Hae
Hannamaria

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2021 luukku 2. eli kreisi joululahja-arvonta

Kyllä vain, Kauneusbloggaajien joulukalenteri tulee taas! Otin alkupään luukun aivan sillä, että tämä lahja kerkeää vielä jouluksi vastaanottajalleen. Löydät siis postauksen lopusta ohjeet arvontaan osallistumiseen.

Luukku nro 1. aukesi Charlottaeven blogissa ja luukku nro 3. tulee aukeamaan Vaikuttajamediakollega-Sonjan Purkkisirkus-blogissa!

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2021

Aiemmista vuosista poiketen nyt kaikki luukut linkitetään järjestykseen yhteen Linktreen linkkipuuhun, jotta pääset kätevästi osallistumaan kaikkiin arvontoihin ja seuraamaan joulukalenterin matkaa pitkin kauneusvaikuttajien sisältöjä!

Tänä vuonna usean aiemman vuoden tapaan päätin asettua ehdolle verestämään graafisen työhistoriani muistoja ja tekemään grafiikat joulukalenteria varten. Nämä grafiikat ovatkin siis meikäläisen käsialaa, vaikka aiempien vuosien sijaan päätin vaihtui Photoshop nyt Canvaan tekovälineenä.

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2021 arvonta

Osallistu arvontaan Instagramissa @hannamariaw

Arvon tänä vuonna nyt jo loppuunmyydyn Lookfantasticin Beauty Chestin, jonka arvo itsessään on jo yli 400 euroa — tämän lisäksi heitän matkaan ison määrän muuta kosmetiikkaa tähän ultimaattiseen joululahja-arvontaan! Joululahjan kokonaisarvo nousee siis yli 600 euron!

Tarkemmat osallistumisohjeet löydät Instagram-postauksesta. 

Odotatko jo joulua vai joko saisi olla jo tammikuu?

Seuraa minua: Instagram / FacebookYouTube

Tsekkaa markkinointiyritykseni sivut: Hannamaria Media

Lue myös:

Lahjaopas: Hemmotteluhetkiä luonnonkosmetiikalla
4 x Ohut kierrettävä ja edullinen ”micro brow” -kulmakynä
Lahjaopas: Parhaat meikkilahjat jokaiseen budjettiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *