Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

UNBOXAUS: Sinful Classic -joulukalenteri 2021

Kaupallinen yhteistyö: Sinful.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Tämä TV:stä tuttu, vuoden tuhmin *Sinful Classic -joulukalenteri on nyt unboxattu! Tämä Classic on kahdesta heidän tarjoamastaan aikuisten joulukalenterista se edullisempi 99 € hintaan (arvo 330 €), kun aavistuksen erikoisempi *Sinful Deluxe -joulukalenteri on hinnaltaan 169 € (arvo 490 €). Tämän avaaminen oli aikamoinen kokemus ja sanonpahan vaan, että onneksi mukana tuli ohjevihko.

Sinful Classic -joulukalenteri

Luukkuja kalenteri on 24 kappaletta ja tämän vuoden *Classic-kalenterin sisältö on täysin pistetty uusiksi. Se sisältää Sinfulin valikoiman eri tuhmuusasteiden bestsellereitä ja heidän kuvauksensa mukaan väriseviä seksileluja, tarvikkeita viettelevään esileikkiin ja välineitä hellään sidontaan.

Kalenterille tarjotaan myös ilmainen toimitus! Niitä on rajoitettu erä ja koska kalenteri on myyty loppuun jo viitenä vuonna putkeen, en hidastelisi jos tämän haluatte. Myös hiukan ujompia on ajateltu, sillä paketille luvataan ”huomaamaton toimitus” – ruskea ulkoboksi ilman turhia logoja ja neutraali lähettäjän nimi takasi kyllä yksityisyyden.

Jos et halua nähdä kalenterin sisältöä, älä katso skrollaa alemmas!

 

Kalenterin mukana tulee vihko, jossa kerrotaan kuinka jokaista tuotetta käytetään ja miten niistä saa suurimman ilon irti. Koin fiksuna, että vihkossa täytyi myös avata ikään kuin päivän oma luukku ennenkö tuotteen kuvan selityksineen sai nähtäville. Eipähän tule yllätys pilaantumaan vaikka tuotteita on samalla aukeamalla.

Sinful Classic -joulukalenteri

Linkitän jokaisen tuotteen tuotesivun sen nimen kohdalle jos tuote on ostettavissa erikseen, mikäli haluatte ennemmin ostaa näitä yksittäin. Kuvissa tuotteet ovat vasemmalta oikealle kasvavassa numerojärjestyksessä.

Luukut 1-4

Aivan ensimmäisestä luukusta putkahti *Multispeed Vibrator Egg -kiihotinkuula, jonka perään saadaankin heti 2. päivänä Dice and Hourglass -fantasiapeli (*vastaavat nopat) aloittelupuuhiin. Siinä tarkoituksena on duunailla nopan osoittamaa aktiviteettia tiimalasin loppuvalumiseen asti. Luukusta kolme paljastuu *Deluxe Soft Satin Blindfold, eli satiininen silmämaski. Luukku neljä tarjoaa *Huulipunavibraattorin.

Luukut 5-8

Luukusta viisi tarjoaa sunnuntaipuuhaksi *Explosive Handjobin, eli etenkin miehille sopivan leikkikalun omiin menoihin. Luukku 6. tarjoaa *Rechargable Power Bulletin ja luukku 7. *Couples Teaser -klitoriskiihottimen, eli pariskuntien yhteisen lelun. Luukusta 8. paljastuu *Soft Silicone Cock Ring -setti.

Luukut 9-12

Ysiluukku tarjoaa *Mini wand vibraattorin, joka on nimensä mukaisesti pieni kaveri. Kymppiluukusta paljastuu *Sailor Butt Plug (saatavilla verkkokaupasta vain setissä). Luukku 11. tarjoaa Adjustable Cuffs eli säädettävät ja joustavat ”kahleet” (ei valikoimassa, *tässä vaihtoehtoja). Luukusta 12. paljastuu Clitoris Stimulator Sleeve.

Luukut 13-16

Puolivälin jälkeen sukelletaan luukussa 13. *Kegel Play ballin eli geishakuulan pariin (osa settiä). Luukku 14. tarjoaa *Exotic Feather -kutittajan (sopii mm. luukun 2. setin kanssa yhteen). Luukku 15. on jälleen *Super Soft Couple’s Cockring Sleeve ja luukku 16. on *Silk Bondage Rope eli narua leikkeihin (osa tuplapakkausta).

Luukut 17-20

Luukku 17. tarjoaa hopeanvärisen *Mini G-spot -vibraattorin. Luukku 18. on sopivasti lauantai-illan rientoihin Lucky Position Spinner -peli, jonka kanssa leikitään asennoilla! Luukku 19. on Couple’s Love Sleeve ja luukku 20. on eräänlainen Massager eli hieromasauva, jota en löytänyt erikseen Sinfulin sivuilta. Tässä kuitenkin *muuta hieromasauvavalikoimaa.

Luukut 21-24

Luukku 21. tarjoaa *Open Masturbation Sleeven (erilainen muihin siinä, että tämän pää on avonainen). Luukusta 22. tulee *Deluxe Paddle -läimäytin ja luukusta 23. *Anal Drops -tappi, eli paketin toinen tappi. Kalenterin kruunaa porukan isoin tuote, eli luukun 24. *Bunny Rabbit -vibraattori (itsessään jo puolet kalenterin arvosta!).

****

Jos nappaat kalenterin itsellesi, suosittelen lisäämään kotiin *vesipohjaisen liukuvoiteen sekä *puhdistussuihkeen kalenterista tuleville tuotteille.

Mikäli muunlaiset joulukalenterit kiinnostaa, löydät ohesta kaikki joulukalenteripostaukseni:

Aikuisten joulukalenterit
Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2021
Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021
Luonnonkosmetiikan joulukalenterit 2021 & Korealaisen kosmetiikan kalentereita
Miesten joulukalenterit 2021 (grooming yms)

UNBOX: Glossybox Joulukalenteri 2021 + Alekoodi 
UNBOXAUS-VIDEO: Lookfantasticin joulukalenteri 2021

Millainen aikuisten joulukalenteri teillä on tänä vuonna?

Seuraa minua: Instagram / FacebookYouTube

Kaupallinen yhteistyö: Sinful.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *