Hae
Hannamaria

Summer bucket list 2019

Ihunaa toukokuuta! Minen ole aikaisemmin tehnyt yhtäkään julkista to-do -listaa kesälle, mutta tänä vuonna ajattelin summer bucket list 2019 olevan ihan paikallaan! Kerrankin kun on tiedossa nimittäinen sellainen kesä, jolloin haaveilen pitäväni myös lomaa.

Summer bucket list 2019

1. Olutsatama 15.-16.6. ihunan Katrin kanssa on varmasti kesän kohokohtia. Aion muutenkin tulevana kesänä parhaalla mahdollisella tavalla ottaa irti ilon niin kavereista kuin yhteisestä tekemisestäkin kaikkien kanssa. Tässä vaiheessa aion kuitenkin pysyä Suomen rajojen sisällä enkä lähteä liitelemään ulkomaille, sen aika on sitten myöhemmin ja kenties talvella.

2. Opparin kirjoittaminen & muutama kurssi mahtuu myös tähän kesään. Opinnäytetyösuunnitelma on nyt valmis ja hyväksytty ja aion aloittaa teoriaosuuden kirjoittamisen heti harjoittelun päättymisen jälkeen kesällä. Virallisia kesätöitä ei tosiaan tähän hätään ole, joten saa kunnolla panostaa suoraan opinnäytetyöhön sekä muutamaan kurssiin jotka kesällä on. Varsinainen opiskelukesä, saapahan syksyllä paperit pois! Jos joku muuten tarvitsee kesällä graafisen suunnitelun apua, valokuvausta, markkinointiin apuja tai sisällöntuotantoon teräväkynäistä tekijää, heitä viestiä!

Summer bucket list 2019 Summer bucket list 2019

3. Rentoudun ihan olan takaa. En muista milloin viimeksi olisin pitänyt useamman viikon loman. Toki tällä hetkellä loma on hiukan hazardi käsite, sillä lomaan kuuluu edelleen opiskelu ja blogi. Mutta yritän myös pitää päiviä jolloin en tee mitään kumpaankaan liittyvää ja nauttia vain kesästä, toivottavasti hyvistä keleistä sekä välillä jouten olon tunteesta – hommat kun ei koskaan karkaa mihinkään.

4. Pyrin löytämään paremman tasapainon friikkutöiden & blogin, lomailun sekä opintojen välille. Tällä hetkellä tasapaino on kallellaan vahvasti opintoihin sekä työhön (8-16 harjoittelun lisäksi) vapaa-ajan jäädessä melko vähälle liikunnan kanssa, joten noiden tasapaino ja mielellään jopa sen vapaa-ajan vietto korostuneena olisi erittäin suotavaa!

Summer bucket list 2019 Summer bucket list 2019

5. Käyn heittämässä vähintään yhden road-trip -tyylisen reissun. Haluan lainata porukoilta tai kaverilta autoa ja lähteä kevyelle reissulle. Oli se sitten yli yön kestävä tai aamusta iltaan kestävä päiväreissu (tai useampi näitä), tahdon noita toteuttaa useamman. Mitään erityistä ohjelmaa ei edes tarvitse olla, toki pieni shoppailu tai ihan uudessa paikassa käynti ei olisi koskaan pahitteeksi! Jos sitä tänä vuonna kävisi jopa rannikolla vaihteeksi.

6. Saan liikunnan taas osaksi arkea ja selkä-/lonkkavaivat hallintaan.  Jouduin tosiaan pääsiäisen jälkeen tiistaina käydä ottamassa kortisonipiikin oikeaan lonkkaan bursiitin takia. Iskiasvaivat ovat taas nostaneet päätään jumpasta huolimatta. Fysioterapiakäynti on varattu jotta saadaan jumppahjeet päivitettyä jälleen ja tuota lonkkaa varten kunnolliset ohjeet lisättyä. Kun laitan liikunnan eteen ja työmäärän taka-alalle, jää sille yllättäen aikaa.

Summer bucket list 2019

Kuvat: Meri / Minnean muruja

Osa on erittäin arkisia juttuja, osa taas vaatii pikkaisen suunnittelua. En kuitenkaan koe tällä hetkellä tarvetta minkäänlaiselle muulle listalle, sillä kesä tulee kyllä täyttymään lomailusta, friikkutöistä, blogista sekä opinnoista. Liikunta on näistä ehkä suurin jonka haluan ottaa mukaan lähes päivittäiseen tekemiseen ihan kunnolla, sillä olen niin lopen kyllästynyt selkäkipuun sekä siihen, että olo on nuutunut ja himo liikkumaan on, mutta arvotan muut asiat sen (=hyvinvoinnin) edellen. Ja pahintahan tässä on se, että tiedostaa asian mutta silti jatkaa samaa tapaa!

Ps. jos ette ole vielä käyneet katsomassa mun viimeistä vaihtovlogia johon mahtuu arkea, sushikarkkeja, reissu ”brittien prismaan” sekä Lontooseen, matkalaukkuepisodi sekä shaibat ripsienpidennykset, kannattaa se käydä Youtuben puolelta katsomassa!

Mitä te aiotte kesällä tehdä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.