Hae
Hannamaria

Kesän 2021 Bucket list – Avoimin mielin ja lungisti

Koska oon tän kanssa jo hiukan myöhässä aloin miettimään julkaisenko tätä ollenkaan. Olen kuitenkin viimeisenä kahtena vuonna tehnyt tämän ja koska edessä on jälleen hiukan erilainen kesä, halusin sen toteuttaa. Muutoksia on tapahtunut mm. kaupunginvaihdon osalta, joka jo itsessään tuo ison twsitin arkeen ja kesän tekemisiin!

Viime vuonna suuri osa bucket listin kohdista liittyi hyvinvointiin sekä arkisiin asioihin. Se olikin todella hyvä taktiikka sillä se ei luonut minkäänlaista painetta kesälle. Tämäkin kesä mennään siis mahdollisimman löysin rantein, sillä sitä jos mitä pääkoppa ja kroppa tarvitsee hektisen ja rankan alkuvuoden jälkeen.

Voit lukea aikaisemmat postaukset täältä: Kesä 2019 ja ”koronakesä” 2020. 

summer bucket list 2021

Freesinä maauimalakäynnin jälkeen

Urheilu takaisin arkeen

Oon nyt käynyt fyssarilla taas todella ahkeraan tuon pakaran repeämän jälkeen. Eilen torstaina oli viimeisin kerta ja on upeaa, kun saa jatkuvasti uusia liikkeitä joilla ala- ja keskikroppaa aktivoida ja kehittää. Hetken jo kerkesin vaipua epätoivoon ettei tästä tule taas mitään, mutta fyssarikäynnit luo aina toivoa.

Hän teki myös faskiakäsittelyn oikean puolen lantiolle ja takareidelle, joka teki todella hyvää vihlonnalle. Aion jatkaa tuon ja muiden jumien hoitoa venyttelyin sekä Mutjuttimen kanssa! Niin ja vesijuoksu on must, kun vieressä sijaitsee maauimala! Ja jos et tiedä yhtään mistä on kyse, niin lue tämä postaus.

Käynti saaristomökillä

En ole hirveän mökki-ihmisiä ja ylipäätään mökille lähtö on aina tuntunut vieraalta. Lapsuus ja nuoruus tuli asuttua omakotitalossa ja näin kaupungista kun sinne nykyäänkin menee, tuntuu kuin olisi mökille. Ei siinä yleensä erillistä mökkiä edes tarvita!

Nyt kuitenkin on tilanne, että saaristo on tuossa aivan naapurissa ja siellä on mahdollisuus hiukan mökkeillä. Katsotaan mitä pidän, mutta avoimin mielin lähden kokeilemaan mökkireissua.

summer bucket list 2021

Rauhallinen juhannus

Aion viettää Juhannuksen tänä vuonna Keski-Suomessa aivan lungisti ottaen. Sen suurempi suunnitelmia ei vielä ole, joten saa nähdä mitä sitä tulee keksittyä.

Kokko olisi hirveän kiva tänäkin vuonna, mutta saa nähdä voiko niitä järjestellä vieläkään. Muutoin hyvä grilliruoka, uinti ja sunnuntain kynsihuolto kuuluu vahvasti pakettiin!

summer bucket list 2021 turku

Turkuun tutustuminen

Tämä. Niin vahvasti tämä! Koko alkuvuosi on mennyt kävelykiellossa, paikkojen ollessa suljettu ja kiireessä, että uusi kotikaupunki on jäänyt todella etäiseksi. Aion ehdottomasti ottaa nyt tästä kesästä vaarin ja tutustua kaikkeen niin maan kunnolla!

Jos sulla onkin jotain Turku- tai saaristovinkkejä joita heittää, niin anna tulla! Jonkin verran listaa on tullut jo tehtyä, mutta siellä on vielä huimasti tilaa.

*****

Näiden lisäksi aion henkisesti valmistautua syksyn koitoksiin, olla vain, jatkaa rakasta kosmetiikkaharrastusta ja yrittää rentoutua sekä nukkua. Uni on taas ollut hiukan kortilla tuon vaivan takia, mutta kyllä sekin vaiva ja muu arki tästä vielä lutviutuu!

Nyt mennään niin lyösin rantein kuin tässä on mahdollista ja koitetaan nauttia pienistäkin jutuista. Etenkin näistä hiuksista, hitto miten hyvin nämä asettuu ihan ilman sen suurempaa työtä!

Mitä teidän kesään 2021 kuuluu?

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    Mun kesään kuuluu muutto, ja uuden kodin laitto sekä synnytys!

    Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

    Aurinkoista kesän jatkoa!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *