Hae
Hannamaria

Bloopers – Pilalle menneet otokset part 3.

Taas olisi aika käydä läpi ihania kuvia erilaisista kuvauksista, jotka ei ole menneet ihan niin putkeen ja joiden takaa löytyykin pieniä tarinoita. Näitä pilalle menneitä postauksia on jo kaksi kappaletta, part 1 Helmikuulta 2017 ja part 2 Marraskuulta 2017. Tähän väliin mahtuu siis kokonainen vuosi ja risat, joten materiaalia on kerennyt kertymään ihan pikkaisen.

hannamaria Bloopers

Toukokuu 2018 ei ollut ihan parasta aikaa viimevuotisen elämänmullistuksen myötä, mutta matkaan mahtui sentään kuvaushetkiä sekä kampaaja! Olin tässä juuri menossa kampaajan penkkiin järkyttävän juurikasvun ja haalistuneen värin kanssa. Mietinnässä ei varmaan ollut mikään sen suurempi, ainoastaan ilmeen rentouttaminen tai pohdinta mitä seuraavaksi.

hannamaria Bloopers

Kesäkuun 2018 kuvauksissa Juulian kanssa oli maa sen verran epätasainen (tai oma tasapaino huono), että pieniä heittelyitä sattui käymään. Tässä taidan tarkistaa ettei viimeisimmästä kompuroinnista jäänyt ihan hirveitä rantuja kenkiin, vaaleissa kengissä kun näkyy kaikki. Tuo kuvaushetki ja päivä oli kyllä yhtä parasta antia!

hannamaria Bloopers

No nyt on muuvit! Nämä on otettu syyskuussa 2018 niinä viimeisinä päivinä kun olin vielä Suomessa ennen opiskelijavaihtoa. Tässä kuvasin mun konsulenttiduunin työasua ja en kyllä todellakaan tiedä mitä mielessä pyöri kun tälläsen liikkeen tekasin, ehkä vaihdoin asentoa ja mietin taas mitä teen!

hannamaria Bloopers

Mulla on kuvauksissa tapana rentouttaa itseäni hiukan tekemällä kaikkea hassua, mutta tämä ei kyllä nyt mene siihenkään kategoriaan. Maaliskuussa 2018 kun tämä on otettu oli fiilikset melko maissa, joten on saattanut jonkinlainen tuskastumisen parkaisu päästä. Tai sitten melkein aivastin, kuka tietää!

hannamaria Bloopers

Viimeisimmät kuvat rahapostauksesta, maaliskuu 2019. Tausta oli hiukan hankala ja sen sai melko tarkasti rajata, joten huutelin hiukan ohjeita tuossa vasemmalla että mihin kannattaa mennä ja mistä ottaa kuvat parhaan taustan kanssa (koska olin juuri toista kuvannut niin tiesin mistä tulee parhaat). Oikealla nyt vaan koitin taas hassutella ettei menisi niin vakavaksi!

hannamaria Bloopers

Näitä kuvia ette ole muuten vielä nähnytkään, sillä ne otti ihana Meri Minnean Muruja -blogista viime lauantaina Hyvinvointimessujen jälkeen! Vasemmalla osui ajotus juuri sopivasti kun laitoin korvan taaksen hiuksia, oikealla taas mietin mikä ihme ääni yläältä kuuluu. Kuvat otettiin siis sillan alla ja siellä sillallahan (ylläripylläri) kulki porukkata, joka äänen auheutti! Ilme oli kyllä taas 5/5.

————————

Näistä kuvista oli hauska huomata että samoja vaatteita, takkeja ja asusteita tulee edelleen käytettyä jokapäiväisessä elämässä. Oon onnistunutedelleen tavoitteessa käyttää vanha rikki asti (tai ainakin melkeen) ennenkö ostan hirveästi uutta. Ja kun oma maku kerran on löytynyt ja panostaa laatuun (kuten rahapostauksessakin kerroin), kestää tuotteet aikaa.

Ps. Torstaina tulee tuutista Tuoksutorstaita ja myös arvontaa! Jos joku arvaa mikä tuoksu on esittelyssä ja arvontapalkintona, saa ehdottomasti kymmenen lisä-ääntä! Olen muutenkin löytänyt kivan julkaisurytmin itselleni, vielä kun saan sunnuntaipostaukset tehtyä niin tahti olisi täydellinen. Ja muuten, video olisi viimein tulossa Nottingham -reissun lopusta ja koko kokemuksesta. Jos teillä on jotakin mitä siinä haluatte tietää niin kertokaa kommenteissa!

Kärsiikö muut tälläisestä ei-niin-putkeen -menemisestä kuvia ottaessa?

Yksi kommentti

  1. Eve / Queen of Eve kirjoitti:

    Nää on kivoja postauksia! Aloin itsekin tovi sitten säästämään parhaimpia ihan KAUHEITA kuvia. Aion julkaista omassa blogissani jos vaan kehtaan (ne on niin hirveitä) 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *