Hae
Hannamaria

Luonnonkosmetiikan joulukalenterit 2021 & korealaisen kosmetiikan kalentereita

*Sisältää mainoslinkkejä

Luonnonkosmetiikan joulukalenterit ovat jotakin, mitä olen normaalisti sisällyttänyt vain Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit -postauksiin. Tänä vuonna näitä sai kuitenkin useamma suoraan suomalaisista verkkokaupoista tilattua, että päätin kerätä ne omaksi listakseen! Valitettavaa on, että montaa luonnonkosmetiikkan tai korealaisen kosmetiikan kalenteria ei saa Suomeen vaikka kuinka haluaisi. Tässä kuitenkin parhaat niistä jotka saa!

Selektiivistä ja high-end -kosmetiikkaa hamuavat voivat tsekata Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021 -postauksen ja jos etsit enemmän kahvi- tai olutkalentereita yms, ne löytyvät tätä nykyä Aikuisten joulukalenterit -postauksesta! Valikoimasta löytyy myös Miesten joulukalenterit 2021.

NATURELLE luonnonkosmetiikan JOULUKALENTERI

NATURELLE JOULUKALENTERI 2021

Hinta: 249 €, arvo 500 € (25 luukkua) – alessa nyt, normaalisti 349 €!

Erityistä: Luukkujen takaa paljastuu vaikka ja mitä hienoa! Mukana kalenterissa on mm. Tata Harper, Ere Perez, Edible Beauty, Antipodes sekä ilmeisesti myös vielä täysin lanseeraamaton tuotesarjauutuus! Mielenkiintoinen kalenteri ja ihanaa nähdä suomalaistenkin firmojen ottavan koppia. Kaikki tuotteet vegaanisia ja 100 % luonnonmukaisia. Mukana 12 ihonhoitotuotetta, 5 meikkituotetta, 2 hiustuotetta, 3 huulituotetta jne.

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Naturelle.fi-verkkokaupasta. Lisäksi koodilla BLACK21 saat kalenterin hintaan 187 €!

Whamisa Luonnonkosmetiikan Joulukalenteri

Whamisa Luonnonkosmetiikan Joulukalenteri 2021

Hinta: 159 € (26 luukkua)

Erityistä: Jos rakastat Whamisaa tai haluat luonnonkosmetiikkaa sisältävän kalenterin, joka on vielä korealaista kosmetiikkaa, on tämä sinulle! Tämä sisältää minikokoisia vartalon-, kasvojen-ja hiustenhoidon tuotteita laidasta laitaan ja mm. sitä kuuluisaa Deep Rich -kasvovettä!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Hyvinvoinnin.fi tai *HouseofOrganic.fi. 

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikan Joulukalenteri 2021

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikan Joulukalenteri 2021

Hinta: 110 € (12 luukkua)

Erityistä: Pääsin tutustumaan Evolveen tarkemmin vasta tänä vuonna ja heidän puhdistusbalmistaan sekä kasvovedestään on tullut mun ihan todella ultimaattisia suosikkeja. Merkin tuotteissa on hiukan tuoksua, mutta ei kovasti ja ne tuntuvat todella laadukkailta. Itse asiassa toinen näistä testaamistani sisältyy kalenteriin, samoin kuin moni muu merkin trendituote!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *HouseofOrganic.fi.

Bearel K-Beauty joulukalenteri: Let Your Skin Bloom korealaisen kosmetiikan joulukalenteri

K-BEAUTY JOULUKALENTERI: LET YOUR SKIN BLOOM

Hinta: 109,95 €, arvo yli 186 € (24 luukkua)

Erityistä: Yksi monipuolisimpia korealaisen kosmetiikan joulukalentereita mitä olen Suomessa nähnyt! Tämä sisältää useaa eri brändiä vartaloille, kasvoille ja hiuksille. Kalenterin on suunnitellut Miin Cosmetics ja käsittääkseni Bearel on ainut tämän kalenterin jälleenmyyjä Suomessa. Mukana on myös ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa marraskuusta alkaen *Bearel.fi-verkkokaupasta.

Luonkos kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Luonkos Joulukalenteri 2021

Hinta: 109 €, arvo 250 € (26 luukkua)

Erityistä:  Aivan täysin kotimainen kalenteri, jonka tuotteetkin vielä valmistetaan Suomessa! Nyt kyseessä onkin ensimmäinen 100 % kotimainen luonnonkosmen kalenteri. Mukana on uutuustuotteita, matkakokoisia tuotteita sekä tuote joka ei ole vielä lanseerattu! Turhan paljon ei tietoa olevielä tippunut, mutta en malta odottaa että näen millainen sisältö tähän on kasattu!

 Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa Luonkos.fi-verkkokaupasta, myös vegaanisena vaihtoehtona.

 

*****

Selektiivistä ja high-end -kosmetiikkaa hamuavat voivat tsekata Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021 -postauksen ja jos etsit enemmän kahvi- tai olutkalentereita yms, ne löytyvät tätä nykyä Aikuisten joulukalenterit -postauksesta! Valikoimasta löytyy myös Miesten joulukalenterit 2021.

Kosmetiikan joulukalenterit

Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

Kiinnostaako teitä luonnonkosmetiikan joulukalenterit?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Hannamaria Media -markkinointiyritykseni kotisivu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *