapscara -ripsiväri

Maybelline Snapscara -ripsiväri

Hinta €, saatavilla mm. *Lyko.fi, *Cocopanda.fi, *KICKS.fi
Yleisarvosana: 4/5

Olen tämän aikaisemmin kehunut lähes maasta taivaisiin ja pakko jatkaa kehua!  Harja on todella hyvä alaripsille ja sillä saa todella hyvin volyymiä ripseen. Massa on alkuun melko kosteaa,mutta kuivuu omaan makuun sopivaksi pian. Tässä on myös hinta-laatusuhde kohdallaan aivan täydellisesti, vaikka volyymiä ei saakaan yhtä paljon kuin verrattuna mun ikilemppariin L’Oreal Paradise Extaticiin, mutta on oikein hyvä ns. arkimeikkiin (mikään näistä kolmesta ei itse asiassa yllä tuohon L’Orealiin, mutta se ei lähdekään lämpöisellä vedellä pois).

Muistelen silti, että tämä ei taivutuksia pitänyt aivan koko päivää josta puolikas miinus. Toinen miinus tulee nopeammasta kuivumisesta kuin Tony Molyn osalta, mutta ihan sen 3kk tämä kyllä säilyy käyttökelpoisena eikä ala kuivuessaan edes varisemaan.

Poispestessä tämä ei lähde mitenkään erityisenä liuskoina, vaan liukenee pois ripsestä pikku hiljaa. Alkuun pohdin lähteekö tämä pois ollenkaan, mutta lähtee oikein hyvin!

Jos laajempi postaus ja arvio tästä ripsiväristä kiinnostaa, suuntaa tänne aikaisempaan postaukseen.

Clinique High Impact rispiväri lähtee lämpöisellä vedellä Clinique High Impact rispiväri lähtee lämpöisellä vedellä

Clinique High Impact -ripsiväri

Hinta €, saatavilla mm. *KICKS.fi, *Lyko.fi ja *eleven.fi
Yleisarvosana: 3,5/5

Ripsiväri, joka antaa näistä kolmesta parhaimman erottelevuuden, mutta ei yhtä paljon tuuheutta kuin muut. Tämä on myös porukan kallein, mutta toisaalta tässä taasen ei ole edes pientä tuoksua ollenkaan ja osa myy tätä herkkäsilmäisille sopivimpana. Tätä on saatavilla erilaisilla koostumuksilla, joista tämä on se perus.

Mikäli kaipaat yksinkertaista ripsiväriä, joka antaa lähinnä pituutta ja erottelevuutta, on tämä sinulle. Itse kaipaan hiukan enemmän volyymiä, jonka vuoksi suosin muita. Tämä myöskään ei ole sieltä halvimmasta päästä, vaikka onkin kiva käyttää pois ja ostaa tietyin väliajoin alennuksesta.

Poispestessä tämä ei lähde mitenkään erityisenä liuskoina, vaan tämä liukenee samaan tapaan kuin Maybellinen Snapscara pois ripsestä pikku hiljaa.

+ Se klassikko: Sensai 38 -ripsiväri

Hinta: €, saatavilla mm. *Lyko.fi, *KICKS.fi
Yleisarvosana: 2-4/5

Tämä on näistä ehkä se tunnetuin. Aikaisemmin tuotteen brändi oli Kanebo (muistan tämän omalta yläasteajalta), mutta jo pitkään kyseessä on ollut Sensai. Kun olin töissä Sokoksella, tultiin tätä hakemaan jatkuvasti.

Tästä onkin tällä hetkellä muistaakseni kolme eri versiota, yksi ns. normaali ja alkuperäinen, yksi pidentävä sekä yksi tuuheuttava. Itse pidän tuuheuttavimmasta eniten, mutta myös pidentävää ja normaalia myytiin melko paljon!

*****

Mun oma suosikki näistä on joko tuo Snapscara tai Tony Moly. Olen nyt käyttänyt arjessa enemmän Tony Molya sen löydyttyä kaapista, mutta seison edelleen vahvasti Maybellinen takana. Sensai toki on klassikko ja Clinique on kiva vaihtoehto – näitä löytyy joskus hyvin alesta!

Mikä näistä on teidän suosikki?

7 kommenttia

 1. Annukka kirjoitti:

  Mä oon käyttänyt varmaan viimeset 15 vuotta Kanebon/Sensain 38:ia. Oon yrittänyt löytää mun herkille silmille toista ripsaria, mutta kaikista muista saan oireita. Tai varmaan saisin tuostakin, jos käyttäsin päivittäin, mutta juhlameikki pysyy kasvoilla tuolla sen ajan.

 2. TyyneKyllikki kirjoitti:

  ”snappi” löytyy, panda on pakko kokeilla.

 3. Eila Leppänen kirjoitti:

  Maybelline Snapscara

 4. Mari Anniina kirjoitti:

  Sensailla on nykyään neljäskin mascara, joka on ikäänkuin yhdistelmä pidentävää ja tuuheuttavaa, kulkee Lash Volumiser -nimellä. Vanha tuuheuttava on vaan Volumising, siis se jossa on se kaareva harja (mun lemppari).

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Edellinen viesti taisi hävitä taivaan tuuliin? :/
  Tuosta TonyMolysta en ole aiemmin kuullut, mutta lähti heti kyllä hankintalistalle! 🙂

 6. tuulanneli kirjoitti:

  En olekaan näistä käyttänyt mitään. Vaikka tässä oli klassikoita mukana niin minulle ne olivat uutuuksia. Täytyypä laittaa muistiin tuo Tony Moly, se vaikutti todella mielenkiintoiselta,

 7. Riitta reissaa kirjoitti:

  Ai Kanebo on nykyisin Sensai! Kanebo oli klassikko -mutta ilmeisesi laatu pitää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.