Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Elämäntaparemppa saa buustia Suurin Muutos -valmennuksesta (sis. alekoodi)

Kaupallinen yhteistyö: Suurin Muutos -valmennus & MT Personal Training

Muistatteko, kun kerroin elämäntaparempan alkaneen ja sen ottaneen melko pian kunnolla takapakkia – isosti? Ensin piti kaivaa motivaatio, sitten ottaa mukaan veden juonti ja selkää kuntouttavat jumpat, jonka jälkeen ketogeeninen ruokavalio ja sitten päivittäiset kävelylenkit tai -crosstrainer-sessio.

Kuten tuolloin kerroin, ei se ihan noin mennyt ja mm. ketogeenisen lopetin melko pian tuon postauksen jälkeen. Samalla hain mielen hyvinvointiin apua ja oikean puolen pieni pakaralihas piti kuntouttaa kuosiin kevään repeämisensä johdosta. 

Suurin Muutos -valmennuksesta kesä 2021 Suurin Muutos -valmennuksesta kesä 2021

Tilanne on nyt… karu

Pakara alkaa olemaan suhteellisen normaali, vaikkakin joissakin kohdissa sitä edelleen kivistää. Tämä onneksi paranee ajan myötä itsestään. Alaselän ja keskivartalon lihaksisto sen sijaan tuntuu olevan olematon, sillä se on jumissa jatkuvasti. Huomaan myös, että jumeja on kesän aikaan syntynyt inhottavan paljon.

Pyöräily sujuu edelleen tosi hyvin ja se onkin yksi suosikkilajeista. Kestävyys on sen sijaan aivan nollissa ja koska en ole käynyt salilla, en tiedä voimatasoista mitään. Varsinkin kesän kuumuudessa motivaatio oli aivan jossain kadoksissa, mutta nyt se on taas löytynyt.

Ruokailu on ollut mitä on, sekalaisesti kaikkea. Herkuteltuakin on tullut aika lailla ja se + liikkumattomuus on alkanut näkyä mm. kiristyneissä vaatteissa. Puntarilla en oo käynyt koko kesänä, mutta nyt ennen valmennusta aion sen tehdä. Gluteenittomuus ja laktoosittomuus on pitänyt vatsan kuitenkin hyvässä kunnossa, josta oon iloinen!

Suurin Muutos -valmennuksesta kesä 2021

Tavoittelen terveempää kroppaa ja mieltä

Odotan jo innolla sitä, että pääsen taas urheilun pariin. Kuntoutuminen on mulle aina sitä turhauttavinta aikaa, sillä siitä liikunnasta en nauti tai saa iloa irti. Kuntoutuminen on pakkopullaa, mutta tehtävä että pääsee kunnolla liikkumaan.

Liikunta on myös hyvää rentoutumis- ja nollautumisaikaa päälle. Kerroin samassa alkukesän postauksessa että olin hakenut apua mielen muutoksiin ja noita aikoja on jäljellä ainakin yksi vielä. Katsotaan sen jälkeen mikä on tilanne, mutta olo on nyt huomattavasti parempi kuin alkukesästä.

Haen Suurin Muutos -valmennuksesta tukea

Näihin muutoksiin haen tukea Monnan Suurin Muutos-valmennuksesta ja sen Facebook-ryhmästä. Kyseinen valmennus on ns. ”hyvän mielen valmennus”, eli kieltolistalla ei ole mitään, treeniohjelma löytyy mutta sitä saa muovata itselle sopivaksi (itse muovaan fyssarin antamat treenit sopimaan tähän + selkäasiat otetaan huomioon).

Kaikista eniten en malta odottaa RESEPTEJÄ! Ketoreseptit on hallussa, mutta reseptiikka kaipaa päivitystä ns. ”normiruuan” ja määrien osalta – kanaa ja riisiä tai perunaa + kanaa ei jaksa viikosta toiseen syödä. Valmiista ruokavalioista saadaan varmasti miehen kanssa molemmat irti.

Alekoodi hannamaria on voimassa 2.-16. elokuuta 2021 ja sillä saat valmennuksen hintaan 59€ (ovh. 79€). Valmennus alkaa 16.8. ja siihen asti sen voi ostaa.

Jos paino tippuu vauhdilla tässä samalla niin hyvä, jos ei niin sekin ok. Eniten kaipaan nyt liikunnan ja ruuan tasapainon tuomista taas tähän arkeen sekä etenkin tukea siihen. Uskonkin, että tämä lempeä valmennus buustaa tuohon todella hyvin.

En muuten myöskään sano, etten koskaan aio alkaa ketogeeniselle enää. Kirjoittelen tuon lopettamisesta kuitenkin erillisen postauksensa syineen kaikkineen, sillä niitä riitti vaikka se oli kivaan sen hetkisen.

Onko teillä kokemusta Suurin Muutos -valmennuksesta tai otatteko syksylle jonkin valmennuksen?

Kaupallinen yhteistyö: Suurin Muutos -valmennus & MT Personal Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *