Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

GLOSSYBOX kauneusboksi: Kuutamon hehku eli Moonlight Glow (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland
*Sisältää mainoslinkkejä

Myöhäinen joululahjavinkki löytyisi tässä! Ja no, tämä oiva GLOSSYBOX kauneusboksi sopii kyllä muutenkin lahjaksi tai itselle piristämään päivää. GLOSSYBOX brändinä on edelleen yksi sellaisista, jonka boksit pitää sisällään Suomen markkinoille tuttuja sekä tuntemattomampia merkkejä, josta itse pidän suuresti. 

Koodilla HANNAV saat 30 % alennusta koko tilauksen loppusummasta!  Ja tämä pätee sekä jatkuvien tilauksien ensimmäisiin bokseihin kuin määräaikaisien kokonaissummiin. Katso pakettien koot ja *tilaa täältä. Boksit tulee EU:n sisältä, joten tulleista yms ei tarvitse huolehtia – ja postimaksukin on aina ilmainen!

Tämän kuukausiboksin teemana on juhliin valmistautuminen ja se sisälsi seitsemän tuotetta viiden sijaan. Pakkaukseen on otettu inspiraatiota kuun hehkusta ja se itsessään on käsittääkseni GLOSSYBOXin ensimmäinen metallirasia, ja vielä aivan törkeän kaunis sellainen! Aion jättää tämän käyttöön työpöydälle kaikelle pienelle nick-nackille, mutta tämä olisi esimerkiksi aivan täydellinen rasia lahjan paketointiin. Tuotteiden arvo on yhteensä yli 100 € tässä boksissa.

Elemis Superfood Glow Priming Moisturizer -pohjustava kosteusvoide (20 ml, arvo n. 18,30 €) kuulema luo kevyen hehkun kasvoille tehden automaattisesti meikkipohjastakin heleämmän. Se on ns. hybridituote kuulautta tuovan pohjustustuotteen ja kasvovoiteen välillä, mutta kannattaa omaa ihoa kuulostellen katsoa tarvitseeko iho meikin alle muutakin kosteutusta. Vaikuttaa kivalta eikä tuoksukaan ole voimakas!

LASplash Moonlight Glow -kasvopaletti (arvo 29 €) on antanut nimensä tälle kuukausiboksille! Tämä kasvopaletti sisältää kaksi eri poskipunasävyä (pinkki ja oranssi), translucent-puuterin sekä aurinkopuuterin. Aurinkopuuterin sävy näyttää sopivan vaalealle iholle, mutta muissa tuntuu riittävän pigmentti tummemmallekin.

GLOSSYBOX kauneusboksi

Mudmasky Melting Mud Cleansing Mask -puhdistava naamion (75 ml, arvo 49 €) osalta odotukset ovat korkeat. Olen kuivalla ihollani Mudmaskyn tuotteita käyttänyt ennenkin ja hyvällä menestyksellä; usein ne eivät ole liian kuorivia tai puhdistavia. Tämä savinaamio on mulla vielä testaamatta, mutta yleensä savinaamiot sopivat parhaiten normaalista rasvoittuvalle iholle. Tämä naamio sisältää mm. marokkolaista laavasavea ja luonnollisia hedelmäuutteita.

Hey Honey -naamionäytteitä tuli kaksi erilaista kappaletta. Tämä on mulle suhteellisen uusi merkki, sillä olen siitä kuullut mutta en ole naamioita kokeillut.

GLOSSYBOX kauneusboksi

Schaebens Night Repair Regenerating Concentrate -yöseerumikapselit (arvo n. 5,25 €) vaikuttaa mielenkiintoiselle. Merkki on mulle ennestään tuttu Saksan reissuilta ja sitä myydäänkin mm. paikallisissa kosmetiikkamyymälöissä. Tässä setissä tulee viisi kapselia ja yhdestä kapselista riittää säästeliäästi käytettynä kahteen kertaan, mutta itse läträän yhden kokonaan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

O’Keeffe’s Healthy Feet -jalkavoide (85 g, arvo 9,25 €) on mun (ja miehen!) ikisuosikki. Mulla on tätä ennestään jo yksi purkki varastossa ja oon käyttänyt tätä kaksi aikaisemmin. Kun jalat menee aivan pipariksi ja kuoriutuu pois (eli juurikin tällä säällä!), tulee tämä pelastamaan. Saman sarjan käsivoiteet on aivan parhaita myös ja meillä on aina työpöydällä / olohuoneessa yksi auki!

*****

Koodilla HANNAV saat 30 % alennusta koko tilauksen loppusummasta! Ja tämä pätee sekä jatkuvien tilauksien ensimmäisiin bokseihin kuin määräaikaisien kokonaissummiin. Näet kaikki eri tilausvaihtoehdot *täältä. Boksit tulee EU:n sisältä, joten tulleista yms ei tarvitse huolehtia – ja postimaksukin on aina ilmainen!

30 % alen kanssa jatkuvan tilauksen ensimmäinen boksi on 12,59 € (norm. 17,99 €), määräaikaisista tilauksista kokonaisuudessaan 3kk tilaus on 37,03 € (norm. 52,90 €) ja 6kk tilaus on 69,94 € (norm. 99,99 €).

Vielä kun tilaat joulukuun puolella, saat tämän nimenomaisen boksin. Suosittelen tätä boksia tyypille joka pitää hemmottelusta ja arvostaa Suomessa vähemmän nähtyjä merkkejä. Kaikilla bokseilla on ilmainen toimitus ja perinteiseen tapaan voit valita eri mittaisista määräaikaisista tilauksista tai jatkuvasta tilauksesta (jossa on 1kk irtisanomisaika). 

Glossybox myy myös *lahjakortteja eri mittaisiin tilauksiin. 

Joko teille tulee GLOSSYBOX kauneusboksi?

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland

2 kommenttia

 1. Veera kirjoitti:

  Hei!
  Olen myös GlossyBox tilaaja ja ihmettelin miten boksin sisältö voi olla näin eri vaikka molemmat olemme ilmeisesti tilanneet boksin suomeen.
  Minulla ei ollut myöskään seitsemää tuotetta, vain viisi.
  Minun boksini sisälsi Elemisin primer/rasvan, Moonlight Face Paletten, Mudmaskyn, Schaebenssin tipat ja John Friedan Shampoo+hoitoaine.

  • hannamaria kirjoitti:

   Moikka! Meillä näytää muuten olevan sama boksi, mutta tuo Honey-naamiosetti ja O’Keeffers on sinulla vaihdettu. Nuo oli näistä tämän kuun boksin tuotteista ne, joka saattaa vaihdella käyttäjän profiilin mukaan ja olla ylipäätään eri. Heillä on suurimmassa osassa bokseja jokin tuote eri joko käyttäjän profiiliin pohjautuen, tai vain sattumalta, jotta bokseista saadaan saman arvoiset vaikka tuotteet olisivatkin eri. 🙂 Täältä näet aina tuon ns. pohjaboksin, eli mitä vähintään on jokaisessa samaa: https://www.glossybox.fi/subscribe/kuukauden-boksi.list

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *