Hae
Hannamaria

Tuoksutorstai: Molton Brown Heavenly Gingerlily EdT

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihastuin tähän tuoksuun jo vuoden 2018 Lookfantasticin joulukalenterissa tulleessa suihkugeelissä ja viime Saksan reissulla ostin uuden tuoksun, jota olen nyt keväämmällä alkanut käyttää: Molton Brown Heavenly Gingerlily EdT. Suihkugeeli on sen hintaista, että sitä en ole useammin kehdannut ostaa, mutta tämän ollessa hajuvedeksi ns. normaalihintainen, hennoin tämän ostaa.

TUOKSUTORSTAISSA sukelletaan tuoksujen maailmaan ja kohelletaan nuottien kanssa tutustuen milloin millaiseenkin tuoksuun. Klassikot, uudet tulokkaat ja villaisella painetut hajuvedet pääsevät framille esittelyjen ja arvioiden kera.

Molton Brown Heavenly Gingerlily EdT hajuvesi

Brändi – Molton Brown

Brändi on perustettu vuonna 1973 Lontoossa, Englannissa ja tuotteet valmistetaan edelleen valtaosaksi Hertfordshiressä. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja jokainen tuoksu on omalla tavallaan huumaava. Tuotekategorioita onkin useampi; ihonhoito, vartalonhoito, miesten tuotteet, hajuvedet, koti ja matkailu. Kaikki tuotteet ovat luonnollisesti eläinkokeettomia ja osa jopa vegaaneja.

Nämä merkin tuotteet ovat pala luksusta arjessa. Fiilis oli tälläinen jo heti tuon ensimmäisen matkakokoisen purkin jälkeen ja käytinkin sen säästellen pois. Tuon jälkeen kun tutustuin muihin tuotteisiin ja luin merkistä enemmän, tykästyin siihen entistä enemmän.

Molton Brown Heavenly Gingerlily EdT hajuvesi

Tuoksun tarina

Koko Heavenly Gingerlily -tuoksuperhe kynttilöineen, voiteineen ja kaikkineen on saanut inspiraationsa Tahitin lämpimistä hiekoista, runsaista mausteista ja kauniista saaristokukista. Vuonna 1914 Rupert Brooke inspiroitui rakkausrunosta ”Tiare Tahiti” ja Brooken palatessa Englantiin, halusi hän palan Tahitia mukaansa.

Ginger lily -kukka on ilmeisesti Tahitilla tunnettukin kukka, josta tuoksuperheen sävymaailma, hempeä roosa, on tullut. Tuoksunuotit ovat kauniin raikkaita ja samalla hiukan makeita ja koko yhdistelmä on huumaava. Nämä tuoksupullot ovat ainoita joissa roosaa ei ole, samoin osa suihkugeeleistä. Niissä on hopean ja ruskean eri sävyjä, jotka nekin ovat tässä kohtaa kaunis yhdistelmä.

Molton Brown Heavenly Gingerlily EdT hajuvesi

Nuotit ja kestävyys

Tätä kuvaillaan lämpimän mausteiseksi, valkokukkia ja hiukan puisia nuotteja sisältäväksi Fragrantican sivuilla. Tarkemmin tässä Latvatuoksussa esiintyy kardemummaa, inkivääriä ja mausteneilikkaa. Sydäntuoksussa on tuberoosaa, liljaa ja samettikukkaa, pohjatuoksussa seetriä, santelipuuta ja myskiä.

Kestävyys on tässä tuoksussa vain parin kolmen tunnin mittaa, sillä onhan tämä EdT (joissa on luontaisesti vähemmän tuoksuöljyä ja ne pysyvät yleisesti lyhyemmän aikaa kuin EdP:t ja niin edelleen). Itse suihkutan tätä perinteisien paikkojen, eli ranteiden, kaulan ja niskan, lisäksi hiuksiin ja vaatteisiin. Näin tuoksu pysyy pidempään läsnä.

Molton Brown Heavenly Gingerlily EdT hajuvesi

Kokonaisuus

En voi käsittää miten hyviä tuoksuja nämä kaikki on. Omaehtoisen karanteenin pimeinä hetkinä sorruin ja ostin alesta purkin suihkugeeliä, mutta käytän sitä aivan todella säästeliäästi kun se saapuu. On sen verran arvokasta, että saa luvan pysyä vain spessuhetkien suihkugeelinä. Kaikki Molton Brownin tuotteet ovat aivan mahtavia lahjoja, joiden saannista itsekin ilahdun.

Tämä Molton Brown Heavenly Gingerlily EdT -tuoksu on jäänyt mulla vakikäyttöön ja mitä lähemmäs kesää mennään, sitä enemmän tulee tämä valittua kevyeksi päivätuoksuksi muiden vahvempien ja mausteisempien sijaan. Tämä on ihanan tasapainoinen tuoksu, jollaista käytän varmasti vuosia.

Myytävät koot ja ostopaikat

Olen tätä sekä muita Molton Brownin tuotteita Suomen kivijaloissa nähnyt vain Stockmanneilla ja vain tätä 50ml kokoa.

Verkosta tätä on saatavilla kahta eri kokoa, 50ml ja 100ml. 50ml koot ovat n. 60-70€ ja 100ml koot n. 85-100€. Näitä löytyy mm. *Nordicfeel.fi:stä ja  *eleven.fi:stä 100ml pullo ja 50ml kokoa löytyy *Bangerhead.fi:stä. Samoista paikoista löytyy myös muita Molton Brownin tuotteita.

Onko teille Molton Brownin tuotteet tuttuja?

10 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Mun on pakko myöntää, että Molton Brownin juurikin suihkugeelit on mun salainen ”pahe”. Rakastan niiden melko unisex-tyylistä tuoksumaailmaa, voidaan sitten miehen kanssa molemmat hemmotella itseämme niillä. Itseasiassa hinta ei ole musta lopulta mikään tosi paha, meillä yksi suihkugeeli kestää järjettömän kauan, koska sitä tarvii niin paljon vähemmän kuin jotain edullisempia. 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Mahtavaa että molemmat teistä käyttää näitä! Ja kyllä, nämä on kunnon salainen pahe 😀 Ja oot ihan oikeessa, tuntuu todella että tuota suihkugeelii ei tartte todellakaa nii paljo kun muita (tai sitten sitä ei uskalla vaa läträtä samaan tapaan :D).

 2. villananna kirjoitti:

  Kuulostaa sellaiselle, että voisin tykätä tuosta tuoksusta. Pitää hiukan tutustustua tähän.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse en ole MB-käsisaippuille lämmennyt, joten en tiedä kuinka kävisi hajuveden kanssa 😀

 4. Mari kirjoitti:

  Tää kuulostaa siltä, että voisin tykätä! Merkin tuoksut onkin mulle täysin vieraita.

 5. Katja kirjoitti:

  Mä olen nykyään ihan tuoksuton. Ennen rakastin mm. Marc Jacobsenin tuoksua, mutta vauvojen myötä en halunnut laittaa tuoksuja ja vaihdoin tuoksuttomiin pesuaineisiin. Nyt ne ahdistavat monesti ihan henkeä, huomaa, että siihen tottuu, ettei ole tuoksuja.

  • hannamariav kirjoitti:

   Se on kyllä totta että tuoksunenä tottuu ja herkistyy. Yhdessä vaiheessa pystyi olemaan hajuvesiosastolla töissä koko päivän ilman mitään, nykyään etenkin allergia-aikaan meinaa mennä omastakin hajuvedestä välillä nenä tukkoon jos on laittanut liikaa ja dekolteen alueelle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.