Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

LAHJAOPAS: Hemmotteluhetkiä Luonnonkosmetiikalla (+Arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Syksyn ensimmäinen lahjaopas uunista ulos! Kysyin teltä IG:ssä että halusitteko nähdä näitä ja koska 90 % teistä halusi, niin pistän parhaita vinkkejä eri budjetteihin sopien nyt jakoon. Jokainen näistä on helppo annettava yksistään tai koottavissa hemmottelukoriin. Kaikki tuotteet löydät *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä.

Muistutan jo tässä, että IG:n puolella @hannamariaw on voimassa 50 € lahjakortin arvonta House of Organicin kauppaan. Käykää siis jättämässä parhaat lahjavinkit itse sinne ja voitte voittaa tuon lahjakortin itsellenne.

lahjaopas luonnonkosmetiikka

Nämä potentiaaliset lahjat löydät alennuksesta *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä nyt keskiviikosta sunnuntaihin 10.-14.11.

Merkitsin tuotteisiin myös päivät jolloin ne tulevat aleen, mutta muista että saat useamman päivän tilaukset yhteen pakettiin ja ilmaisilla postikuluilla käyttäessäsi koodia YHDISTÄ.

Taika lahjapakkaus kädet

Taika – Lahjapakkaus käsille

Hinta: 9 € alessa, norm. 9,50 € (alkaen torstaista)

Kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki Taika on edullinen, Aivanlipun saanut ja 100 % vegaaninen brändi. Tämä kyseinen *Taikan lahjapakkaus käsille sisältää 250ml käsisaippuan sekä 60ml kosteuttavan käsivoiteen. Ulkopakkaus on pahvia ja pullot voidaan kierrättää muovijätteen kanssa.

*Käsivoide (yksin 5,90 €) sisältää mm. koivunmahlaa ja molemmat näistä glyserolia, jota käytetään mm. tietynlaisen liu’un aikaansaamiseksi erilaisiin kosmetiikkatuotteisiin. Muutoin nämä sisältävät mm. erilaisia ihania öljyjä ja tuoksuvat taivaalliselle.

Käsivoide tuntuu imeytyvän käsiin suhteellisen hyvin ja *saippua (yksin 5,90 €) jättää pesusta jälkeensä ihanan hennon tuoksun ja no, saa kädet puhtaiksi. Helppo ja edullinen lahja sellaisenaan! Ja ps. Tuolle saippualle saa täyttöpakkauksia!

Bybi Beauty Plumper & Buffer Huulisetti Bybi Beauty Buffer Bybi Beauty Plumper

BYBI Beauty Plumper & Buffer Huulisetti

Hinta: 18 € alessa, norm. 23,90 € (sunnuntaina)

Tämä ihana *BYBI Beauty Plumper & Buffer Huulisetti sisältää kaksi Bybin suosittua huulituotetta, eli Buffer-kuorinnan ja Plumper-huulivoiteen. Setti itsessään on ulkoa todella kaunis ja kompakti, pahvia ollessaan se kierrättyy myös helposti. Tuotteet itsessään voidaa kierrättää muovinkierrätyksessä (VINKKI: Saat kaiken tuotteen ulos halkaisemalla tuubin).

*BYBI Beauty Buffer Huulikuorinta on sokeripohjainen kuorinta, joka sisältää mm. kanelia ja mansikkaa sekä erilaisia öljyjä. Kostuta huulet ja kiero tätä sormin huuliin kuorien kuollut ihosolukko pois. Itse suosittelen huuhtelemaan ylimääräisen pois vedellä.

BYBI Beauty Plumber Huulivoide taasen kosteuttaa huulia ja luo yllättävän kauniin kiillon. Huulilla tuntui pieni kihelmöinti piparmintun vuoksi. Tuote sisältää myös mm. veriappelsiiniöljyä ja sheavoita.

Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask

Kora Organics Noni Glow Sleeping Mask -yönaamio

Hinta: 37 € alessa, norm. 48,90 € (alkaen launtaista)

Tämä upea *Kora Organics Noni Glow -yönaamio ansaitsee jo nimensä puolesta pienet aplodit (noni, ny hehkutaan!). Pakkaus on niin kaunis, että se pomppaa hyllyltä sekä lahjakortista silmille aivan heti. Koostumus on geelimäinen ja kevyt, eikä se ensitestien aikaan ainakaan ”lähmääntynyt” kiinni. Toki tätä voi käyttää myös normaalin naamion tapaan!

Sen sanon, että tämä sisältää hedelmähappoja (jotka tekevät taikansa yöllä). Omalle iholleni ne eivät tehneet punoitusta, mutta herkälle iholle voi alkuun ilmaantua pientä punoistusta. Tuote sisältää mm. kookosmaitoa, sieniä, kaviaarin limaa ja kakaduluumua. Nimi ”Noni” tulee Noni-hedelmästä joka sisältää mm. yli 100 vitamiinia ja mineraalia.

