Hae
Hannamaria

Milloin olet viimeksi -blogihaaste

Ihana Diiskuneiti haastoi mut jo useampi viikko sitten vastaamaan tähän haasteeseen, jossa käsitellään milloin viimeksi teit sitä ja tätä. Tämä on täydellinen postaus tähän hetkeen, sillä puolikas vuodesta 2021 on kohta taputeltu ja on hyvä katsella hiukan peräpeiliin. Eli, milloin viimeksi…

hannamaria omenapuu hannamaria omenapuu

Karjuit?  Jaa-a, olen välillä aika kovaääninen joten äänen korottamista ja kiljumista käy aika-ajoin melko usein, mutten muista milloin olisin viimeksi karjunut. Karjumisen miellän muutenkin äkäiseksi ja vihapäissään tehdyksi toiminnaksi, joten kyllä siitä varmaan on vuosia?

Ajoit autoa?  Viimeksi sunnuntaina, kun ajelin Jyväskylästä takaisin kotiin Turkuun. Pääosin tulee ajettua useamman kerran viikossa.

Halasit ei perheenjäsentä, ajattelematta onko se turvallista? Halaan avopuolisoa joka ikinen päivä, enkä viimeisimmällä visiitillä Jyväskyläänkään ajatellut hetkeäkään onko lähimmäisten halaaminen turvallista. Vanhempi sukupolvi on saanut jo rokotteet ja tapausten määrä on niin alhainen, että uskaltaa jo höllentää 🙂

Urheilit? Käväisin eilen (ja sama setti tänään) reippaalla kävelylenkillä ja tein fyssarin ohjeilla keskivartalon jumppaa.

Olit pelokas? Viime viikon torstaina sekä jälleen maanantaina parin puhelun vuoksi. Näitä ennen oikeaa pelkoa (ei jännitystä) koin ennen leikkausta, kun mielessä pyöri mahdolliset komplikaatioriskit yms.

Itkit? Maanantaina tuon jännittäneen puhelun aikana.

Söit vain herkkuja lounaaksi?  Varmaan viime juhannuksena? Tai leikkauksen jälkeisenä aikana viime syksynä.

Sheivasit? Eilen!

Olit kateellinen jollekin toiselle? Lähestulkoon joka ikinen päivä jostakin pienestä, ohimenevästä asiasta. Isosti kateellinen muistan olleeni viime syksynä veljelle, kun keskustelimme Suhteellista Podcastin jaksossa sisarussuhteista ja hänen olemisesta 2v nuorempi, mutta silti omistavan jo omistusasunnon.

Olet sijoittanut rahaa osakkeisiin tai rahastoon? Palkkapäivänä menee kuukausittain 150€ summa matalariskiseen rahastoon säästöön. Osakkeita ostin vuoden 2020 humpsahduksen aikaan.

hannamaria omenapuu

Olit yksin kotona? Tänään – olen joka päivä yksin kotona, sillä teen kotoa töitä ja mies käy työpaikalla.

Sait olla yksin? Tänään, sama syy!

Nauroit niin, että meinasi tulla pissat housuun? Viikonloppuna Jyväskylässä perheen ja ystävien kanssa ollessa, toisen kerran tällä viikolla avopuolison ansiosta.

Valvonut aamulla kello neljään? Tästä on todella pitkä aika, mutta todennäköisesti viime joulunalusaikkana illanistujaisissa?

Olet bailannut aamuun saakka? Tuolloin ei kyllä bailattu, joten viimeisin tälläinen kerta sijoittuu todennäköisesti syksyn 2018 paikkeille.

Teit jotain mitä et ikinä uskonut tekeväsi? Viime viikolla sekä syksyllä selkäleikkauksen aikaan.

Rukoilit? Joskus lapsena. En ole vuosiin enää kuulunut kirkkoon enkä ole uskonnollinen ihminen.

Kävit Alkossa? Viimeisimpänä viikonloppuna Jyväskylässä, käytiin hakemassa pienet eväät minipiknikille!

Kävit ulkomailla? Voe jehna, syksyllä 2019. Hinku ulkomaille reissuun on kyllä todella kova, vaikka on tässä Turussakin ”ihan pikkuisen” vielä tutkittavaa ja ihmeteltävää.

Kävit järvessä uimassa?  Viime sunnuntaina! Mamma Voutilainen pisti heittämään talviturkin jo lauantaina.

Söit ulkona ravintolassa? Lauantaina käytiin Merin kanssa Revolutionissa (ai että ne ruoat!) ja perjantaina Katrin kanssa sushilla.

Maistoit itsellesi uutta ruokaa? Lasketaanko tutun tuotteen uusi versio? Jos kyllä, niin kokeilin Santa Marian gluteenittomia tortilloja sunnuntaina – ei jatkoon- ja kokeilin uutta makua Jungle Juice Barissa! Muussa tapauksessa tästä on parisen kuukautta, tein ensimmäisen kerran itse pesto-mozzarellakanaa.

hannamaria omenapuu

Kiroilit? Joka ikinen päivä. Nykyään tosin paljon vähemmän kuin ennen, mikä on jo itsessään saavutus.

Turhauduit? Viime viikolla. Olen herkästi turhautuva ihminen etenkin tilanteessa jossa ammattitaitooni tai kokemukseeni ei luoteta tai jokin työhön liittymätönkin asia vie turhan pitkään, vaikka se on toteutettavissa paljon nopeammin eri tavalla tehtynä. Kärsivällisyyttä tässä koitetaan opetella…

Juoksit Cooperin testin? Joskus koulussa? En tosin muista oliko meillä Cooper vai 1500m juoksu?

Nukuit yön yli? Viime yönä sain yllättävän hyvin nukuttua enkä herännyt kertaakaan. Tämä on poikkeuksellista, sillä yleensä herään vähintään kerran tai kaksi yössä joko pistävään kipuun tai vain katsomaan kelloa.

Mietit omia arvojasi? Niitä on tässä viimeisen muutaman viikon aikana tullut mietittyä ihan kunnolla. Arvomaailma on osaltaan pysynyt samana, mutta alkanut pikku hiljaa muuttumaan useamman tekijän summana ja sieltä koostuu tietyt asiat.

Teit hutiostoksen? Nykyään tulee ostettua todella vähän mutta harkiten, joten näitä ei juurikaan pääse syntymään. Viimeisin on ehkä eräs kukka joka ei kestänytkään parvekkeemme kuumuutta.

Puhuit englantia? Töissä ja kavereiden kanssa joka päivä.

Olit rohkea? Viime viikolla ja ennen tuota selkäleikkausta edeltävänä päivänä, kun päätös leikkauksesta tuli.

Sanoit minä rakastan sinua?  Tänään 🙂

Maksoit laskun? Eilen, taisi olla sähkölasku.

Lahjoitit hyväntekeväisyyteen? Viime jouluna, tein rahallisen lahjoituksen ja vein vaatteita sekä kosmetiikkaa eteenpäin.

hannamaria omenapuu

Koit olevasi hyvä äiti? En ole äiti, joten en koskaan?

Ajattelit onnistuneesi? Pyrin siihen, että useamman kerran viikossa tulisi edes pieni onnistumisen fiilis. Siltikin, nämä fiilikset on olleet nyt pidemmän aikaa jossakin kadoksissa, mutta pakko mainita yksi sopimuksen jatko ja parvekkeen kuntoonsaanti.

Ostit itsellesi jotain ihanaa? Lasken tähän viime viikon hemmottelut, kun kävin kampaajalla sekä kynsihuollossa. Ne ovat aivan parasta omaa aikaa ja hemmottelua, josta en enää luovu.

Häpesit jotain sellaista, jota joutuu oikeasti käsittelemään? Viime viikolla, vaikka ei ole mitään syytä hävetä tai tuntea syyllisyyttä.

On tullut verta nenästä? Tästä on jo hetki! Yhteen aikaan tuli jatkuvasti, mutta olisiko viime vuoden puolella viimeksi?

Myönsit olleesi väärässä? Viime viikolla.

Annoit positiivista palautetta tuotteesta/palvelusta? Viikonloppuna useampaan otteeseen!

Pyysit apua ystävältä? Oon aika huono pyytämään ystäviltä apua, ihan konkreettista apua taisin pyytää muutossa? Piti saada patjat pakettiin eikä olisi millään onnistunut yksin, kiitos siis Katrille!

Pyysit anteeksi? Eilen puhuessani työkaverin kanssa.

Nolasit itsesi? No joka ikinen päivä, jatkuvasti pääsee joku aivopieru tai kömmähdän jotakin.

 

*****

Olipa tosi mukava haaste! Ihan kaikkeen en voi antaa vastausta yhtä laajasti kuin haluaisin, mutta suurimpaan osaan onneksi löytyy vastaus. Välillä tulee ikävä kyllä näitä perinteisiä blogihaasteita, joten nämä ovat kyllä mukavaa vaihtelua!

Särähtikö joku korvaasi, haluatko kuulla jostakin aiheesta lisää?

 

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Seuraa Hannamaria Mediaa: Instagram / Facebook / LinkedIn

Tutustu Suhteellista Podcastiin – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä.

4 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Huh, olipa paljon mielenkiintoisia kysymyksiä joihin vastasit!
  Kaikki ei osaa myöntää olleensa väärässä, onneksi se taito kuitenkin löytyy useammalta meistä että voidaan myöntää se!

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Jee kivoja vastauksia ja kuinka ihanat kuvat! 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Kiva haaste ja näistä oppii bloggaajasta tosi paljon.

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihania kuvia sinusta, nuo sun hiukset on niiiiiin upeat! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.