Hae
Hannamaria

Estrid -sheiveri on vegaaninen, ekologinen ja edullinen karvanpoistohöylä

*Sisältää mainoslinkkejä

Ensialkuun olin skeptinen, sitten kokeilin ja tykästyin! Testissä on siis ollut Estrid -sheiveri, joka on vegaaninen, ekologinen ja edullinen karvanpoistohöylä. Yllätyin muutamasta tätä koskevasta faktasta ja vaikka sen paino vaati ensialkuun totuttelua Venuksen kevyiden höylien jälkeen, on kokemus nyt entistä parempi!

Estrid -sheiveri Space karvanpoistohöylä

Brändi ja ekologisuus

Kyseessä on ruotsalainen merkki, jonka avaintuotteena on edullinen kuukausitilauspohjainen karvanpoistohöyläpaketti, joka sanoo olevansa laadukkaampi ja edullisempi kuin markettien parhaat höylät. Se on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista tuotemerkeistä omassa kategoriassaan ja juuri 2020 lopussa he saivat noin 18 miljoonan dollarin sijotuksen yritykseensä. Se on perustettu vasta vuonna 2019 ja vuonna 2020 se rantautui Suomen markkinoille laajan PR-kampanjan kera, muualle Eurooppaan samoiten ja ilmeisesti he ovat laajentamassa myös USA:n markkinoille.

Brändin jokainen tuote on vegaaninen ja terät ovatkin liukastettu kaakaovoilla, aloe veralla ja karitevoilla. Jokaisesta ostosta lahjoitetaan osa hyväntekeväisyyteen Women for Women International -hyväntekeväisyysjärjestölle. He haluavat taistella nimenomaan naisille ylihinnoiteltuja kauneudenhoitoratkaisuja vastaan (vrt. miesten vastaaviin), jonka vuoksi tuote on myös edullinen. Oman kokemukseni mukaan kyllä miestenkään höylät eivät ole sieltä edullisimmasta päästä, mutta idea takana on hyvä.

Kaikki muoviosat ovat kierrätettyä muovia, pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä (pahvia ja paperia) ja sheiverin teräs on tehty kestämään vuosia myös suihkuolosuhteissa (tästä tulee myös osa sheiverin painosta).

Estrid -sheiveri Space karvanpoistohöylä Estrid -sheiveri Space karvanpoistohöylä

Aloituspakkauksessa on kaikki tarvittava

Hinta: 9,95 € ja saatavilla vain *Estrid.fi:n omassa verkkokaupassa

Aloituspakkaus sisältää kaksi vaihtoterää, itse höylän varren ja seinäpidikkeen. Tämän lisäksi paketissa tulee vihkonen, jossa kerrotaan hiukan brändistä ja neuvotaan mm. terän vaihdon oikea tekniikka (aivan samalainen kuin mm. Venuksessa, eli helppo).

Oma värini on vaalea lila, nimeltään Space. Muita vaihtoehtoja on vaaleanpunainen, vaalea harmaa, persikka ja keltainen. Toimitus on ilmainen ja päästökompensoitu.

Estrid -sheiveri Space karvanpoistohöylä

Postilaatikkoon tuleva täyttöpakkaus on parasta

Aloittaessasi tilauksen valitsen ensin värin, sitten siirryt terien kuukausitilauskohtaan jossa voit valita tilaatko neljä uutta terää joka toinen kuukausi, joka kolmas kuukausi vai joka neljäs kuukausi (heidän asettaman shevausasteen mukaan).

Vaikka joudut valitsemaan täyttöpakkauksien määrän aloituspakkauksen tilauksen yhteydessä, voit halutessasi heti peruuttaa nuo tulevaisuudessa toimitettavat lisäterät. Neljä terää maksaa 11,95 € *Estridin verkkokaupassa (edullisempi kuin Venuksen teräpakkaus, jossa teriä tulee yleensä 3) ja toimitus on ilmainen (sekä päästökompensoitu). Extratuotteita voi ostaa mm. sheivausvoiteen (8,95 €) tai suojan höylälle (6,95 €).

Jatkuva terätilaus on mulle täydellinen, sillä oon aivan liian laiska ja unohteleva ostamaan lisäteriä kaupasta. Joka ikinen kerta kun sheivasinkin Venuksella mietin, että ”ihana tätä raastinrautaa taas, pitäisi muistaa ostaa teriä seuraavalla kauppareissulla.” Ja muistinko koskaan? Niinpä.

Estrid -sheiveri Space

Seinäteline on pop & höylä todella hyvä

Mun historia sheivereiden kanssa on tasan Venuksen höylät ja niihin vaihdellen aina hiukan eri pää, jonka tämä kyllä peittoaa. Ja kuten sanoin, tykkään uusiutuvasta terätilauksesta sillä en KOSKAAN muista ostaa teriä kaupasta ennenkö vanha on jo ihon ruvelle repivää raastinrautaa (anteeksi mielikuvasta).

Itse käytän aina ajovaahtoa, mutta mielenkiinnosta testasin myös ilman sekä pelkän suihkugeelin kanssa ja aivan uusi terä toimi vain veden kanssakin OK, kuluessaan ajokokemus pelkän veden kanssa ei tietenkään ollut yhtä miellyttävä.

Alkuun oli hiukan totuttelemista tämän kanssa, sillä se on jonkin verran painavampi kuin kertakäyttöiset sheiverit tai edes Venuksen muovivarret. Paino tuntui kuitenkin auttavan tasaisen lopputuloksen saamisessa hiukan ja varresta sai myös hyvän otteen – tosin suosittelen huuhtomaan vaahdon ensiksi käsistä pois ettei teräsvarsi lipeä kädestä.

*****

Pysyttelen tässä Estrid -sheiveri -maailmassa nyt ainakin jonkin aikaa. Toinen jota haluaisin testata on Geisha Shaver, mutta se on käsittääkseni asteen painavampi kuin tämä ja teräasia on vielä erikoisempi – ja toki huomattavasti kalliimpi.

Onko tämä Estrid -sheiveri teille tuttu?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Vaikuttajamarkkinointi yrityksille -verkkokurssi

Hannamaria Media -markkinointiyritykseni kotisivu

Lue myös:
Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla
Meikkaamisen 101: Aurinkopuuteri/varjotus, poskipuna ja korostus
Kaikki Tarvikkeet-tagin alaiset postaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *