Hae
Hannamaria

UNBOXAUS-VIDEO: Lookfantasticin joulukalenteri 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

VIIMEIN! Te pyysitte tätä Lookfantasticin joulukalenteri 2021 -unboxausta Instagramissa ihan todella paljon, joten ensimmäinen joulukalenterin unboxaus tälle syksylle uunista ulos!

Mulle on viime vuonna tullut tämä kalenteri PR-lahjana ja nyt se tuli toistamiseen, muina vuosina olen ostanut sen itse. Kokemusta kalenterista löytyy siis vähintään neljän vuoden verran, joka on yhden ja saman verkkokaupan kalentereille paljon.

Erikoisten merkkien keskihintainen kalenteri

Vuosi vuotensa perään kalenterista löytyy täysin uusia merkkejä sekä aikaisempien vuosien klassikoita. Brändit ovat sellasia joita ei Suomessa kivijalasta juurikaan löydy ja ovat monelle tuntemattomampia. Mukana on pääosin semiselektiivistä sekä selektiivistä kosmetiikkaa, jonka vuoksi kalenterin arvo onkin yli 475 euroa.

Tämä *Lookfantastic.fin oma kalenteri on nyt ennakkomyynnissä hintaan 95 € ja on monena vuonna myynyt loppuun. En listaa sisältöä nyt tähän, vaan näette sen ainoastaan Youtuben puolelta videolta sekä videon kuvauksesta.

Lookfantasticin oman *Beauty Boxin tilaajat saavat kalenterin edullisemmin 80 € hintaan. Tämä vaatii voimassa olevan tai uuden tilauksen kyseisestä kuukausiboksista.

Videon kuvauksen näet kun avaat videon joko työpöydällä Youtubessa tai mobiilisti klikkaamalla sen auki. Television avulla sitä ei voi nähdä. Kuvauksesta löydät suorat tuotelinkit kaikkiin tuotteisiin mikäli ne olivat saatavilla ja haluat kokeilla jokaista erikseen etkä ostaa koko kalenteria.

*****

Tsekkaa myös Glossyboxin joulukalenterin unboxaus! 

Olen arvioinut ja koonnut yhteen myös muita joulukalentereita. Löydät useamman eri joulukalenteripostauksen vuosi vuotensa perään blogistani: Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2021.

Mitä mieltä te olette tästä Lookfantasticin joulukalenteri 2021 -versiosta?

2 kommenttia

  1. Heps. kirjoitti:

    Tilasin itsekin tämän.. ja pakkohan se oli katsoa mitä kalenterista tulee. Katson LF boksinkin susällön etukäteen :)..
    Mutta oli nyt pakko kommentoida, että vaikutatpa ihanalta näin liikkuvassakin kuvassa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.