Hae
Hannamaria

Aikuisten joulukalenterit 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

Viime vuonna startattiin tosi hyvä putki tämän aikuisten joulukalenterit -postauksen kanssa, joten nyt vuorossa parhaat aikuisten joulukalenterit 2021! Tein listaan muokkauksia jonkin verran viime vuoteen verrattuna, toivottavasti pidätte.

Postauksen lopussa on vielä linkit kalentereiden yleislistauksiin erinäisiin verkkokauppoihin, jotta pääset selaamaan kaikkea kerralla!

Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

Happy Socks joulukalenteri 2021

Happy Socks joulukalenteri 2021

Hinta: 199 € (24 luukkua)

Erityistä: Nimensä mukaisesti sukkakalenteri! Mukana on 24 erikuvioista sukkaparia. Tämä versio on 36-40 kokoisille jaloille sopiva. Yhdelle sukkaparille jää näin reilu 8 € hintaa. Sukat on 86 % puuvillaa, 12 polyamidia ja 2 % elastaania.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Stockmann.fi

Yankee Candle -kynttiläjoulukalenteri 2021

Yankee Candle -kynttiläjoulukalenteri 2021

Hinta: 99 € (24 luukkua)

Erityistä: Mukana on mm. kynttilänjalka, erikokoisia kynttilöitä ja tuikkuja eri tuoksuissa. Mukana näyttää olevan sekä jouluisia tuoksuja että talveen  muutenkia sopivia tuoksuja. Sydänlanka on 100 % puuvillaa ja tuoksun kuvataan olevan tuntuva, mutta ei liian voimakas (toki makuasia).

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lyko.fi.

Coffee Circle kahvijoulukalenteri

Coffee Circle -Explorer Box KAHVIJOULUKALENTERI

Hinta: Alessa 99 €, norm. 119 € (24 luukkua)

Erityistä: Kahvikalenteri, joka pitää sisällään 24 erilaista kahvimakua perinteisimmistä kahvintuotantomaista. Makuja on vahvasta suklaisesta aina kepeämpään hedelmäiseen. Sopii jokaiseen uuttotyyliin espressosta Moccamasterille. Jokainen luukku sisältää 50 grammaa jauhettua kahvia. Toimitukset alkaen 25.11.2021.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa nyt *Coffeecircle.com -verkkokaupasta. Lähetys Saksasta, ei tarvitse huolehtia alveista tai tulleista.

Whittard joulukalenteri 2021

WHITTARD -TEEKALENTERI, kahvi- ja kaakaokalenteri

Hinta: Jokainen 75,50 € (24 luukkua)

Erityistä: Whittard on aivan omaa luokkaansa mitä tulee brittiläiseen teehen, kahviin ja kaakaoseen. Vaihdossa ollessani rakastin käydä Whittardilla etenkin teeostoksilla! Kaakao heillä on myös hyvää, kahvia en päässyt maistamaan. Jokaisen päivän maut tulevat yksittäispakatuissa pusseissa (myös kahvi) ja yhdelle päivälle on samaa makua useampi pussi.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Whittard.co.uk -verkkokaupasta. Maksettavaksi tulee alvit ja tullit.

English Tea Shop tee joulukalenteri

English Tea Shop -joulukalenteri

Hinta: 19,90 € (25 luukkua)

Erityistä: English Tea Shopin oma joulukalenteri, jossa jokaisesta luukusta paljastuu erilaisia joulumakuja. Makuja on yhteensä 12 erilaista, mm. granaattiomena, inkivääri karpaloilla sekä hibiskus. Mukana on rooibosta, virheää, punaista, keltaista ja valkoista teetä.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Coolstuff.fi-verkkokaupasta.

Dry Drinker alkoholiton olutkalenteri 2021

Alkoholiton olutkalenteri 2021

Hinta: Alessa £ 54.99, norm £ 64.99 (n. 76 €) (24 luukkua)

Erityistä: Täysin alkoholitonta olutta sisältävä joulukalenteri, joka koostuu mm. Stouteista, aleista ja lagereista ja monista muista eri alkoholittomista olutversioita. Mukana tulee lasi josta nauttia oluet. Toivoisin niin että suomalaisetkin valmistajat heräisivät tähän kelkkaan ja alkaisivat tekemään myös alkoholittomia joulukalentereita!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *DryDrinker.com. Toimitus tapahtuu UK:sta, eli ALV ja tullimaksut tulevat maksettavaksi.

DIY juomakalenteri alkoholiton joulukalenteri

Tee-se-itse-juomakalenterit

Hinta: 7,90 € / 14,99 € / 16,95 € (24 luukkua)

Erityistä: Näissä DIY-joulukalentereissa todella hyvää on se, että sisälle voi oikeasti laittaa mitä tahansa. Täten näiden kanssa on helppoa tehdä myös alkoholittomia kalentereita! Kokoja sekä kuosejakin löytyy usea erilainen, jonka lisäksi nämä on helppo kierrättää seuraavaan vuoteen (tai heittää pahvinkeräykseen joulun jälkeen).

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa Coolstuff.fi-verkkokaupasta: *Avec-kalenteri (minipullot), *Juomakalenteri, *Olutkalenteri

Haupt Lakrits lakritsi joulukalenteri 2021

Haupt Lakrits -lakritsijoulukalenteri

Hinta: Alkaen 32,95 € (24 luukkua)

Erityistä: Ruotsalainen vuonna 2013 perustettu lakritsimerkki on tehnyt joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takana on uusi maku! Valikoimassa on sekä klassikoita että hiukan erilaisempia yhdistelmiä. Lakritsit ovat yksitäispakatuissa pusseissa luukussaan ja pussin päällä lukee päivän maku!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Coolstuff.fi-verkkokaupasta.

Chili Klaus -joulukalenteri chili joulukalenteri

Chili Klaus Jungle balls -joulukalenteri 2021

Hinta: Alkaen 48,95 € (25 luukkua)

Erityistä: Tanskalaisen Chili Klausin, tai Claus Pilgaardin, oma joulukalenteri sisältää makeita chiliherkkuja 25 luukun verran (1-24 + 31). Itse pallot ovat erilaisia karkkeja; viinikumeja, imeskeltäviä, suklaata ja niin edelleen. Luukku 31 on hänen oma kastikepullonsa. Tämä ei sovi ketoiluun ja sisältää maitoa, vehnää sekä soijaa.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Coolstuff.fi-verkkokaupasta.

THE SNAFFLING PIG PORK CRACKLING ADVENT CALENDAR - 2021

THE SNAFFLING PIG PORK CRACKLING -siankamarajoulukalenteri (sopii ketoiluun)

Hinta: £ 17.50 (24 luukkua)

Erityistä: Kuutta eri makua sisältävä siankamaranaksukalenteri! Tämä on sopiva joulukalenteri ketogeeniseen ruokavalioon, sillä viime vuoden kalenterin tavoin tämä sisältää vain 1g/100g hiilihydraattia. Jos ei kaipaa makeaa kalenteria ja syö eläinkunnan tuotteita, on tämä kiva suolainen vaihtoehto!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *iwantoneofthose.com-verkkokaupasta. (Verot ja tullaukset hoitaa verkkokauppa.)

Romanttinen joulukalenteri (pariskunnalle)

ROMANTTINEN JOULUKALENTERI (PARISKUNNALLE)

Hinta: 12,90€ (24 luukkua)

Erityistä: Jokaisesta löytyy kolme yhdessä toteutettavaa tehtävää, jotka voi joko kaikki tehdä tai valita yhden. Mukana on hauskoja, kotoisia ja seksikkäitäkin tehtäviä toteutettavaksi. Tarjolla on myös *eroottisempi kalenteri jos ennemmin ottaa kalenterin täynnä aktiviteettia.

Ostopaikka & saatavuus: Ostettavissa *Coolstuff.fi -verkkokaupasta

Sinful seksilelu joulukalenteri 2021

Sinful Classic Joulukalenteri 2021 / Deluxe

Hinta: 99 €, arvo yli 330 € – Deluxe 169 €, arvo yli 490 € (24 luukkua)

Erityistä: No vuoden tuhmin joulukalenteri tietenkin! Viime vuonna tämä myi loppuun jo viidentenä vuonna peräkkäin. Kalenteri sisältää mm. uuden valikoiman sekä väriseviä seksileluja, tarvikkeita viettelevään esileikkiin että välineitä hellään sidontaleikkiin.

Ostopaikka & saatavuus: Ostettavissa *Sinful.fi-verkkokaupasta. Deluxe-versio löytyy *täältä.

*****

Jotkin verkkokaupat listaavat joulukalenterinsa yhdelle sivulle, joten aikuisten joulukalenterit 2021 (ja paljon muuta) löytyy listattuna mm. seuraavista verkkokaupoista:

*Coolstuff.fi -joulukalenterit (Valikoimassa mm. Harry Potter -kalenteri, autokalentereita ja paljon muuta.)
*iwantoneofthose.com (Brittiläinen verkkokauppa, jossa suuri valikoima laidasta laitaan, myös lasten kalentereita. Verot ja tullaukset hoitaa verkkokauppa.)
*Coolshop.fi (Paljon lasten joulukalentereita.)

Tsekkaa samalla ehdottomasti Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2021 ja Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021. Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

KIEHTOOKO TEITÄ AIKUISTEN JOULUKALENTERIT?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.