Hae
Hannamaria

Brändisyynissä Natasha Denona luomivärit ja Blush Glow Duo -paletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt syynissä nämä * Natasha Denona luomivärit jos mitkä on, tai ainakin yhteen aikaa oli, mm. jenkkitubettajien go-to paletteja mitä tulee high-end- eli selektiivisiin luovimäreihin. Nämä eivät ole kaikille, mutta he jotka näistä tykkäävät, todella ovat faneja ja tykkäävät. Molemmat tuotteet ovat tulleet aikoja sitten PR:n kautta ja no, meikä rakastui tuohon luomiväripalettiin!

Katso tästä kaikki Tuotearvostelut-tagin alaiset tuotteet.

Natasha Denona luomivärit

Brändi: Natasha Denona

Brändin perustaja Natasha Denona, kansainvälisesti tunnettu meikkitaiteilija joka on tullut tunnetuksi upeista lookeistaan ja kuulaista kokonaisuuksistaan. Tuotteet suunnitellaa USA:ssa ja tuotetaan Italiassa (plussaa tästä!).

Se on perustettu vuonna 2016 ja se saavutti melko äkkiä suuren suosion etenkin jenkkitubettajien piireissä ja löysi myös tiensä melko pian tänne Suomeen vielä saman vuoden puolella.

Valikoima alkoi luomiväreillä ja kuuluisilla isoilla paleteilla, nykyään mukana ovat miniluomivärit ja -poskipaletit, huulipunia, huulikiiltoja, rajauskyniä, korostus- ja varjostustuotteita sekä jopa meikkivoide.

Hintahaitari: Miniluomiväripaletit alk. 25 €, isoimmat paletit jopa 200 €. Muut tuotteet tässä välissä, eli luetaan selektiiviseksi kosmetiikaksi.

Kenelle: Henkilölle, joka arvostaa USA:ssa suunniteltua kosmetiikkaa, laadukkaita pakkauksia sekä hyvin häivyttyviä luomivärejä. Erityisesti jos haluaa vain yhden tai kaksi luottopalettia ja/tai harrastaa kosmetiikkaa. Täydellisiä esimerkiksi lahjaksi kosmetiikkaintoilijalle!

pakkaukset

Pakkaukset tuntuvat laadukkailta ja etenkin isommissa luomiväripaleteissa on osassa kansista käytetty keinonahkaa ylellisyyttä tuovana elementtinä. Etenkin Blush Glow Duo Mini -paletissa on mukana peili, samoin myös osassa muuta paletteja. Muiden tuotteiden laadusta en osaa sanoa.

Tämän Palette 5 -luomiväripaletin takapuolelta löytyy reiät jokaisen luomivärin kohdalta ”depottausta” eli luomivärien toiseen palettiin siirtämistä varten. Uskoisin että napit lähtevät myös hyvin tästä duosta irti pienen vitkuttamisen kautta. Heiluttamalla ei kummastakaan tuotteet kuitenkaan tipu, mikä on näin hintavissa tuotteissa suotavaa.

Arvostan sitä, että jokaisen paletin takana lukee luomivärien nimet. Tämä on kauneusvaikuttajalle tärkeää, mutta helpottaa myös samojen nappien etsintää jatkossa kun tietää tasan mitä sävyä hakee.

Natasha Denona eyeshadow palette 5 Natasha Denona eyeshadow palette 5

Sävyt: 51M Rosewood, 40M Lavender Gray, 64V Shell, 87M Light Coral ja 22M Maroon

Natasha Denona Eyeshadow Palette 5, sävyversio 02

Hinta: n. 47 euroa *lookfantastic.fi:ssä (tätä ei saatavilla, mutta muita versioita kyllä)

Mukana on yksi mattasävy (keskellä, keskivaalea ruskea) ja neljä erilaista shimmeriä. Mulle nämä sävyt ovat todella täydellisiä, sillä ne eivät ole liian kylmiä eivätkä liian lämpimiä. Löytyy hiukan ruusukultainen shimmer, vaaleanpunainen shimmer,  aavistuksen kultainen shimmer sekä ihana tumma violettishimmer. Ainut mitä kaipaan tähän on yksi tummempi ruskea.

Pigmentti näissä on swatchatessakin todella hyvä, mutta todellinen taidonnäyte tulee näitä kerrostaessa ja häivyttäessä. Nämä ovat todella hyviä ja paletti on ihana kompakti. Osaa 87M Light Coral kävisi jopa korostuspuuterista. Sävyt toimivat yksin sekä yhdessä.

Hinta on kyllä näin pienestä paletista todella, todella suolainen. Stooreissani sanoin väärässä uskossa että tämä on ns. minipaletteja ja hinta on reilu 20 euroa, mutta todellisuudessa nämä 05-paletit maksavat lähemmäs 50 €. Nyt about kuukauden käytön jälkeen olen kuitenkin aivan rakastunut.

Esimerkiksi saman tyylisen pienen nudepaletin saa *BBIA:lta hintaan 27 euroa ja vielä isomman 3-4x enemmän sävyjä sisältävän *L.A. Girliltä alle 20 eurolla. Eli harkitse tarkkaan onko tämä Natasha sinulle! Itselläni se on ollut nyt lähes ainut go-to luomiväripaletti arkimeikkien tekoon.

Natasha Denona luomivärit Blush Glow Duo Natasha Denona Blush Glow Duo swatches

Sävyt: All Over Glow #01 Light, Golden Coral Blush

Natasha Denona Blush Glow Duo Mini

Hinta: n. 19 e *lookfantastic.fi:ssä.

Mulla kävi tässä sellainen moka, että oletin saavani korostuspuuterin ja mattaisen poskipunan. Tämä poskipuna on myös ns. hohtava poskipuna, sillä myös se luo hehkua kasvoille – ja tämä ei tällä hetkellä ole omaan makuuni ihoni tekstuurin vuoksi.

Paletin korostuspuuteri on kaunis ja se sopiikin henkilölle joka haluaa kerrostaa korostuspuuteria tai haluaa kauniin hohdon ilman glitteriviboja. Sävy on myös kaunis viileä, joka toimii vaaleasta keskitummalle iholle.

Huonoa tässä on se, että molemmat korostivat ihoni tekstuuria. Näytin stooreissa tarkan puhelimen etukameran kanssa kuinka tekstuuri korostuu – ja tämä jos mikä on harvinaista. Pitkäkestoisuudesta tämä sentään saa plussaa, sillä vielä iltapesunkin aikaan sekä poskipuna että korostuspuuteri oli tiukasti paikallaan.

Summasummaarum: jos haluat hohtavan poskipunan ja korostustuotteen pienessä paletissa, on tämä tosi hyvä kombo hinnaltaan ja koostumukseltaan!

Natasha Denona luomivärit Blush Glow DuoNatasha Denona luomivärit Blush Glow Duo

Näissä kuvissa kokonaisuus näyttää todella kauniilta myös hohtavan poskipunan kanssa. Livenä ihon tekstuuri oli kuitenkin sellainen josta en itse nauti. Luomiväri oli todella kaunis ja kesti kunnon pohjustuksen kanssa haalistumatta pitkään – tämä paletti on myös jäänyt arkikäyttöön ja ollut reissussakin. Jos ostaisin vain yhden luomiväripaletin nudelookeille, ostaisin tämän.

KÄYTETYT TUOTTEHET

*-merkityt mainoslinkkejä, joilla tuetaan blogin toimintaa

Meikkipohja:

*Mossa 365 Days Defence Certified Natural Sunscreen SPF30 -aurinkovoide 
Beauty Blender Bounce -peitevoide, sävy *3.40 W Med Peach (mun kesäsävy)
*RCMAmakeup No-Colour -irtopuuteri
*Essence Contour Duo, tummempi sävy
*Natasha Denona Blush Glow Duo Mini -korostus- ja poskipunapaletti
*Urban Decay All Nighter -viimeistelysuihke

Silmämeikki & kulmakarvat:

*Urban Decay Primer Potion, sävy Original
Natasha Denona Eyeshadow Palette 5, sävyversio 02 / *muut Natasha Denona luomivärit
*Isadora Inliner Kajal, sävy 56 Blonde
*Jeffree Star F*CK PROOF -ripsiväri
*Lavera kulmageeli, sävy Hazel Blonde
*Lumene Longwear Eyebrow Definer -kulmakynä, sävy 2 Taupe

Huulimeikki:

*Maybelline Lifter Gloss, sävy 003 Moon

Siveltimet:

Peiteaine: Real Techniques Ultimate Buffing Brush (osa settiä), korvaava *Expert Face Brush
Puuterisivellin: *LUXIE 522 Tapered Highlighter, osa *Glimmer-settiä
Poskipuna: *Real Techniques Rebel Edge Medium, osa trioa
Varjostuspuuteri: *FLAER 102 All Over Face Powder Brush
Nenän varjostus: *LUXIE Rose Gold 209 Large Shader Brush
Korostuspuuteri: *Real Techniques Setting Brush
Silmämeikin sivellin: *LUXIE Luxie Rose Gold 239
Silmämeikin häivytyssivellin: *Sigma Beauty E40 Tapered Blending Brush
Kynäsivellin: *Sigma E30 Pencil Brush

*****

Eli kyllä, kyseessä on suolaisen hintahaitarin omaava merkki, mutta näistä ainakin tietää että kaikki toimii tietynlaiseen makuun eikä oikeasti huonoja tuotteita ja huteja tule koostumuksien osalta.

Huteja voi tulla vain käyttäjän odotusten osalta, kuten Glow-paletissa itselläni. Luomiväripaletti sen sijaan lähti itselläni reissuun mukaan, siinä on kaikki tarvittava arkimeikkiin.

Voit tutustua *kaikkiin Natasha Denonan meikkeihin täällä.

Onko teillä Natasha Denona luomivärit tai brändi muuten tuttu?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Hannamaria Media -markkinointiyritykseni kotisivu

Lue myös:
Näin tehdään kestävä maskimeikki
5 x Tekijä, jotka vaikuttaa meikin kestoon
Kaikki Meikit-tagin alaiset postaukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *