Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Luonnonkosmetiikka: 9 x teidän suosikkituotteet (+arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Kyllä vain, nyt pureudutaan teidän suosikkituotteisiin! Kyselin teiltä Instagramissa että kesän hehku -postauksessa parhaista parhampia tuotteita luonnonkosmetiikan osalta ja tässä postauksessa ovatkin teidän suosikit jotka saivat useamman äänen. Annoitte ihailtavasti vaihtoehtoja, mutta näistä useamman äänen saaneista yksi oli yli muiden – löydät sen postauksen neljänneksi viimeisenä tuotteena!

Luonnonkosmetiikkapäivät House of Organic

Nämä tuotteet löydät alennuksesta *House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäiviltä nyt keskiviikosta sunnuntaihin 11.-15.8. Merkitsin tuotteisiin myös päivät jolloin ne tulevat aleen, mutta muista että saat useamman päivän tilaukset yhteen pakettiin ja ilmaisilla postikuluilla käyttäessäsi koodia YHDISTÄ.

Isoimpaan osaan mulla oli näistä tuotteista ensikosketus ja olenkin kerennyt niitä testata vasta muutaman kerran tositoimissa. Osa taasen on todella tuttuja, joten tuon myös tämän arviossani esille jokaisen kohdalla.

Jos selaat tarjouksia ennemmin kuvastomuodossa, aukaise se tästä. 

Evolve Organic Beauty Daily Defence - Kosteuttava kasvosuihke

Evolve Organic Beauty Daily Defence – Kosteuttava kasvosuihke

Hinta: 19 € alessa, norm. 24,90 € (alkaen keskiviikosta)

Mun ensikosketukset tähän *Evolven kosteuttavaan kasvosuihkeeseen oli hyvin positiivisia! Se tuntui tuovan kaivattua lisäkosteutta iholle, suihkeosuus on todella mieluisa (eli ei liian voimakas) ja kokeillessani tätä myös tuomaan lisäkosteutta meikkiin (hiukan Macin FIX+ tapaan) ja sen ihoon sulauttakseni, oli lopputulos miellyttävä!

Ensimmäisenä ainesosana on vesi, jota seuraa iso määrä kukkaisvesiä, mutta näiden kombo onkin se tämän salaisuus. Työ äänestitte tätä useaan otteeseen ja myös House Of Organicin sivuilla se on saanut 5/5 -arvion. Ainut itselleni heikompi puoli on tämän voimakas ruusutuoksu, sillä ruusu ei kuulu omiin suosikkeihini – käytän tämän silti mielelläni pois.

Sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Tuotetta on pullossa 100 milliä, eli esim. tuplasti enemmän kuin *Bybin Mega Mistissä (jota myös äänestettiin paljon, muttei niin paljon kuin tätä) ja hintakin on sitä edullisempi. Tuotteet valmistetaan Englannissa, ne ovat vegaanisia ja omaavat ECOCERT-sertifikaatin.

Luonkos Öljypuhdistuskakku Radiant Luonkos Öljypuhdistuskakku Radiant

Luonkos Öljypuhdistuskakku Radiant

Hinta: 22 € alessa, norm. 29,90 € (alkaen keskiviikosta)

Olen tätä *Luonkoksen Radiant-öljypuhdistuskakkua käyttänyt joskus vuosia sitten yhden näytepaketillisen verran, joten tämän suosio teidä keskuudessa ei mua yllättänyt! Nyt kun testasin tätä uudelleen ymmärrän miksi tästä etenkin kuivaihoiset pitää.

Tämä on suunniteltu hellävaraiseen puhditukseen kuivalle, normaalille ja herkälle iholle. Muutaman uusintakerran jälkeen voin sanoa, että kaksoipuhdistuksena käytettäessä meikit lähtee (tein vanulappu + misellivesitestin, jopa vedenkestävä ripsari katosi) ja iho jää puhtaan tuntuiseksi, muttei natisevaksi kuivauksen jälkeen. Tuntuma pestessä taasen on jotain sellaista mitä en ole ikinä kokenut ja hetken jopa mietin voiko näin öljyinen tunne jättää ihon puhtaaksi. Tuoksu on todella ihanan neutraali, hiukan hedelmäinen – sen sanotaankin sopivan hajusteyliherkille.

Mietin voiko näin öljyinen puhdistustuote tukkia omat herkästi tukkeutuvat ihohuokoset pitkässä juoksussa, mutta lukemani kokemukset ja palautteet eivät tätä ainakaan tue. Jatkan kuitenkin testejä jotta voin tämän selvittää (heidän oma kuvauksensa sanoo että epäpuhtaudet voivan alkuun aktivoitua, mutta tasoittuvat sitten sen ”saavuttaessa luonnollisen tasapainonsa”).

Tuotteet valmistetaan Suomessa, tässä Turun kupeessa Naantalissa. Tämä on porukasta se todellinen zero waste -tuote, sillä pakkaus on pahvia/paperia ja tuote itsessään ”vain kuluu pois”.

Bybi Beauty Bakuchiol Booster -kasvoöljy

Bybi Beauty Bakuchiol Booster -kasvoöljy

Hinta: 13 € alessa, norm. 17,90 € (alkaen keskiviikosta)

Mun suosikki näistä Bybin öljyistä on aikaisemmin ollut *Strawberry Booster, joka erityisesti pintakuivalle-, kuivalle- ja helposti kiristävälle iholle suunnattu kasvoöljy. Tämä *Bybin Bakuchiol Booster -kasvoöljy on suunniteltu herkkäihoisille A-vitamiinin eli retinolin korvikkeeksi tasoittamaan ihon tekstuuria. Retinoli tunnetusti mm. tasoittaa ihoa (stimuloiden sen kollageenintuotantoa) ja saattaa jopa vähentää pienten juonteiden näkymistä ja ihon kimmoisuutta.

Koen että tämä on parhaimmillaan nimen omaan vesikosteuden lukitsemisessa iholle, enkä ala kumoamaan enkä kehumaan muita väitteitä näin vähäisellä käytöllä. Tämän käyttöohjeessa lukeekin, että se on tarkoitettu yötä kohden käytettäväksi. Voit kokeilla sekoittaa tätä myös voiteen tai naamioiden sekaan. Kokemus oli silti positiivinen ja käytän tämän pois vuorotellen toisen avoimen öljyni kanssa.

Tuote sisältää 99 % skvalaaniöljyä (johdettu oliiveista) sekä 1 % bakuchiolin öljyä. Tuo kerätään vastuullisesti Intiasta ja tuotteet valmistetaan Englannissa. Kaikki Bybin tuotteet ovat vegaanisia ja pakkauksessa tuotetta on 15 milliä, joten tämä on litrahintaa löytyy.

Bybi Beauty C-CAF Cream - Kirkastava kasvovoide

Bybi Beauty C-CAF Cream – Kirkastava kasvovoide

Hinta: 28 € alessa, norm. 37,90 € (alkaen keskiviikosta)

Kyseessä on kirkastava kasvovoide, jota olen kerennyt käyttää muutaman päivän. Tämä *Bybi Beautyn C-Caf kirkastava kasvovoide on saanut arvostelut 4/5 House of Organicin sivuilla ja jakautuu pääasiassa kolmeen eri ”tehoalueeseen”; C-vitamiini kirkastaa (ainesosana kakadumarja), kofeiini virkistää ihoa ja lievittää turvotusta, probiootit (mm. fermentoitu maitohappo) tasapainottaa ihon luonnollista mikroflooraa.

Tuoksu on hyvin, hyvin metsäinen ja yrittimäinen, eli jakaa varmasti mielipiteitä. Itselleni se ei jää turhan vahvasti nenään leijumaan etenkään meikin kanssa, mutta ilman sitä haistan sen vielä pari tuntia laiton jälkeen (vaikka tässä ei ole lisättyjä hajusteita). Tämän sanotaan olevan kirkastava ja sen pitäisi tasoittaa, kirkastaa ja herätellä iho aamuun. 

Tuubi on kokonaan muovia, joten se on esimerkiksi helppo halkaista saadakseen kaikki käyttöön. Tuotetta on 60 milliä ja hintaluokaltaan samassa kuin muut Bybin voiteet. Sanoisin, että harkitse näitä vs monen muun merkin voiteet juurikin tuon hinnan takia. Mutta kai tämän pakko on olla todella hyvä, sillä olette tätä kehuneet! Muutaman päivän testillä voin sanoa tykkääväni ihan OK, mutta jatkan testejä.

Mádara Skin Equal -meikkivoide

Vasemmalla sävy 10 Porcelain, oikealla 60 Olive

Iholla vain meikkivoide, ei muuta meikkiä. Postauksessa kuvat 6h ja 11h kohdalla. 

Mádara Skin Equal -meikkivoide

Hinta: 29 € alessa, norm. 37,90 € (alkaen torstaista)

Olen tästä tuotteesta kirjoittanut jo syksyllä 2020 Meikkivoidemaanantai-postauksen ja edelleen ei voi muuta kuin kehua! Tässä tiivistelmä, mutta suosittelen lukemaan postauksen tarkemman arvion halutessasi.

Tämä *Mádara Skin Equal -meikkivoide on yksiä ainoita OIKEASTI HYVIÄ luonnonkosmetiikan nestemäisiä meikkivoiteita. Nykyään markkinoilta löytyy muutama, mutta muistan tämän hypetyksen olleen todella vahva viime syksynä. Kyseessä on erityisesti normaalisti sekaiholle suunnattu meikkivoide, jolla tulee ilman pohjatuotteita ja kunnollisella kasvojen kosteutuksella hiukan kuulas mutta peittävä lopputulos.

Omiin kuiviin kohtiini lyön tämän kanssa extrakosteutuksen jotta se ei niihin tarraa + kosteutan vielä suihkeella kasvot puuteroinnin jälkeen. Näin saan sen toimimaan myös omalla paikoittan pintakuivalla ihollani todella hyvin ja pitkäkestoisesti.

Lopputuloksesta tulee tämän kanssa suhteellisen luonnollinen (etenkin kevyellä kädellä ja skunkkisiveltimellä levitettynä), mutta puolipeittävä. Pidän suuresti ja olenkin käyttänyt tätä jatkuvasti pitkin vuotta valiten sen monen synteettisen meikkivoiteen ”ylitse”. 

Flow Cosmetics Balm to Milk -hellävarainen puhdistusvoide Flow Cosmetics Balm to Milk -hellävarainen puhdistusvoide

Flow Cosmetics Balm to Milk -hellävarainen puhdistusvoide

Hinta: 27 € alessa, norm. 36 € (alkaen perjantaista)

Sain viimein tämän kampanjan myötä ensikosketuksen ylipäätään Flow Cosmeticsiin merkkinä sekä tähän tuotteeseen, eli *hellävaraiseen Flow Cosmetics Balm to Milk -puhdistusvoiteeseen. Se nimensä mukaisesti muuttaa koostumustaan öljygeelimäisestä balmista enemmänkin voiteeksi. Olen käyttänyt tätä sekä meikinpoistoon (silloin käytän tätä kahdesti putkeen) että kasvojen pesuun ilman meikkiä ja olen tykästynyt suuresti! 

Käyttö tapahtuu siis kuiviin tai aavistuksen kosteisiin kasvoihin, jonka jälkeen hierot kasvoja kosteutetuin käsin niin että koostumus muuttuu. Purkkiin ei saa päästää vettä! Tämä sisältää mm. villimustikkaa, erilaisia öljyjä ja tuoksu omaan nenääni tulee sitruunasta. Tämä on suunniteltu päivittäiseen puhdistukseen kuivalle ja herkälle iholla ja oma ihoni rakastaa tätä.

Mulle tuli tästä tuotteesta tosi vahvasti mieleen alkuvuodesta käyttämäni *Evolven Gentle Cleansing Melt -puhdistusbalmi. Tuotteissa on saman verran tuotetta, toimintaperiaate on sama ja teho tuntuu olevan hyvin samanlainen. Molemmat ovat vegaaneja, lasipurkkeja (tässä kansi alumiinia) ja kummassakin on 120 milliä tuotetta. Evolveen verrattuna maksat tässä kotimaisuudesta, sillä tuote tehdään Riihimäellä!

Evolvesta voit lukea lisää alkuvuoden Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla -postauksesta.

Laponie of Scandinavia -kasvovoide

Laponie of Scandinavia -kasvovoide

Hinta: 25 € alessa, norm. 32 € (alkaen perjantaista)

Tämä oli mun toinen kosketus kotimaiseen Laponiaan. Oon kerinnyt nyt muutaman päivän tätä käyttää (meikin alla ja iltasella kerran) ja pakko sanoa että tykkään tästä!  Merkillä on valikoimissaan vain tämä yksi kasvovoide ja se sopiikin meikin alle täydellisesti.

Tämän kerrotaan olevan kevyt, hoitava ja kosteuttava, geelimäinen kasvovoide. Allekirjoitan tämän täysin, mutta en suosittele tätä kaikista kuivimmalle iholle. Kuivaihoiset todennäköisesti tarvitsevat hiukan paksumman voiteen etenkin syksy-talvi-akselilla, mutta normaali-ihoisesta öljyyntyvälle tämä on hyvä. Sen kerrotaan sopivan myös herkälle iholle, tuohon en osaa vielä varmaksi sanoa juuta tai jaata. Tähän ei ole lisätty hajusteita ja se onkin melko tuoksuton, aavistuksen kuitenkin metsäinen.

Tämä imeytyy ihoon hyvin ja omalle sekaiholleni tämä oli kosteuttavan kasvovesi-seerumi-kombon päälle juuri sopiva näin syksyn alkuun. Meikki levittyi todella kauniisti tämän päälle. Sen sanotaan sisältävän mm. kolloidista kaurajauhetta (estää kosteuden haihtumisen) sekä erilaisia öljyjä kaurasta unikonsiemenöljyyn – tästä ei siltikään jää iholle öljyinen tunne.

Kehitys ja valmistus tosiaan tapahtuu Suomessa, merkki on täysin vegaaninen. Tuubi kierrätetään alumiinin mukaan, korkki muoviin ja ulkopakkaus pahviin.

Mossa Vitamin Cocktail -kasvoöljy

Mossa Vitamin Cocktail -kasvoöljy

Hinta: 13 € alessa, norm. 16,90 € (alkaen lauantaista)

Tarvitseeko tämä edes esittelyjä? Näitte tämän täällä blogissa viimeksi helmikuussa tänä vuonna, sitä ennen jo vuosien ajan. *Mossa Vitamin Cocktail -kasvoöljyt on mun lisäksi hirveän monen teidän lemppari – ja oisin ihmetellyt jos tää ei olisi tällä listalla, sillä tämä näkyy ihonhodosta puhuttaessa mun kanavissa jatkuvasti.

Tämä sisältää 10 erilaista kasvoöljyä joista sen tuoksu tulee, se tuntuu iholla todella miellyttävältä ja hinta on todella, todella edullinen. Tämä on mun iltojen vakkariöljy ja se lukitsee täydellisesti alleen sinne (mm. kasvovedellä tai seerumeilla) kerrostetun kosteuden. Pari tippaa riittää kasvoille ja tuote kestää pitkään (mulla edelleen sama purkki käytössä kuin helmikuussa ja käytän tätä 6/7 iltana viikossa).

Pullo on lasia ja tuotetta on sisällä 30 milliä. Tämä on siis öljymaailmassa edullisimmasta päästä ja sen hinta-laatusuhde on aivan uskomattoman hyvä. Merkki on latvialainen ja he jos ketkä tietävät luonnonkosmen tuotannosta paljon.

Boho -peitevoide sävyssä 07 Oranssi

Boho Green Makeup -peitevoide sävyssä 07 Oranssi

Hinta: 10 € alessa, norm. 14 € (alessa sunnuntaina)

Ja postauksen toinen tuote, jota te rakastatte ihan yhtä paljon kuin minä. *Boho Green Makeupin neutraloiva peitevoide sävyssä 07 on luonnonkosmetiikan parista aivan ultimaattinen neutraloija tummille silmänalusille.

Itse levitän tämän sormilla, lämmitän tuotetta hieromalla sitä nimettömän kärjellä jonka jälkeen taputan sen ohuesti tummille silmänalusille. Tämän voi halutessaan puuteroida ennen nestemäisten tuotteiden päälle laittoa, mutta koostumus on sen verran vahamainen etten itse useimmiten sitä tee. Hinta-laatusuhteeltaan 6/5 neutraloija, jonka pakkaus on helppo kierrättää (pahvia ja muovia, hajoaa osiin kevyellä voimankäytöllä).

*****

50 € lahjakortin arvonta suoritetaan tällä kertaa Instagramissa @hannamariaw! Käy kahtomassa ehdot ja oot mukana tuon lahjakortin arvonnassa, woop! Tsekkaa myös joka päivä stoorit niin näät tuotteet ihan käytössä asti.

Jos haluat tarkastella tarjouksia päiväkohtaisesti, tee se tästä: KeskiviikkoTorstaiPerjantaiLauantaiSunnuntai

Onko jokin näistä ultimaattinen voittaja?

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *