Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

LAHJAOPAS (+alekoodi): Parhaat meikkilahjat jokaiseen budjettiin

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Lahjaopas-sarja saa jatkoa ja tänään listalla on meikkilahjat! Nämä meikkien ja välineiden lahjapakkaukset on jokaiselle kosmetiikkafanille tai vasta meikkaamista aloittelevalle varmasti todella, todella mieleen. Kasasin postaukseen eri budjetteihin sopivia lahjoja eri kategorioista tehdäkseni selaamisesta mahdollisimman helppoa! 

Ps. Lookfantasticilta kun tilaa, tulee lähetys heidän EU:n varastolta vaikka alun perin kyseessä on englantilainen verkkokauppa. Ei tarvitse huolehtia siis tulleista tai alveista! Voit selata suoraa kaikkia *meikkilahjasettejä Lookfantasticin sivuilta jos haluat, tai tutustua *kaikkeen lahjavalikoimaan.

Koodilla HANNABFFI saat extra 10 % pois ostoksen loppusummasta *tämän listan tuotteista.

 

Lahjaopas silmämeikit

Nro 1. on *Eyeko Black Magic silmänrajaustussi sekä ripsiväri (13,95 €). Näitä on tullut mulle vaikka kuinka monta ja oon myös käyttänyt useamman, tosi hyvä kombo! Nro 2. eli *Laura Mercierin Shimmer ja Glow Caviar -silmämeikkikynätrio (28,45 €) on saanut kehuja vaikka kuinka ja paljon, ja nämä sävyt Cocoa, Amethyst ja Copper on yksiä kauneimpia. Sipaise tätä luomille, häivytä sormien kanssa ja voila, meikki valmis!

Nro 3. on *Natasha Denonan Baby Glam -luomiväripaletti (18,45 €) oli pakko saada tänne! Oon aivan rakastunut merkin luomiväreihin ja heidän viiden sävyn paletti kulkee matkalla jatkuvasti mukana. Tällä tekee koko meikin ja saa aikaan joko kevyen päivämeikin tai sumuisen iltameikin. Nro 4. *Urban Decay Dual Player -setissä on Perversion ja Lash Freak -ripsivärit (39,95 €) joista molemmat ovat tuuheuttavia ripsivärejä.

Nro 5. on aivan uskomattoman edullinen ja monipuolinen all-in-one -silmämeikki- ja kasvopaletti, eli *PIXI Ultimate Beauty Kit (22,95 €). Siinä on sopivasti neutraalia ja väriä silmämeikkiin sekä poskipunat, varjostukset, aurinkopuuterit ja korostustuotteet kasvoille. Nro 6. *Lancome Monsieur Big -ripsiväri on monen suokki ja tässä setissä se on poistoaineen ja mustan rajauskynän kanssa. Nro 7. on merkki jota ei täällä yleensä nähdä, mutta tämä *Too Faced Better than Sex -ripsiväri  (18,45 €) on vaan ihan uskomaton – ja tässä setissä tulee lisäksi pullistava huulirasva.

meikkilahjat huulet

Porukan edullisin nro 1. on *Revolutionin joulukokoelmasta Elf Smiling’s My Favourite -huulihoitokombo (6,95 €), josta toinen on ruusuisempi ja toinen marjaisempi kosteuttava huulituote! Nro 2. on vegaanisen *INIKA-merkin luonnonkosmetiikan huuli- ja poskipuna (28,45 €) ruusuisessa sävyssä (tämä levittyy parhaiten sormilla ja luo kauniin kuulaan lopputuloksen). Nro 3. on *Illamasqua Firework Mini -huulitrio (29,45 €), josta löytyy matta-satiininen hybridihuulipuna, huultenrajauskynä sekä huulikiilto.

Nro 4. on *Revolution I Heart -linjan Elf Candy Cane Metsäpommi -huulikiiltotrio (11,45 €). Neljä upeaa jouluista väriä on saaneet herkkutuoksut ja Elf-elokuvan pakkaukset itselleen ollen koostumukselta kestävä, mutta kiiltävä. Nro 5. on iki-ihanan *NARSin sävytetty huulivoidenelikko (40,95 €), jossa per kiilto hintaa jää reilu kymppi. Yksi näistä on vain tässä setissä saatavilla ja jokaisesta lähtee todella upeasti sävyä huulille samalla.

Nro 6. on *Bobbi Brownin minihuulikiiltopakkaus (33,95 €), jossa sävyt ovat kauniita nudeja ja koostumus hyvin pigmenttinen ja kiiltävä. Viimeisenä eli nro 7. on *MAC Cosmeticsin Best-Kept Secret -huulituotepakkaus ( 41,95 €) joulunpunaisessa sävyssä. Mukana tulee rajauskynä, puna, kiilto ja pussukka. Sanoisin, että tämän punan sävy sopii kaikille – se ei ole liian viileä eikä liian oranssi!

 

meikkilahjat siveltimet lahjaopas

Sivellin- ja meikkisienisetit ovat yksiä suosituimpia lahjapakkauksia hajuvesien lisäksi (ainakin oman konsulenttikokemukseni sekä blogini datan mukaan). Mun suosikkimeikkisieniä ovat kuvassa näkyvät, biohajoavat *1. EcoTools BioBlenderit (13,95 € setti) sillä niissä on pyöreä pääe, kaksi tasaista sivua nopeaan häivyttelyyn ja tasainen kärki tarkkaan työskentelyyn (esimerkiksi nenän varjostukseen).

Numero 2. on *RealTechniquesin Bright Eyes -silmämeikkisetti (24,95 €), joka sisältää mm. usean häivytyssiveltimet, rajaussiveltimen, sivellintarjottimen ja silmänalussuojat (jotta luomiväri ei varise suoraa poskille). RT:n siveltimet on mun yksiä suosikkeja, ehdottomasti. Toisia suosikkeja on *nro 5. IT Cosmeticsin kaksipäiset siveltimet (73,45 €) – tässä setissä tulee mukana pussi ja siveltimien monipuolisuus takaa kasvojen ja silmämeikin tekoon välineet.

*Nro 3. INIKA vegaaniset siveltimet (50,95 €) ovat jo selektiivisempää valikoimaa, mutta ainakin parin testikappaleen perusteella ihania. Mukana tulee sivellin meikkivoiteelle, puuterilla js silmämeikin tekoon. *Vaaleanpunainen nro 4. brushworks HD -sivellinsetti (39,95 €) on ihanan sävyinen! Mulla on näitä itselläni useampi ja moni niistä on mun luottosiveltimiä. Tämä setti painottuu kasvojen muotoiluun.

meikkilahjat pohjatuotteet

Pohjatuotteet ovat nekin yleensä tosi hyvin seteissä mukana, kuten esimerkiksi nro 1. *Mac Cosmetics Tricks of The Trade -setissä (52,45 €); siinä on klassikko Fix+-suihke, huultenpohjustaja sekä kasvojen mattaprimer. Nro 2. *NARS Unwrapped Orgasm -poskipunaduo (39,95 €) tarjoilee klassikkoposkipunasta kaksi eri vaihtoehtoa, toisen viileämpänä ja toisen lämpöisempänä. Nro 3. on sekin *Elf x Revolution -kokoelmasta (6,95 €) ja korjaussuihke (edullisempi versio Macin Fix+:sta).

Nro 4. ei varmasti kaipaa esittelyjä. Kyseessä on tuplasetti *Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihkeesta (46,45 €), enkä voisi tätä enempää suositella – tämä on kulttituote jos haluat ettei meikki liikahda ja hinkkaannu päivän mittaan minnekään. Nro 5. ja 6. ovat molemmat Iconic Londonin settejä; Nro 5. *Turn Heads -duossa (28,45 €) on hohtoneste meikin päälle ja vartalolle sekä korostustuoteduo. Nrossa 6. *Mega Glow -duossa (40,95 €) on sama hohtoneste kuin toisessa, jonka lisäksi nestemäinen korostustuote ja meikkipussi.

Numero 7. on *Bobbi Brownin Primed For Winter -setti (76,45 €), jossa on kaksi eri Vitamin Enriched-sarjan tuotetta. Face Base, eli kasvojen hyvin kosteuttava pohjustus on mun ultimaattinen suosikki kosteuttavista pohjustuksista, eikä tuo saman sarjan silmänympärysvoide jää todellakaan kauas! Näillä preppaa ihon meikin alle täydellisesti.

*****

Tälläinen lahjaopas tällä kertaa! Toivottavasti piditte formaatista ja löysitte jokaiseen budjettiin sopivia tuotteita eri kategorioista. Nämä meikkilahjat ovat jokaiselle varmasti mieluisia. Ja kuten sanoin, tulleista tai alveista ei tarvitse Lookfantasticilta tilatessa huolehtia!

Muista käyttää Lookfantasticin Black Friday -alekoodia HANNABFFI, jolla saat pois jo 40-50 % alessa olevien tuotteiden hinnasta lisäalen 10 % Cyber Mondayhyn aina 29.11. asti! Koodi toimii lähestulkoon kaikkiin Lookfantasticin tuotteisiin, mutta etenkin *tämän listan tuotteisiin.

Millainen meikkilahjasetti iskee teihin?

Seuraa minua: Instagram / FacebookYouTube

Tsekkaa markkinointiyritykseni sivut: Hannamaria Media

Lue myös:

Lahjaopas: Hemmotteluhetkiä luonnonkosmetiikalla
4 x Ohut kierrettävä ja edullinen ”micro brow” -kulmakynä
Näin tehdään kestävä maskimeikki

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *