Hae
Hannamaria

Pohjameikin yllättäjät: Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer ja Cream Blush

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämän kesän hittiuutuudet, Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer eli voidemainen aurinkopuuteri sekä Cream Blush eli voidemainen poskipuna, ihastuttivat täysin. Tämä oli mun ensikosketus voidemaiseen aurinkopuuteriin (käytössä ollut ennen vain voidemaiset varjostustuotteet) ja samaan aikaan yllätyis poskipunan ihanasta koostumuksesta ja pigmentistä.

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer voidemainen aurinkotuote Cream blush voidemainen poskipuna

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer – voidemainen aurinkopuuteri

Hinta: 35 euroa – *KICKS.fi, *Beautybay.com

Koostumus on todella kevyt ja hyvin miellyttävä, sekä helposti häivyttyvä. Koostumus on mattainen purkissa sekä siveltimellä ja sormella levittäessä, mutta meikkisienellä levittäessä sienen kosteus tekee lopputuloksesta kuulaan. Se ei tunnu öljyiseltä eikä ollenkaan paksun vahamaiselta, jota arvostan.

Tämän tyylisiä tuotteita on pikku hiljaa alkanut tulla markkinoille myös Suomeen. Tuotetta on tässä 30 grammaa, joka on mielestäni hyvä määrä (säilyvyysaika vain 12 kuukautta joten kerkeää käyttää pois). Esimerkiksi *Huda Beautyn varjostustuotteeseen verrattuna yli tuplaten (siinä on 11 g) ja Chanelin LES BEIGES -vastaavassa saman verran kuin ABH:ssa, mutta sillä hintaa on 43 euroa.

Anastasia Beverly Hills Cream Blush – voidemainen poskipuna

Hinta: 32 euroa – *KICKS.fi, *Beautybay.com

Ihanan piristävä koostumus, toisin sanoen tosi kevyt ja hienoisen hehkun tuova, joka on superhelppo häivyttää ihan muutamalla sormen täpäytyksellä. Tämä ei tunnu öljyiseltä eikä vahamaiselta, vaan oikeasti voidemaiselta. Se ei ole kuiva eikä liian kostea, vaan juuri täydellisesti iholla liukuva.

Kostean meikkisienen kanssa pigmenttiä häviää paljon, sormella häivyttäessä pigmenttiä säilyy paljon. Toisin sanoen tuote on helposti kerrostettavissa ja sen voimakkuus säädeltävissä. Häivytys on todella, todella helppoa.

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer voidemainen aurinkotuote Cream blush voidemainen poskipuna

Sävyvalikoima

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer tarjoilee Suomessa neljä eri sävyä; Sun Kissed, Amber, Golden Tan ja Caramel (tummemmat sävyt täytyy tilata ulkomailta). Jokainen sävy on lämmin, mutta etenkin omani (Amber) sulautuu tosi kauniisti ihoon. Amber on toiseksi vaalein kaikista sävyistä, Sun Kissed on vielä vaaleampi. Näissä sanotaan olevan molemmissa neutraali pohjasävy, Golden Tanissa on jo lämpöinen. Toisin sanoen jos etsit varjostustuotetta, ei tämä ole sinulle.

Voidemaisessa poskipunassa on tarjolla Suomessa neljä eri sävyä, yksi tiputettiin pois. Itselläni on sävy Pink Dahlia, joka on ruusuinen viileä pinkki. Tämä on mun uus luottosävy rikkoutuneen Revolutionin tilalle ja pitkäkestoisuutensa takia peittoaa myös tässä välissä olleen suosikkini *Everyday Mineralsin Tea Rosen. Peachy Keen on vaalean persikkainen sävy, Peach Caramel hiukan tummempi. Soft Rose on upea syvä roosa, hiukan ehkä burgundiin menevä.

kestävyys

Näissä molemmissa on voidemaiseksi tuotteeksi hyvä kestävyys, Cream Bronzer kestää paremmin kuin Cream Blush (ei yllätä, sillä poskipunat kestävät puutereissakin huonommin kuin varjostus- tai aurinkopuuterituotteet). Sanoisin että kunnollisella semi-matta- tai mattapohjalla nämä kestää reilun työpäivän verran muuttumattomana, mutta esimerkiksi ohuemman sävyttävän päivävoiteen tai pienesti pigmenttiä sisältävän *Mossan 365 Days Defence -aurinkovoiteen päällä nämä kesti vain parisen tuntia.

*Catrice True Skin Hydrating -meikkivoiteen päällä ilman puuteria nämä kesti pyörälenkin sekä kauppareissun verran (maski naamalla) lähes muuttumattomana, vain poskipuna oli kulunut hiukan. Olen vakuuttunut!

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer voidemainen aurinkotuote Cream blush voidemainen poskipuna

Ohut kerros voidemaista aurinkopuuteria siveltimellä levitettynä mattameikkipohjalle, sävy Amber.

Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer voidemainen aurinkotuote Cream blush voidemainen poskipuna

Samassa pohjassa sormilla levitettynä kerros voidemaista poskipunaa.

Tässä (sekä ensimmäisessä kuvassa) testasin kuinka voimakkaaksi poskipunan saa ja kyllähän siitä pigmenttiä irtoaa! Tässä kohtaa oli pakko lopettaa, sillä pigmenttiä tuli niin paljon ja piti tämän meikin kanssa lähteä vielä kaupoille, haha!

Korvaavat tuotteet

Mikäli etsit hiukan edullisempia vaihtoehtoja (vaikka nämä kyllä ovat hintansa arvoisia ja kestävät varmasti pitkään käytössä), tässä muutama vaihtoehto:

*XX REVOLUTION Bronze Skin Cream Bronzer, 17,50 € (lähin jota löysin kuvauksen perusteella)
*Max Factor Miracle Sheer Gel Bronzer 006 Deep Bronze, 9,90 €  (hyvin vaalea, kerrostettavissa – koostumus eri)
*Lumene Invisible Illumination Instant Glow Liquid Bronzer, 29,10 € (nestemäinen koostumus, aavistuksen viileämpi)

*E.L.F. COSMETICS Putty Blush, 12,90 € (enemmän cushion-maisempi)
*DOLL FACE Pillow Perfect Gel Cushion Blush, 12,65 € (juoksevampi koostumus, geelimäisempi)
*Lumene Instant Glow Liquid Blush, 29 € (nestemäinen)

KÄYTETYT TUOTTEHET

*-merkityt mainoslinkkejä, joilla tuetaan blogin toimintaa

Meikkipohja:

Tarte Timeless Smoothing Primer / korvaava *Makeup Revolution Conceal & Fix Pore Perfecting Primer
*Catrice True Skin Hydrating -meikkivoide, sävy 030 
*Beauty Blender Bounce -peitevoide, sävy 3.40 W Med Peach
*RCMAmakeup No-Colour -puuteri
*Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer, sävy Amber
Maybelline Maybelline Face Studio Master Chrome, sävy Molten Rose // vastaava *Maybelline Master Chrome Extreme Highlighting Powder, sävy 350 Rose Gold
*Anastasia Beverly Hills Cream Blush, sävy Pink Dahlia
*Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihke

Silmämeikki & kulmakarvat:

*LH Cosmetics Till The End Eye Primer – Crease No More! -silmämeikin pohjustaja
Natasha Denona Palette 5 / vaihtoehto *Natasha Denonan Mini Glam paletti
*Isadora Inliner Kajal, sävy 56 Blonde
*Jeffree Star F*CK PROOF -ripsiväri
*Lavera Eyebrow Styling Gel, sävy Hazel Blonde
*Lumene Longwear Eyebrow Definer -kulmakynä, sävy 2 Taupe

Huulimeikki:

Valikoimista poistunut Lumene True Passion Lip Color, sävy 8 Vanamo

Oletteko te enemmän voidemaisten vai puuterimaisten tuotteiden ystäviä?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Seuraa Hannamaria Mediaa: Instagram / Facebook / LinkedIn

Lue myös:
Ketogeeninen tikka masala ja kukkakaaliriisi

Miten ketogeenisen ruokavalion aloitus onnistuu?
Miksi ketogeeninen ruokavalio epäonnistuu & miten vältät sudenkuopat

Lue kaikki aiheen ketogeeninen ruokavalio -postaukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *