Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

LAHJAOPAS: Hajuvesien lahjapakkaukset (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Vuoden 2022 parhaat hajuvesien lahjapakkaukset tulee tässä! Lahjana hajuvesi on niin klassinen, että moni on tehnyt siitä jokavuotisen perinteen ja odottaa sitä kuin kuuta nousevaa. Kokosin tähän tuoksupakkaukset -postaukseen uutuuksia, sekä aikaisempien vuosien klassikoita niiltä vuosilta kun työskentelin konsulenttina etenkin hajuvesien parissa Sokoksella.

Sain teille myös alekoodin Lookfantasticille! Koodilla HANNAMARIA22 saatte 22 % *tämän listan tuotteista ja se koskee jo valmiiksi alennettuja tuotteita.

Koodi pätee myös isoon osaan tämän postauksen tuotteista!

Hajuveden lahjapakkaukset naisille

Hajuvedet lahjaksi naisille

*1. Issey Miyake L’Eau D’Issey EdP (66,95 €) on vesituoksuihin sijoiteltava, kevyen kukkainen ja raikas tuoksu. Vaikka se onkin EdP, ei tuoksu ole ns. ”raskas” EdP vaan kevyen pitkäkestoinen. Jos kaipaat jotakin kevyttä, mutta pientä häivähdystä kukkaisuudesta, valitse tämä!

Kevät- ja kesäsuosikkini jo vuosien takaa, *2. Dolce & Gabbana Light Blue EdP (70,45 €), on samaan aikaan kevyt ja raikas mutta toisin kuin Isseyn tuoksu, tämä on lempeän sitruksinen. Omena, sitruuna ja sinikello luovat siihen upean yhdistelmän, jota myski ja meripihka syventää aavistuksen. Tämä on joka vuoden hittituote. HOX! Nämä kaksi ensimmäistä ovat lisäksi sellaisia, joita on sairaalassa ei-osastolla työskenteleväkin voinut käyttää.

*3. Clinique Happy EdP (33,95 €) tuoksusetti sisältää nimensäkin  mukaisesti positiivisia ja energisoivia sitrusnuotteja. Tämä on ollut valikoimassa vuosia, mutta vaikuttaa edelleen olevan tietyn ihmisryhmän suosiossa. Sitruksisuden lisäksi sitä voi kuvailla kukkaiseksi ja luokittelisinkin tämän kukkaissisitruksisiin tuoksuihin. Pohjan myski ja amber tekevät pohjatuoksusta pitkäkestoisen.

Vuonna 2008 lanseerattu *4. Chloé Signature EdP (96,45 €) on hyvin perinteinen kukkaistuoksu sisältämiensä pionin, freesian, ruusun, mangoliankukan ja kielon kanssa. Erityisesti ruusu puskee vahvasti läpi, mutta yhdistettynä muihin valkoisiin kukkiin sanoisin tasapainon olevan kunnossa. Pakkaukessa tulee 50ml tuoksun lisäksi 10ml matkakoko.

*5. Lancôme Idôle EdP on vuoden 2019 tuotoksia, vaikka olisin voinut vannoa sen tulleen vasta viime vuonna markkinoile. Kyseessä on todella ruusuinen ja myskinen, aavistuksen makea ja hedelmäinen tuoksu. Kun oikein nuuhkii, haistaa häivähdyksen päärynää ja vaniljaa. Mukana tulee vartalovoide sekä Idole-ripsiväri.

*6. Tocca Discovery EdP -setti (22,95 €) sisältää kahdeksan eri 15ml kokoista tuoksua, jotka vaihtelevat kukkaisesta makeaan hedelmään ja löytyypä seasta yksi mausteinenkin tuoksu. Brändi on minulle vieraampi kuin muut, mutta ilmeisesti yhdysvaltalainen urheiluvaate- ja kosmetiikkabrändi. Se on perustettu 1994 ja näyttää lanseeranneen hajuvesiä tasaiseen tahtiin vuodesta 2006 asti.

*7. Burberry Her EdP (88,45 €) on mun kaikkien aikojen yksi suosikkituoksuista ja sanoisin, että suosikein kevät- ja kesätuoksuista. Sen mustaherukka, mustikka, vadelma, kevyet puu- ja kukkaisnuotit yhdistettynä sen puuterisuuteen ovat aivan hurmaava kombo. Ihoni pH ”lämmittää” tuoksuja, joten tästä tulee hyvin lempeä ja täyteläinen omala ihollani.

*8. Jimmy Choo I Want Choo EdP (73,45 €) on jo pullonsa puolesta kuin koru! Se luokitellaan kukkaistuoksuihin ja onkin yksi keveimmistä tuoksuista joita tähän settiin valitsin. Jasmiini, liljankukka, persikka ja mandariini tekevät siitä pienellä twistillä erottuvan tuoksun mm. Bossin Alivesta tai HER-tuoksusta.

*9. Armani Si Passione EdP (90,45 €) jatkaa suosikkieni linjaa! Tämä on täydellinen ilta-, talvi- ja juhlatuoksu, sillä se on hyvin mausteinen, makea ja hieman jopa puinen pohjaltaan. Nuotteina mm. rakastamani mustaherukka, pinkki pippuri, ruusu, ananas ja patsuli. Katso myös kaikki muut versiot *Armani Si -hajuvedestä, joita löytyy myös keveämpinä versioina!

Olette varmasti nähneet ne Pariisiin sijoittuvat Julia Robertsin mainokset, joissa kimaltaa diskopallon lailla? Tämä *10. Lancôme La Vie Est Belle EdP (62,95 €) on se tuoksu! Markkinoilla jo kymmenisen vuotta vaikuttanut klassikko sisältää mm. karhunvatukkaa, patsulia ja iiristä ollen klassikko jo syntyessään. Mutta varoituksen sana, tämä on VOIMAKAS! Mukana tulee suihkugeeli ja merkin Hypnose-ripsiväri.

*11. Dolce & Gabbana The Only One EdP (108,95 €) on valikoimassa muutaman vuoden (se lanseerattiin 2018) ja myös tämä on yksi henkilökohtaisista suosikeistani. Orvokki, hedelmät ja sitrukset, kahvi sekä pohjan karamelli ja vanilja ovat kombona todella huumaava yhdistelmä joka erottuu joukosta. Mukana tulee 100ml, 10ml ja 7.5ml koot, eli jokaiselle laukkukoolle yksi!

*12. HUGO BOSS Alive for Her EdP (81,45 €) oli merkin viime vuoden suurin lanseeraus. Tätä on kuvattu hedelmäisen aromaattiseksi kevyellä määrällä vaniljaa ja runsaita puunuotteja. Vaikka voisi nuottien perusteella kuvitella tämän olevan hyvin samankaltainen kuin The Scent, on tämä huomattavasti runsaampi ja syvempi, kun The Scent taasen on enemmän kukkaishedelmäinen ja makea. Mukana tulee vartalovoide.

+ yksi kaupanpäälle! Tämä on hauska *ornamenttikokoinen YSL Black Opium (35 €), jonka kanssa on helppo testata tykkääkö tästä mauteisesta, tummasta ja omaan nenäänihieman lakritsiselta tuoksuvasta klassikosta!

Hajuveden lahjapakkaukset miehille

Hajuvedet lahjaksi miehille

Porukan aloittaa *1. Issey Miyake Fusion D’Issey EdT -hajuvesi (55,45 €), joka luokitellaan ns. vesituoksuksi. Se on raikkaan sitruksinen, hiukan kookoksinen ja sporttinen tuoksu.

*2. Armani Acqua Di Gio Homme -joululahjasetti (67,95 €) pitää sisällään täysikokoisen, minikokoise ja suihkugeelin tästä hiukan hedelmäisestä, mutta kuitenkin maskuliinisesta tuoksusta. Jos etsit jotakin kevyttä mutta erottuvaa, valitse tämä!

*3. HUGO BOSS Bottled for Him EdP (58,95 €) tuskin kaipaa esittelyjä, sillä se on jo vuosia ollut klassikoiden klassikko! Tämä hiukan omenaa sisältävä, aavistuksen makea ja etenkin nuoreen makuun sopiva tuoksupakkaus on hitti vuosi toisensa jälkeen!

Tänä vuonna lanseerattu *4. Burberry Hero EdT kuuluu mausteiseen tuoksuperheeseen. Tämä sopii erityisesti hänelle, joka pitää puisista ja mausteisista tuoksuista, Armanin You:sta tai muista Code-tuoksuista mutta kaipaa klassisuutta! Mukana tulee 2x suihkugeeli.

*5. Tom Ford Black Orchid EdP on hyvin tiettyyn makuun sopiva, erittäin voimakas ja tumma tuoksu mustan orkidean, luumun ja tryffelin kera. Kuvittele Chanel Coco Noir, mutta miehille!

*6. Armani Code EdT kulkee hiukan Tom Fordin jäljissä, mutta on huomattavasti kevyempi ja sisältää aavistuksen sitruksisuutta. Tämä on jo vuosia ollut hitti muiden *Armanin miesten Code-tuoksujen ohella.

Klassikko jo syntyessään vuosia sitten! *7. Calvin Klein Eternity for Men EdT (54,45 €) on klassisimpia miesten tuoksuja ja sisältää mm. salviaa, mandariinia ja on enemmänkin aromaattisen raikas ja hiukan puinen kuin sitruksinen. Lahjapakkaus sisältää lisäksi suihkugeelin.

*8. Calvin Klein Defy EdT (54,45 €) on itselleni uusi tuttavuus, kevyesti mausteinen ja puiseen taittava sellainen. Tämäkin on lanseerattu tänä vuonna ja se sisältää bergamontin lisäksi latvassaan laventelia, jota vetiver syventää ja amber pehmentää.

*9. HUGO BOSS Bottled Infinite for Him EdP (64,45 €) on aavistuksen syvempi ja tummempi kuin aikaisempi serkkunsa. Sama hiukan omenainen pohja on edelleen läsnä, mutta makeus on muuttunut mausteisuudeksi ja syvyydeksi. Kaneli, santelipuu, mandariini ja laventeli tekevät tästä moneen makuun sopivan kokonaisuuden. Tätä saatoin myydä tuon toisen Bottled-tuoksun kanssa useita kymmeniä päivässä aikoinaan!

Hajuveden lahjapakkaukset unisex sisustus

Unisex-hajuvedet ja sisustustuotteet lahjaksi

Löysin Lookfantasticin valikoimasta kaksi suosikkisarjaani sekä yhden uuden, joilta löytyy unisex-tuoksuja laajat valikoimat! *Numero 1. Maison Margiela Replica By The Fireplace EdT (47,45 €) on ranskalaisen brändin hyvin puinen, mutta pinkkipippurinen tuoksu. Se on syvän mausteinen, mutta hiukan vaniljainen tuoksu. Jos tämä ei iske, *Replicaa löytyy useaa muutakin tuoksua!

Seuraavana on klassikko, eli *2. Calvin Klein CK One EdT (33,45 €), joka on sitruksisen luomoava tuoksu ja mukautuu täysin oman ihosi pH:n mukaan kirpeämmästä myskisemmäksi – tämä on hyvin monen arkituoksu!

*3. Tom Ford Neroli Portofino Acqua EdT (10 ml / 40,95 €) on vesituoksujen perhettä samaan tapaan kuin CK, mutta on huomattavasti vahvempi ja syvempi eri tasojensa kera. Tämä on näistä mun suosikki!

Numero *4. NEOM Sleepy Vibes -kokoelma (28,45 €) on setti, josta löytyy ’mm. laventelia, patsulia ja kamomillaa sisältävä Perfect Night’s Sleep -tyynysuihke sekä yli 14 eteeristä öljyä sisältävä käsivoide yötä varten.

*5. Aromatherapy Associates Moments -kynttiläkokoelma (55,45 €) sisältää kolme eri soijavahakynttilää aina ruusun tuoksusta syvärentouttaviin ja stressiä lievittäviin yhdistelmiin!

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä valloittaa *6. Aesop Olous Aromatique -huonetuoksu (45,45 €), joka on sekin mm. setripuuta sekä sitrusta ollen hurmaava yhdistelmä esimerkiksi olohuoneeseen!

*****

Koodilla HANNAMARIA22 saatte 22 % *tämän listan tuotteista ja se koskee jo valmiiksi alennettuja tuotteita. Koodi on voimassa toistaiseksi. Listalla on vaikka ja mitä lahjapakkauksia ja ihania ideoita jokaiseen budjettiin, joista meikkiteemaisia jaoin jo aikaisemmin tänä vuonna.

Listaa on helppo suodattaa sen mukaan mitä sieltä haluaa selata joko brändeittäin, tai tuotekategorioittain. Suurin osa tämän postauksenkin tuotteista löytyy tuolta listalta! Ps. Tuotteisiin ei tule tulleja eikä ALVeja, sillä Lookfantasticilla on varasto EU:ssa. Tilaus myös todennäköisesti kerkeää jouluksi vielä 16.12. tehtynäkin.

*Tässä suora linkki vain joululahjapakkauksia sisältävälle listalle. Alekoodi sopii myös osaan niistä! Ja pakko myöntää, taisin itse tehdä muutamat ostokset jo tuon oman alekoodini kanssa… pitäkää siis silmät auki tutoriaalien ja tuotearvostelujen varalta!

Millainen hajuvesilahja on teidän mieleen?

Seuraa minua: Instagram / FacebookYouTube

Lue myös:

Lahjaopas: Hemmotteluhetkiä luonnonkosmetiikalla
Kaikki Tuoksutorstai-postaukset
Lahjaopas: Parhaat meikkilahjat jokaiseen budjettiin

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *