Hae
Hannamaria

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

Taas mennään! Syyskuu vaihtui ja se tarkoittaa useamman kosmetiikkajoulukalenterin julkistusta! Nyt paneudutaan kosmetiikkajoulukalenteri 2021 -valikoimaan ja tuttuun tapaan tämä menee kalleimmasta edullisempaan. Tässä listauksessa on mun mielestä parhaita kosmetiikkajoulukalentereita hinta-laatu-suhteeltaan, muissa postauksissa tulee tarkemmat rajaukset.

Listaus päivittyy tuttuun tapaan pitkin syksyä kun uusia kalentereita tulee ennakkotilattavaksi, myyntiin tai myydään loppuun. Kalenterista on jätetty myös pois versiot, jotka on vaikeampi saada Suomeen (esim. Aasiasta). Ps. Ostamalla näiden kalentereiden kautta tuet blogin toimintaa <3

Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

Yli 150 euron  arvoiset kosmetiikkajoulukalenterit löydät Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021 -postauksesta!

 

The Body Shop joulukalenteri 2021 The Body Shop joulukalenteri 2021

The Body Shop -joulukalenterit

Hinta: Exclusive 460 € / Ultimate 149 € / Big 99 € / Entry 79 €, arvo 708,90 € / 312,60 € / 196,60 € / 117,90 € (24/25 luukkua)

Erityistä: Tänä vuonna kalenteriversioita on neljä! Uusin, eli superkallis 460 € Exclusive-kalenteri tulee myyntiin vkolla 41 (joka sisältää myös täysin uusia yllätystuotteita). Aikaisempien vuosien tapaan jokaisessa kalenterissa on tuotteita tasaisesti matka- ja täysikokoisia vartalo-, kylpy-, ihonhoito- ja meikkikategorioista, sekä oheistuotteita. Nämä on todelliselle TBS-fanille!

Ostopaikka & saatavuus: Tsekkaa *kaikki TBS-joulukalenterit. *79e Entry-versio, 99e Big-versio (myynnissä 15.9. alkaen),*149e Ultimate-versio ja 460 € Exclusive-versio (myynnissä vko 41).

KICKS Beauty Advent Calendar - MEIKKIVERSIO

KICKS Beauty Advent Calendar – MEIKKIVERSIO

Hinta: 149,90 €, arvo 354,90 € (24 luukkua)

Erityistä: Viimeinkin meikkiin keskittynyt kalenteri! Tämä on juuri sinulle, joka olet kaivannut pelkästään värikosmetiikasta koostuvaa joulukalenteria! Mukana on täysi- ja matkakokoisia tuotteita sekä miniatyyrejä laidasta laitaan aina hajuvesistä kynsilakkoihin. Merkkeinä mm. Urban Decay, Laura Mercier, Yves Saint Laurent, bareMinerals, bUXOM sekä etenkin heidän oma BeautyAct.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *KICKS.fi -verkkokaupasta.

KICKS Beauty Advent Calendar Skincare

KICKS Beauty Advent Calendar – IHONHOITOVERSIO

Hinta: 149,90 €, arvo 385,10 € (24 luukkua)

Erityistä: Tämä pääsee hands down kyllä ehdottomasti mun suosikkikalentereiden joukkoon mitä tulee ihonhoitoon. Tässä on ihania merkkejä kuten NUXE, Origins, Sol De Janiero, Lancôme, MON SUN, Skintreat, Peter Tomas Roth ja tietenkin heidän omaa BeautyActia. Mukana on seerumeita, voiteita, suihkeita, naamioita sekä paljon muuta!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *KICKS.fi -verkkokaupasta.

Skincity 2021 joulukalenteri

SKINCITY THE SKINCARE CALENDAR 2021 – TAIDETEOS

Hinta: 159 € (24 luukkua)

Erityistä: Tänä vuonna kalenteri on toteutettu yhteistyössä New Yorkissa asuvan taiteilijan Veronica Ballart Liljan kanssa. Se sisältää ihonhoidon lisäksi nyt myös ammattikosmetiikkamerkkejä kuten Hourglass, Paula’s Choice, MAKETHEMAKE ja Dr. Barbara Sturm. Se tiedetään, että kalenteri on täynnä heidän best-sellereitään.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Skincity.fi -verkkokaupasta 6.10. alkaen.

Feelunique joulukalenteri 2021

Feelunique Beauty Advent Calendar 2021

Hinta: 135,66 €, arvo 439,13 € (25 luukkua)

Erityistä: Tämäkin kalenteri on hyvin ihon- ja hiustenhoitopainotteinen. Koen että sen sisältö on saman tyylinen kuin Lookfantasticin viime vuonna, eli hyvä, mutta jos sulla oli viime vuoden LF kalenteri niin voipi olla pettymys luvassa. Mukana mm. Nuxe, Charlotte Tilbury, Medik8, Molton Brown, Laura Mercier, AHAVA, Clarins ja By Terry. Huda Beautylta nähdään yksi luomiväripaletti!

Feeluniquelta Ilmainen toimitus Suomeen ja Brexit ei vaikuta tilaamiseen (he hoitavat tullausmaksut yms).

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Feelunique.comin EU-verkkokaupasta.

Eleven Advent Calendar 2021 joulukalenteri

Eleven Advent Calendar 2021

Hinta: 127,50 €, arvo 400,50 € (24 luukkua)

Erityistä: Tämän vuoden kalenteri on hyvin saman tyylinen ja arvoltaan samoissa lukemissa kuin viime vuoden kalenteri. Nyt mukana on Maria Åkerberg, Meki8, Urtekram, Clarins, Filorga, REN, Mario Badescu ja niin edelleen. Mukana on mm. ihonhoito-, hajuvesi-, hiustenhoito-, ja meikkituotteita seerumista luomiväriin. Plussaa tämä saa siitä, että tuotteet tulevat uudelleenkäytettävissä pussukoissa ja kaikki tulevat ison toiletlaukun sisällä!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *eleven.fi-verkkokaupasta.

 

Shiseido joulukalenteri 2021

Shiseido Exclusive joulukalenteri 2021

Hinta: 124,45 €, arvo n. 395 € (24 luukkua)

Erityistä: Täynnä mini-Shiseidoa sekä täysikokoisia tuotteita! Tämäkin on hyvin vahvasti ihonhoitopainotteinen (välineitä ja meikkejä vain neljä kappaletta). Koen myös että tämä on ihonhoitotuotteiltaan enemmän varttuneelle väestölle, sillä mukana on mm. ”anti-age” -kategoriaan meneviä tuotteita. Olisin mielelläni nähnyt Shiseidolta myös meikkikalenterin tai useammalle sopivaa WASO-linjaa sisältävän kalenterin.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lookfantastic.fi-verkkokaupasta.

Dr.Hauschka JOULUKALENTERI 2021

Dr. HauschkaJOULUKALENTERI 2021

Hinta: 120 €, arvo n. 150 € (24 luukkua)

Erityistä: Tämä kalenteri pitää sisällään 23 kokeilukokoista kasvo- ja vartalohoitotuotetta sekä yhden täysikokoisen tuotteen. Tuotteita on aina kasvonaamioista Hauschkan klassikoihin. Jokainen tuote on pakattu tuotepussiin, jotka on valmistettu luomupuuvillasta ja ovat uudelleenkäytettäviä.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Stockmann.fi

Loreal Paris 14 Rue Royal Advent Calendar

L’Oreal Paris 14 Rue Royal Advent Calendar

Hinta: 118,50 €, arvo yli 265 € (24 luukkua)

Erityistä: Paketti täynnä L’Orealin ihanuuksia! Sisällöstä ei vielä suuresti ole annettu ilmi, mutta HYVIN todennäköisesti luukkujen muodosta päätellen se sisältää mm. rajauskyniä ja muita meikkituotteita, ihonhoitoa sekä mahdollisesti hiustenhoitoa. Päivitän kun tiedän lisää!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lyko.fi ja *Cocopanda.fi – Loppuunmyyty

Clinique / 24 days of clinique beauty joulukalenteri 2021

TULOSSA: Clinique / 24 days of clinique beauty joulukalenteri 2021

Hinta: N. 135 €, arvo yli 255 € (24 luukkua)

Erityistä: Jos oot halunnut testailla Cliniquen ihonhoitoa pidempään, niin tän kalenterin kanssa se on mahdollista. Mukana on puhdistuksesta kosteutukseen tuotteita ja tämäkin kalenteri painottuu pääasiassa ihonhoitoon. Värikosmetiikan tuotteita on vain kuusi ja yksi väline.

Ostopaikka & saatavuus: Saatavilla *eleven.fi (nyt alessa 102€) ja *Lyko.fi

Bearel K-Beauty joulukalenteri: Let Your Skin Bloom korealaisen kosmetiikan joulukalenteri

K-Beauty joulukalenteri: Let Your Skin Bloom

Hinta: 109,95 €, arvo yli 186 € (24 luukkua)

Erityistä: Yksi monipuolisimpia korealaisen kosmetiikan joulukalentereita mitä olen Suomessa nähnyt! Tämä sisältää useaa eri brändiä vartaloille, kasvoille ja hiuksille. Kalenterin on suunnitellut Miin Cosmetics ja käsittääkseni Bearel on ainut tämän kalenterin jälleenmyyjä Suomessa. Mukana on myös ekosertifioitua luonnonkosmetiikkaa!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa 14.10. alkaen *Bearel.fi-verkkokaupasta.

Stockmann kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Stockmann kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Hinta: 109 €, arvo 388 € (24 luukkua)

Erityistä: Ensimmäistä kertaa Stockan oma joulukalenteri! Luonnonkosmea ja luksusmerkkejä sisältävä kalenteri sisältää mm. seuraavia merkkejä: Beautyblender, Bobbi Brown, Clinique, Kjaer Weis, Lumene, MAC, Patyka ja Sensai. Ensimmäinen erä on jo loppuunmyyty, mutta lisää pitäisi olla jossain vaiheessa tulossa!

Ostopaikka & saatavuus: Tulossa lisää *Stockmann.com

Glossybox kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Glossbox Adventtikalenteri 2021

Hinta: 99 €, arvo yli 530 € (24 luukkua) – NYT 70 €!!!

Erityistä: Viime vuonna te ostitte tätä hulluna ja moni kertoi tykkäävänsä. Tästä tiedämme vielä hyvin vähän. Vain Babor-merkin hyaluronvoide on paljastettu, mutta aikaisempina vuosina mukana on ollut mm. Fenty Beauty, Avant, Icon London ja Illasmasqua, joten voi olettaa että samanlaisia merkkejä nähdään tänäkin vuonna. Tämä joulukalenteri on nyt UNBOXATTU AINOANA SUOMESSA mun Youtubessa.

Ostopaikka & saatavuus: Ennakkotilattavissa *Glossybox.fi. Koodilla HANNAADVENT saatte 30.11. asti kalenterin 70 € hintaan!

Lookfantasic joulukalenteri 2021

Lookfantastic joulukalenteri 2021

Hinta: 95€, arvo yli 500€ (25 luukkua)

Erityistä: Vuosia, vuosia tämä on ollut mun suosikki. Mukana on mm. NARSia, Shiseidoa, Kate Sommervilleä ja tuotteita sekä edullisemmilta, että kalliimmilta merkeiltä. Koko sisältöä ei ole vielä paljastettu, mutta kultaa varmasti luvassa! *Beauty Boxin tilaajat saavat kalenterin hintaan 80 €. Tämä on tyypille joka haluaa kokeilla uutta Suomessa tuntemattomimmiltakin merkeiltä.

Ostopaikka & saatavuus: Ennakkotilaus nyt, julkaisu 1.10. *lookfantastic.fi -verkkokaupassa.

Katso myös unboxausvideoltani mitä kalenteri pitää sisällään.

Revolution joulukalenteri 2021

TULOSSA: Revolution -joulukalenterit

Hinta: £ 80 / £ 120 (12/25 luukkua)

Erityistä: Näissä on VAIN värikosmetiikkaa sekä siveltimiä. Revolutionin värikosmetiikka on kehittynyt vuosien saatossa paljonkin ja näissä varmasti suurin osa on hittejä hutien sijaan. Ulkomailla myynnissä on kolme erilaista, nähtäväksi jää tulevatko kaikki kolme tilattavaksi täällä Suomessa.

Ostopaikka & saatavuus: 12 päivän versio heti saatavilla *Beautybay.comista ja *Lyko.fi:ssä. 24 luukun ”YOU ARE THE REVOLUTION” tilattavissa *Beatybay.com:sta. Kaikki ja mm. Friends-aiheinen joulukalenteri löytyy *heidän omilta nettisivuiltaan.

Lumene Pohjoinen kauneusjoulukalenteri

Lumene Pohjoinen kauneusjoulukalenteri

Hinta: 89,90 € (24 luukkua)

Erityistä: 100 % vegaani kalenteri, käsittääkseni Lumenella ensimmäistä kertaa! Mukana on 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkituotetta. Katsoin sisällön jo läpi ja paljon on eri linjastoista tuotteita, mm. VALOsta (kirkastava), LÄHDE-sarjasta (kosteuttava), AJATON-sarjasta (ikääntyvälle iholle) ja niin pois päin. Meikeistä mukana vain huuli- ja kasvotuotteita.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa mm. *Lyko.fi -verkkokaupasta ja *eleven.fi (alessa 69€).

NYX Professional Makeup Kosmetiikkajoulukalenteri 2021

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Gimme Super Stars! -joulukalenteri

Hinta: 78,90 €, arvo reilu 120 € (24 luukkua)

Erityistä: Kerrankin NYX Professional Makeupin kalenterissa jossa on paljon muutakin kuin vain huulituotteita! Toki ne ovat edelleen pääosassa, mutta mukana on myös silmämeikkiin ja kasvoille jotain. Koko sisältö on jo nähtävissä verkkokaupassa. Ole silti varauksella liikenteessä, sillä tämä voi käydä yksitoikkoiseksi.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lyko.fi sekä *Cocopanda.fi

Biotherm joulukalenteri 2021

Biotherm-joulukalenteri

Hinta: 75 €, arvo 252 € (24 luukkua)

Erityistä: Voiko klassikompaa olla, kuin Biothermin joulukalenteri? Merkin tuotteet ovat vuodesta toiseen monien kestosuosikkeja ja takuuvarmasti laatua. Jos olet merkin fani, tai haluat vain tutustua siihen kokonaisvaltaisesti, on tämä sun kalenteri!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Stockmann.fi ja *Cocopanda.fi

ASOS Face + Body 24 Day Advent Calendar joulukalenteri

ASOS Face + Body 24 Day Advent Calendar 2021

Hinta: £65, eli reilu 76 € (24 luukkua)

Erityistä: Jos kaipaat tosi hyvien vakkarien täydennystä tai haluat tutustua tämän hetken suosituimpiin ihonhoitotrendeihin ja/tai paikkansa kulttituotteina lunastaneisiin tuotteisiin, niin tämä on sun kalenteri. Tässä on paljon tällä hetkellä pinnalla olevia merkkejä, mm. Origins, Charlotte Tilbury, Elemis, Ordinary, Invisibobble, Estee Lauder ja monet muut. Värikosmeakin on hyvin vähän mukana.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa (on ja off, tulee lisää) *ASOS.com-verkkokaupasta.

NUXE Beauty Countdown -Joulukalenteri

NUXE Beauty Countdown -Joulukalenteri

Hinta: 73,45 € Lookfantasticilla, 139 € Stockalla (24 luukkua)

Erityistä: Moni ei ole voinut välttyä ikoniselta NUXEn öljyltä! Tämä kalenteri on täynnä 8 erilaista kasvojenhoitotuotetta, 3 kasvojenpuhdistustuotetta, 2 tuoksunäytettä, yhden käsivoiteen, yhden huulivoiteen, 5 vartalotuotetta, ja 4 monikäyttöistä kuivaöljyä kasvoille, hiuksille, vartalolle.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lookfantastic.fi (73,45 €) ja *Stockmann.fi (139 €).

Bomb Cosmetics Tinsel My Fancy-kylpypommi joulukalenteri

Bomb Cosmetics Tinsel My Fancy -joulukalenteri

Hinta: 69,50 € (24 luukkua)

Erityistä: Tässä on kalenteri täynnä suihku- ja kylpytuotteita! Kylpypommeja, erilaisia kuorintoja, saippuoita, kiinteitä pesupaloja suihkuun (shower bar) ja voiteita. Mukana on yhdeksän kylpypommia. Tuoksujen kuvataan olevan hyvin makeita ja jouluisia, joten tämä on varmasti tiettyyn makuun tuoksumaailmaltaan!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Coolstuff.fi-verkkokaupasta.

 

invisibobble hius joulukalenteri 2021

invisibobble British Royal joulukalenteri 2021

Hinta: 33,95 € (24 luukkua)

Erityistä: Tämä on kalenteri täynnä ihania invisibobble -tuotteita! Kyseessä on siis hiusasusteisiin suuntautuva brändi, originaalin ”puhelinlankaponnarin” kehittäjä. Tuotteita on yhteensä 11 erilaista joten voi päätellä, että yhtä tuotetta on kalenterissa enemmän kuin yksi.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lookfantastic.fi

essence advent calendar 24 sparkling moments of joy

essence advent calendar 24 sparkling moments of joy

Hinta: 30,90 € (24 luukkua)

Erityistä: Mulle Essencen kalenterit ovat joka vuosi hyviä perusvarmoja ja edullisia kalentereja. Tämän vuoden versiossa on mukana jälleen Essencen vakkareita, mutta myös uutuustuotteita. Tuttuun tapaan mukana on myös hiukan välineitä. Tämä on tosi hyvä ja edullinen kalenteri!

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Lyko.fi-verkkokaupasta. – Loppuunmyyty

Technic joulukalenteri 2021

Technic kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Hinta: 24,90€ (24 luukkua)

Erityistä: Tämän hetken edullisin verkosta saatavilla oleva kosmetiikkajoulukalenteri! Technic-merkin tuotteet luetaan ns. markettikosmetiikkaan ja tämä onkin kalenteri täynnä vain värikosmetiikkaa sekä välineitä. Mukana siis mm. huulipunia, kynsilakkoja sekä luomiväripaletteja.

Ostopaikka & saatavuus: Tilattavissa *Coolstuff.fi

*****

Jos haluat selata kaikkia joulukalentereita kaupoittain, tässä löytyy listaus (tämäkin täydentyy). Mukana myös sellaisia, joita ei ole tässä listassa:

*Lyko.fi 
*KICKS.fi
*Lookfantastic.fi
*Feelunique.com (he hoitavat tullimaksut, eli Brexitistä ei tarvitse välittää)
*Cocopanda.fi
*Sephora.se -joulukalenterit
*eleven.fi

Kosmetiikan joulukalenterit

Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

Yli 150 euron  arvoiset kosmetiikkajoulukalenterit löydät Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021 -postauksesta! Lue myös Aikuisten joulukalenterit 2021 ja Miesten joulukalenterit 2021.

Siinä on alku mun kosmetiikkajoulukalenteri 2021 -listaukselle! Kuten todettu, koko listaus kasvaa sitä mukaan kun uusia kalentereita julkistetaan. Nyt tältä listalta puuttuu iso osa vakkareita ja vastaavaa, mutta noihin varmasti päästään vielä tässä syksyn aikana paneutumaan! Useampi muu versio on myös tulossa kunhan noihin on vain tarpeeksi julkaistavaa.

Oletteko enemmän yhden vai useamman merkin kalenterin ystäviä?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Hannamaria Media -markkinointiyritykseni kotisivu

Lue myös:
Pohjameikin yllättäjät: Anastasia Beverly Hills Cream Bronzer ja Cream Blush
Odotettu uutuus: Lumene Longwear Eyebrow Definer -kulmakynä
Kaikki Ihonhoito-tagin alaiset postaukset
Luonnonkosmetiikkaa: 9 x teidän suosikkituotteet

9 kommenttia

 1. Nani Vengeance kirjoitti:

  Lykon omat oli ainaki viime vuonna hitti joten odottelen niitä kovasti!

  • hannamaria kirjoitti:

   Hei hyvä tietää, kiitos kun jaoit kokemuksen! Täytyy tuohon tututstua heti kun se saapuu myyntiin!

 2. Meri kirjoitti:

  En tiedä vielä yhtään, millä kalenterilla menen tänä vuonna. Tykkäsin aika paljon viime vuoden edullisesta essencestä. Ehkä valitsen jonkun villin kortin 😀

  -Meri
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

  • hannamaria kirjoitti:

   Onneks tässä on vielä aikaa, isoin osa ei oo vielä ees myynnissä!

 3. Minna kirjoitti:

  Syksy on tosiaan merkki siitä, että kosmetiikkajoulukalentereita alkaa tulemaan markkinoille 😍 Olen monena vuonna sortunut ostamaan useamman joulukalenterin, mutta tänä vuonna ajattelin ostaa vain kaksi. Essencen joulukalenteri on mulla ollut vuosia vakiona, joten sen rinnalle täytyisi päättää joku toinen kosmekalenteri. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kahdesta saa jo todella hyvin iloa joulun aikaan! Suosittelen kyllä tuota lookfantasticia, se on ihana! Myös Glossyboxista moni tykkäsi viime vuonna.

 4. Kati kirjoitti:

  En löydä Clarinsin joulukalentereita ollenkaan myynnistä; tuleekohan niitä ollenkaan tänä vuonna?

  • hannamaria kirjoitti:

   Moikka! Jenkeissä ja briteissä on jo myynnissä joku yli 140 € arvoinen Clarinsin kalenteri. Selvitän tätä nyt viikonloppuna ja kahton mistä sitä saisi suomeen! 🙂

 5. Kati kirjoitti:

  Hei! Kiitos sinulle! Clarinsilla on ihania tuotteita, ja olisi tosi ihana jos heidän joulukalenterit tulisi tänäkin vuonna myyntiin Suomeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *