Hae
Hannamaria

Kallis hutiostos Tatcha Water Cream -päivävoide & korvaava huipputuote Lumenelta

*Sisältää mainoslinkkejä

Joskus tulee tehtyä hutiostoksia ja sen jälkeen harmittaa. Mulle kävi sellainen tän paljon kehutun Tatcha Water Creamin kanssa, mutta onneksi mulla on teille superi suomalainen vaihtoehto: Lumene LÄHDE Nordic Hydra tehokosteuttava 24h geelivoide.

Lue myös muut Ihonhoito-postaukset ja Lumene-postaukset.

Lumene LÄHDE Nordic Hydra tehokosteuttava 24h geelivoide

Olin PITKÄÄN himoinnut Tatchan Water Creamia, jota olin nähnyt niin monen jenkkitubettajan hehkuttavan omissa kanavissaan. Into muuttui kuitenkin pieneksi harmiksi, kun pääsin putelinpohjalle.

Tatcha Water Cream -päivävoide Tatcha Water Cream -päivävoide

Hutiostos: Tatcha Water Cream -päivävoide

Korostan tässä vielä alkuun, että tämä tuote varmasti sopii monelle – se oli kuitenkin huti mulle. Tämä geelivoide on tarkoitettu normaalista rasvoittuvalle iholle, kun oma ihoni tuohon käyttöaikaan tarvitsi enemmän kosteutusta. Kyseessä on kuitenkin suhteellisen ohut geelivoide sisältäen japanilaista liljaa ja villiruusua sekä muita ainesosia. Voit lukea lisää täältä.

Haksahdin, sillä tämä minituote oli Sephoran kassajonon kohdalla ja ihastuin sen ulkoasuun heti tajuttuani mistä tuotteesta oli kyse! Tämä 10 millin näytepurkki maksoi kuitenkin 20 dollaria, eli n. 17 euroa – tässä kohtaa kuitenkin uteliaisuus voitti. Hinta-laatu -suhde on siis suomalaiseen tarjontaan tottuneelle kallis. Tämän tuotteen ”normaalihinta”, eli 50ml täysikokoisen purkin hinta on n. 58 euroa.

Kyseessä ei siis ylipäätään ole mikään edullinen tuote, vaikka se erittäin hyvä sille sopivalle iholle onkin. Tätä tuotetta on lähes mahdoton saada Suomeen – melkein samanlainen samassa hintaluokassa löytyy kuitenkin mm. *Peter Thomas Roth Water Drench Cloud Creme. Itse suosittelen kuitenkin allaolevaa geelivoidetta tämän vaihtoehdoksi sen sopiessa jokaiselle ihotyypille.

Lumene LÄHDE Nordic Hydra tehokosteuttava 24h geelivoide Lumene LÄHDE Nordic Hydra tehokosteuttava 24h geelivoide

Panosta tähän: Lumene LÄHDE Nordic Hydra tehokosteuttava 24h geelivoide

Olen tätä öljytöntä geelivoidetta suositellut lähes aina, kun joku on kysynyt suosituksia tehokkaasta kosteusvoiteesta – ystäväni Meri jopa kirjoitti tästä postaukseensa. Lumene LÄHDE Nordic Hydra tehokosteuttava 24h geelivoide saa ainoastaan miinusta pitkästä nimestään, mikä ei sinänsä tarkoita mitään.

Tämän sanotaan sopivan normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle ja voin näiden takana seistä täysin. Jos ihollasi ei siis ole sen suuremmin ongelmia kuivuuden kanssa, sopii tämä melko varmasti sinulle. Koostumuksessa on aivan ihana raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan ota edes hajusteyliherkän ystäväni nenään. Vaikka olen itse koivuallergikko (siitepöly), ei tämän(kään) kohdalla tarvinnut allergisesta reaktiosta välittää. Ihoni ei ole pitkään aikaan voinut niin hyvin kuin silloin, kun käytin tätä yhdistettynä kasvoveteen ja seerumiin keskellä talvea.

Olinkin niin iloinen kun sain PR:nä tätä toisen purkin ja pääsen nyt *Clinique Moisture Surge 72h Auto Replenishing Hydrator -geelivoiteen jälkeen palaamaan kotiin tämän pariin (ensin testiin tosin menee Unna Nordicin voide) – ei sillä että Clinique olisi ollut ollenkaan huono, päinvastoin, hinta-laatusuhde vain kohtaa tässä Lumenessa mielestäni paremmin.

Tätä saa mm. seuraavista verkkokaupoista: *Lyko.fi, *eleven.fi, *Bangerhead.fi, *KICKS.fi ja *Cocopanda.fi ja hintaa on normaalisti n. 20 euron verran, tällä hetkellä näyttää olevan joitakin tarjouksia menossa ja hintaa on n. 16e esimerkiksi Bangerheadin ja elevenin verkkokaupoissa.

Mikä on suosikkivoide tällä hetkellä?

8 kommenttia

 1. Minninii kirjoitti:

  Koko kevään ja kesän kestänyt tuubi: Elizabeth Arden Eight Hour® Great 8™ Daily Defense Moisturizer SPF30. Ohut koostumus ja kätevä pumpputuubi.

  • hannamariav kirjoitti:

   Tuota onkin moni kehunut! Kun tämä jono tästä joskus tyhjenee, niin palaan tähän suositukseen!

 2. Marjo kirjoitti:

  Hutiostokset harmittavat aina 🙁 Oma suosikkini on tällä hetkellä Lancomen Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Day Cream. Silläkin on muuten hiiiiirveän pitkä nimi. Sen koostumus sopii minun iholle ja eikä ole liian rasvainen.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • hannamariav kirjoitti:

   Tätä olen kuullut joidenkin kehuvan myös (ja on kyllä kunnon nimihirviö!). Ja onneksi tässä ei sattunut sen pahempia, ärsytti vain kun tajusin että niin, oon samantyylistä käyttänyt suomalaiselta merkiltä joka on vielä parempi.

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Hyvä, että löysit korvaavan tuotteen kotimaiselta Lumenelta. Oma suosikkini on tällä hetkellä Atopikin antiage kosteuvoide. Toimii hyvin ja kosteuttaa tehokkaasti.

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tänään taidan kaapia viimeisetkin rasvat tuon samaisen Lumenen purkin pohjalta. Minäkin tykkäsin rasvasta ja voisin ostaa uudestaankin ja todennäköisesti ostankin. Ensin vain käytän jo hyllyihin kertyneet rasvat loppuun.

  • hannamariav kirjoitti:

   Tämä on hyvä tyyli, että vanhat alta pois ja sitten vasta uutta tilalle! Ihana että olet myös nauttinut tästä voiteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.