Itse yhdistäisin tämän lahjapakettiin *KORA Organicsin kosteuttavan suihkeen kanssa! Sitä voi käyttää tämän yönaamion alle tuomaan lisäkosteutta iholle ja muutoin kasvoveden tapaan.

Murumuru Hoitosalva Sulapac-purkissa Murumuru Hoitosalva Sulapac-purkissa

Murumuru Hoitosalva Sulapac-purkissa

Hinta: 19 € alessa, norm. 24,90 € (alkaen perjantaista)

Tämä on täydellinen kaveri jokaiseen saunakoriin, henkilölle joka kärsii kuivasta ihosta mutta ei halua monia voiteita ja ymmärtää hyvän päälle. Tämä suomalaisen luonnonkosmetiikan innovaatio, *Murumuru Hoitosalva on kotimaisessa Sulapac-purkissa, joka on biohajoava ja muoviton pakkausinnovaatio (mm. Chanel on solminut heidän kanssaan sopimuksen).

Hoitosalva on vedetön monitoimituote, joka sopii huulista kynsinauhojen kautta jaloille ja kyynärpäille. Eli kaikkialle. Voide on hyvin kevyt, erittäin liukuva ja tuoksu on jotenkin… rauhallinen ja kotoisa. Tämä ehkäisee kosteuden haihtumista iholta, joten suosittelen sen alle käyttämään esimerkiksi kasvoilla vesikosteutusta. Voit käyttää sitä myös heti suihkun ja saunan jälkeen ennenkö kosteus on haihtunut iholtasi.

Tuote sisältää mm. kandellivahaa, E-vitamiinia, viinirypäleen siemenöljyä ja ainesosalistan pituus onkin vain viiden raaka-aineen mittainen. Itse yhdistäisin tähän saunatuotteita tai veisin tämän lahjaksi yhdessä aiemmin esitellyn Taika-käsihoitopaketin kanssa.

JOIK Home & SPA Tuoksukynttilä Oh, Christmas Tree

JOIK Home & SPA Tuoksukynttilä tuoksussa ’Oh, Christmas Tree’

Hinta: 11 € alessa, norm. 15,90 € (alkaen keskiviikosta)

Kyllä, nyt poiketaan kosmetiikasta! Mutta koska lahjaopas käsittelee hemmottelua, on tämä aivan sallittua! Virolainen luonnonkosmetiikkamerkki JOIK on tuonut markkinoille pikku hiljaa myös kotituotteita, joista tämä *JOIK Home & SPA Tuoksukynttilä tuoksussa ’Oh, Christmas Tree’ on yksi. Tämä tuoksu yhdistää männyn ja kuusen aromeja yhdistettynä seetripuuhun, AH!

Avopuoliso totesi yksi päivä tätä polttaessa, että ei ole ikinä nähnyt minkään kynttilän palavan noin tasaisesti. Tämä on yksi merkki (mm. tasaisen vahan palamisen ja liekin koon ohella) siitä, että kynttilä on laadukas.

JOIKin kynttilöiden vahat ovat biohajoavaa ruotsalaista rapsia ja tuoksut synteettisiä, jotka ovat tasalaatuisempia ja pitkäikäisempiä. Kynttilän paloaika on n. 30 tuntia ja lasinen astia sopii vaikka sivellintelineeksi käyttönsä jälkeen!

Pidin siitä, että tämän tuoksu ei ole liian vahva mutta on havaittavissa. Esimerkiksi Bath & Body Worksin ja IKEAn tuoksut ovat melko vahvoja ja ärsyttävät nenää helposti. Tuoksuja oli vaikka muille jakaa ja jäinkin himoitsemaan ainakin *Gingerbread– ja *Spiced Cranberry -tuoksuja jotka sopivat täydellisesti jouluun. Löydät kaikki eri vaihtoehdot *JOIK-kynttilöistä täältä.

*****

Mikäli halajat entistä enemmän lahjapakkauksia luonnonkosmetiikan parista, löydät ne kaikki listattuna *täältä. Valikoimassa on mm. hajuvesiä ja *Mr. Bear Familyn parranajokitti.

Suosittelen näiden lisäksi tutustumaan kotimaisten valmistajien valikoimaan, eli esim. *Luonkoksen zero waste -tuotteisiin ja *Laponie of Scandinavian eri tuotteisiin. Molempien tuotteet sopii tosi hyvin pukinkonttiin. *Saunaan löydät tuotevalikoimaa tästä.

Älä tosiaan unohda osallistua 50 € lahjakortin arvontaan mun IG:n puolella! 

Mikä on teidän paras lahjaidea luonnonkosmetiikan parista?

Seuraa minua: Instagram / Facebook/ YouTube

Tsekkaa markkinointiyritykseni sivut: Hannamaria Media

Lue myös:

Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla
Luodaan kesän hehku luonnonkosmetiikalla

Luonnonkosmetiikka: 9 x Teidän suosikkituotteet

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

4 kommenttia

  1. Kaija kirjoitti:

    Käsi ja jalkavoiteet

  2. Nina kirjoitti:

    käsivoide on hyvä ja seerumeita oon antanut myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *