Hae
Hannamaria

3 x Paras kosteuttava kasvovesi (+ bonus)

*Sisältää mainoslinkkejä

Etenkin kuiva ihotyyppi sekä pintakuiva iho tarvitsevat vesikosteutusta, jonka yksi parhaista lähteistä ovat kasvovedet. Kasvot pestäessä niistä haihtuvat hyvätkin öljyt, kosteus ja sitä suojaava kanta. Kosteuttava kasvovesi tuo näistä kosteutta takaisin ihoon ja osa jopa lukitsee iholla itsessään olevaa kosteutta entistä paremmin. Pintakuivuus on aina kosteusköyhän ihon merkki eikä sitä luokitella ihotyypiksi

VINKKI: Levitä kosteuttava kasvovesi käsin ja vielä pesusta hiukan kostealle iholle. Näin saat siitä suurimman hyödyn irti ja tuotetta ei mene hukkaan (toisin kuin vanulapun kanssa). Kasvovettä voi myös kerrostaa useamman kerroksen (itse laitan yleensä kaksi kerrosta etenkin talvisin) ja sen on tarkoitus valmistaa iho vähintään kasvovoidetta varten.

Huxley oner; Extract It kosteuttava kasvovesi

Huxley Secrets of Sahara Toner: Exract It -kasvovesi

Hinta: n. 32 euroa ostopaikasta riippuen, 120ml

Koostumus on vesimäisen ohutta, joka tuoksuu aivan taivaalliselle (mutta kevyelle, ylelliselle ja raikkaalle olematta voimakas). Huxleyn brändin tuotteissa muissakin tehoaineina on aavikolta kerättävä kaktusuute sekä viikunakaktuksen siemenöljy (ECOCERT-sertifioidut). Koostumus on 90 % luonnonmukaisista ainesosista valmistettua.

Otin tämän testiin saadessani sen Meikkimuijan kosmetiikkaboksista ja nyt puoli pulloa käyttäneenä voin sanoa ihastuneeni. Pintakuiva sekaihoni rakastaa tätä! Sen on kerrottu sopivan kaikille ihotyypeille ja ohuen koostumuksensa puolesta voin nähdä tämän olevan totta myös herkällä iholla.

Lasipullosta sekä yksinkertaisesta ulkonäöstä annan myös plussaa. Aamuin illoin käytettynä tämä on kestänyt käytössäni nyt neljä kuukautta ja koska mennään hiukan alle puolivälin pulloa, kestää se todennäköisesti vielä 2-3 kuukautta (talvea kohti alan kerrostaa enemmän). Esim. Alla oleva Bybi kesti vain alle 2kk säästeliäästi käytettynä.

Huxley on eteläkorealainen sarja ja luetaan korealaiseen kosmetiikkaan, nopeasti imeytyvä ja helppo kerrostaa.

Arvio: 5/5 – hinta-laatu-määrä -suhde aivan kohdallaan!

Ostopaikat: *nobebeauty.fi, *eleven.fi, *oletkaunis.fi

Bybi Beauty Mega Mist kosteuttava kasvovesi

Bybi Beauty Mega Mist -kasvovesi

Hinta: n. 35 euroa, 50ml

Koostumus on suihkutettavan ohutta, mutta kuitenkin paksumpaa kuin Huxleyssä. Tämä sisältää mm. hyaluronihappoa (kosteutta sitova ainesosa), ruusua, glyserolia (kosteutta sitova ainesosa), merilevää, granaattiomenaa ja appelsiininkukkaa. Tuoksu tulee pääosin ruususta ja siitä joko pitää tai ei.

Pumppuominaisuus on hauska lisä (vaikka välillä ruikkii) ja lasipullosta plussaa! Tämä kulkee mukana paremmin kuin vertailun kaksi muuta pienuutensa vuoksi, mutta pienuus on myös tämän varjopuoli.

Bybi on luonnonkosmetiikkaa ja täysin vegaaninen, eläinkokeeton englantilainen sarja.

Arvio: 3.5/5 – miinusta lähtee voimakkaasta tuoksusta sekä hinta-määrä-suhteen korkeudesta

Ostopaikat: *HouseOfOrganic.fi, *Jolie.fi, *Biodelly.fi, *Oletkaunis.fi

Frudia Blueberry Hydrating Toner kosteuttava kasvovesi

(suosikkini) Frudia Blueberry Hydrating Toner -kasvovesi

Hinta: n. 20 euroa, 195ml

Koostumus on aavistuksen paksumpi ja vähemmän vesimäinen kuin Huxleyssä, eli oikein miellyttävä. Siinä on käytetty 88 % mustikkauutetta veden sijaan, samalla kun mm. betaiini, tomaatinsiemenöljy sekä muiden hedelmien siemenöljy tuo ja säilyttää kosteutta iholla. Tämä sopii myös herkälle iholle (oman läheisen testi todisti tämän).

Tuoksu on miellyttävä ja voimakkuudeltaan aika samaa tasoa kuin Huxleyssä, mutta tässä marjainen ja ennen kaikkea mustikkainen. Se ei jää leijailemaan iholle, josta lisää plussaa. Pakkauskoko on todella hyvä ja muovi kierrätettyä.

Frudia on mun mielestä Suomessa aivan liian aliarvostettu brändi!  Kaikki mitä heiltä oon testannut on ollut 6/5! Myös tämän mustikkasarjan kosteuttava *seerumi on aivan unelmatuote mun iholle ja oonkin muutaman kaverin käännyttänyt sen puoleen, näiden yhdistelmä sen sijaan on taivaallinen.

Arvio: 5/5 – täydellinen kosteuttava kasvovesi, hinta-laatu-määrä -suhde todella,todella kohdillaan!

Ostopaikat: *Oletkaunis.fi, *nobebeauty.fi

Whamisa Deep Rich Toner kasvovesi

BONUS: Whamisa Deep Rich -kasvovesi

Hinta: n. 50 euroa, 155ml

Olen ns. vanhaa koostumusta käyttänyt isomman pullon, mutta koostumuksen vaihdon jälkeen en ole tätä enää testannut – siksi en sitä tähän vertailuun voinut ottaa virallisesti mukaan. Vanha koostumus sai arvosanan 4/5.

Kyseessä on monen kosmetiikkavaikuttajan hypettämä tuote, joka on näistä kasvovesistä seerumi- ja hoitonestemäisin. Eli se on paksuimman tuntuinen ja sisältää mm. arganöljyä, voikukkauutetta ja fermentoitua galactomyces-hiivauutetta. Tuntui, että tämä jätti ravitun tunteen, muttei tuntunut ”lähmäiseltä” – sen sisältämät öljyt olivat tässä avainpelaajina.

Se on suunniteltu erityisesti pintakuivalle iholle ja on korealaista kosmetiikkaa. Omaan nenääni tuoksu oli voimakas ja en koskaan päättänyt mitä mieltä siitä olin, mutta käytettävissä eikä niin vahva kuin Bybissä. Uuden koostumuksen tuoksusta en ole varma. Vanha koostumus oli täydellinen pintakuivalle ja helposti kuivalle iholle!

Tämä on tuote, jonka suosittelen ostamaan tarjouksesta (välillä jättikokoa saa samaan hintaan kuin normikokoa). Uutta koostumusta myy mm. *HouseofOrganic.fi, *Jolie.fi, *Biodelly.fi, *Oletkaunis.fi ja *eleven.fi

*****

Tähän loppuun haluan sanoa, että mikään kasvovesi ei yksistään tee ihmeitä. Jokainen kasvovesi vaatii toimiakseen kunnollisen puhdistuksen sekä jonkin tuotteen, jolla sitoa kasvoveden tuoma kosteus ihoon, eli kasvovoide tai -öljy!

Millaista kasvovettä te käytätte?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Vaikuttajamarkkinointi yrityksille -verkkokurssi

Hannamaria Media -markkinointiyritykseni kotisivu

Lue myös:
Normalisoidaan ihon tekstuuri ja virheet
Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla
Kaikki Ihonhoito-tagin alaiset postaukset
Kaikki Tuotearvostelut-tagin alaiset postaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *