Hae
Hannamaria

Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämä on vuoden 2021 postaus. Löydät vuoden 2022 postauksen täältä: Selektiivinen kosmetiikka- & luksuskosmetiikkajoulukalenterit 2022

*****

Nyt mennään oikeasti selektiivisen kosmetiikan pariin ja esitellään parhaat luksuskosmetiikkajoulukalenterit! Luksuskosmetiikka, eli selektiivinen kosmetiikka, on mielipiteitä jakava aihe ja hyvin tiettyjen kohderyhmien asia, mm. minun! Ylelliset pakkaukset, viimeistellyt sisällöt, paremmat tai harvinaisemmat ainesosat ja upeat tuoksut ovat yleensä se, joka luksuskosmetiikassa hurmaa verrattuna markettikosmetiikkaan.

Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

Tässä postauksessa löydät luksuskosmetiikkaa sisältävät, eli selektiivistä kosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit. Otin rajaksi 150 € kalenterit, sitä edullisemmat löytyvät Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2021 -postauksestani. Eli esimerkiksi *KICKSin omat kalenterit löytyvät tuolta toisesta postauksesta.

La Mer Joulukalenteri luksusjoulukalenteri

La Mer The World Of La Mer

Hinta: 500 €, arvo 690 € (12 luukkua)

Erityistä: Kaikista ekslusiivisin kalenteri mitä maa päällään todennäköisesti kantaa. Tämä on nyt neljäs vuosi kun kyseinen kalenteri julkaistaan ja sanoisin, että tämä on juuri heille jotka rakastavat kyseisen merkin tuotteita tai ovat aina halunneet kokeilla sillä merkki ei yleensä ole alessa. Merkki itsessään on todella, todella high-end ja monen julkkiksen suosiossa.

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *KICKS.fi-verkkokaupasta.

Jo Malone joulukalenteri 2021

Jo Malone London joulukalenteri

Hinta: 367,45 € (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri sisältää Jo Malonen ikonisia tuoksuja aina kynttilöistä hajuvesiin, saippuoista käsivoiteisiin ja muuhun. Jos rakastat yksinkertaisia hajuvesiä sekä ylellisiä hemmottelutuotteita eri tuoksuissa, on tämä sinun kalenterisi! Jo Malonen tuoksut ovat kaikki hyvin pelkistettyjä ja sisältävät vain muutamaa eri ainesosaa.

 Ostopaikka & saatavuus: Julkaistaan 18.10. *Lookfantastic.fi-verkkokaupasta.

Armani joulukalenteri 2021

Armani Beauty joulukalenteri

Hinta: 281,45 € (24 luukkua)

Erityistä: NYT KUULOLLE! Jos etsit hajuvesi- ja meikkipainoitteista kalenteria, se on tässä! Ehtoina toki on, että tykkäät Armanin hajuvesiperheistä (mm. You, Si yms) ja sinua ei haittaa että osa kalenterin hajuvesistä on miesten hajuvesiä. Värikosmetiikkaa on huulille ja silmille, joka oli positiivinen yllätys.

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa heti *Lookfantastic.fi-verkkokaupasta ja *KICKS.fi (siellä 410€).

Cult Beauty Advent Calendar 2021 -joulukalenteri

Cult Beauty Advent Calendar 2021 -joulukalenteri

Hinta: £ 215 (n. 250 euroa), arvo £ 975/ 1100 € (25 luukkua)

Erityistä: Mukana on yhteensä 38 erilaista kosmetiikkatuotetta! Tämä kalenteri sisältää Suomessa tuntemattomampia merkkejä, kuten Augustinus Bader, Victoria Beckham Beauty, VIEVE and Youth To The People, mutta mukana on mm. IT Cosmetics, Too Faced, Natasha Denona, Charlotte Tilbury, Medik8 ja paljon muuta. Pääasiassa tämä on hiusten- ja ihonhoitoa, mutta muutama meikki ja väliine mahtuu joukkoon.

Ostopaikka & saatavuus: Julkaistaan lokakuussa *cultbeauty.co.uk – Loppuunmyyty

Molton Brown joulukalenteri 2021

Molton Brown joulukalenteri 2021

Hinta: £ 195 (220 €), arvo £ 975/ 1100 € (25 luukkua)

Erityistä: Kalenteri täynnä Molton Brownin herkkuja! Suihku- ja kylpysaippuaa, hajuvesiä, voiteita, kynttilöitä ja vaikka ja mitä mahtuu tähän kalenteriin. Olen itse tosi suuri Molton Brownin tuoksujen fani (menee mulla HC-tuoteperheeseen yhdessä Crabtree & Evelynin kanssa!), etenkin Heavenly Gingerlily on mun absoluuttinen suosikki. Iso osa tuoksuista on unisex, joten kalenterista nauttii todella moni!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa pian *Lookfantastic.fi-verkkokaupasta ja *Stockmann.fi

 

By Terry Jewel Fantasy Advent Calendar joulukalenteri

By Terry Jewel Fantasy -joulukalenteri

Hinta: 191,45 €, arvo yli 445 € (25 luukkua)

Erityistä: Kalenteri täynnä By Terryn ikonisimpia tuotteita täydessä- ja minikoossa. Tässä on hyvä sekoitus meikkiä sekä ihonhoitoa, mutta mukaan mahtuu myös muutama väline. Mukana on paljon Hyaluronic-sarjan tuotteita joten jos olet niiden fani, tykkäät tästä kalenterista!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lookfantastic.fi

Charlotte Tilbury joulukalenteri 2021

Charlotte Tilbury joulukalenteri

Hinta: 185 € (12 luukkua)

Erityistä: Tässä kalenterissa on vain 12 luukkua, mikä hämmenti itseäni ensialkuun – luksuskosmetiikkajoulukalenterit kun yleensä sisältävät vähintään sen 24. Hinta toki on jo korkea vain 12 luukulle. Tuotteet sisällä ovat about puoliksi ihonhoitoa ja puoliksi värikosmetiikkaa, josta plussaa! Ne ovat hyvin pitkälle CT:n kulttituotteita, joten mikäli haluat matkakoot tai testata isoa määrää erilaisia tuotteita, voin tätä suositella!

Ps. Heillä on myös tosi hyviä *holiday-lahjapakkauksia!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Charlotte Tilburyn EU-verkkokaupasta.

Lancome-joulukalenteri 2021

Lancome-joulukalenteri

Hinta: 186 € (24 luukkua)

Erityistä: Kalenteri täynnä Lancomea! Tästä nauttivat varmasti merkin tosifanit, sillä se sisältää mm. hajuvesiin pohjautuvia voiteita, meikkituotteita ja osaksi myös ihonhoitoa. Tämä on todellakin hintansa väärti! Kalenterin keskeltä nousee myös Eiffel-torni, wow!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *eleven.fi ja *Cocopanda.fi (nyt 142€), *Stockalla 178 € 

Whamisa Luonnonkosmetiikan Joulukalenteri

Whamisa Luonnonkosmetiikan Joulukalenteri 2021

Hinta: 159 € (26 luukkua)

Erityistä: Jos rakastat Whamisaa tai haluat luonnonkosmetiikkaa sisältävän kalenterin, joka on vielä korealaista kosmetiikkaa, on tämä sinulle! Tämä sisältää minikokoisia vartalon-, kasvojen-ja hiustenhoidon tuotteita laidasta laitaan ja mm. sitä kuuluisaa Deep Rich -kasvovettä!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta.

Mac Cosmetics Joulukalenteri 2021

MAC Cosmetics joulukalenteri 2021

Hinta: 154,50 €, arvo 370 € (24 luukkua)

Erityistä: Viime vuoden kalenteri MACilta oli pettymys (täynnä lähes pelkästään erilaisia huulipunaminiatyyrejä), mutta tänä vuonna mukana on vain muutama huulipuna, huulikiiltoja, ihonhoitoa, silmämeikkituotteita, strobing-tuotteita ja paljon muuta! Jos olet koskaan halunnut testata yleisesti MACin tuotteita laidasta laitaan, kannattaa tämä hankkia!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *KICKS.fi-verkkokaupasta.

Sephora Favorites joulukalenteri 2021

Sephora Favorites Collection joulukalenteri 2021

Hinta: Alessa nyt 157,52 €, norm. 197€, arvo 395 € (24 luukkua)

Erityistä: Nimensä muikaisesti tässä kalenterissa on Sephoran suosituimpia tuotteita. Tässäkin kalenterissa oli jonkin verran ihonhoitoa, mutta yllättävän paljon myös muuta kosmetiikkaa! Hajuvesiminiatyyri, kulmatuotteita (niitä ABH & Benefitin suosituimpia!), useampi ripsiväri, naamioita ja muuta kivaa. Tämä oli itselleni yksi parhaista!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa Ruotsin *Sephora.se-verkkokaupasta.

*****

Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

Videolla oon unboxannut Glossyboxin tän vuoden joulukalenterin!

Tämä luksuskosmetiikkajoulukalenterit -postaus täydentyy kun uusia kalentereita tupsahtaa ilmoille! Jos haluat selata kaikkia joulukalentereita kaupoittain, tässä löytyy listaus (tämäkin täydentyy). Mukana myös sellaisia, joita ei ole tässä listassa:

*Lyko.fi -joulukalenterit
*KICKS.fi -joulukalenterit
*Lookfantastic.fi -joulukalenterit
*Feelunique.com -joulukalenterit (he hoitavat tullimaksut, eli Brexitistä ei tarvitse välittää)
*Sephora.se -joulukalenterit
*eleven.fi
*Cocopanda.fi

Linkitin osan näistä myös edullisempien kosmetiikkajoulukalentereiden postaukseen tälle vuotta. Jos se tai muut on vielä lukematta, pääset niihin tästä:

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2021
Aikuisten joulukalenterit 2021
Luonnonkosmetiikan joulukalenterit 2021 & korealaisen kosmetiikan kalentereita
Miesten joulukalenteri 2021

Nappaako näistä joku teille?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Hannamaria Media -markkinointiyritykseni kotisivu

Lue myös:
Pohjameikin yllättäjät: Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer ja Cream Blush
Odotettu uutuus: Lumene Longwear Eyebrow Definer -kulmakynä

4 kommenttia

  1. Tyylimurun Tiina kirjoitti:

    Mä vaan kattelen jossain Sokkarilla kalentereita, kun netti on näköjään pullollaan näitä. Jotenkin jäänyt huomaamatta.. tai sitten alitajunta pitää mut poissa sieltä. 😉 Onhan näillä komeesti hintaa. Joku näistä olisi kyl aika luksus – etukäteisjoululahja itselle. Kiitos esittelystä!

    • hannamaria kirjoitti:

      Nää on todellakin luksus! Sokoksella ja Stockallakin on nykyään ihan OK valikoima, mutta netissä on kyllä vaan niin paljon parempi!

  2. Saria kirjoitti:

    Hitsi toi MAC vaikuttaa ihan kivalta, oon aikaisempina vuosina seurannut blogeista että sen sisältö oli aika sellasta basic osastoa, mutta tossahan näyttäis olevan monipuolinen sisältö, hmm… 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Joo yllätyin kanssa positiivisesti! Viime vuonna etenkin se oli pääasiassa pelkkää huulipunaa, mutta tänä vuonna sisältö oli tosi hyvä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *