Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

UNBOX: Glossybox joulukalenteri 2021 + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox
*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on virallisesti kaikki 24 luukkua Glossybox joulukalenteri 2021 unboxattu — ja vielä ensimmäisenä Suomessa! Oheisella videolla unboxaan kaikki tämä Surprise Me! -kalenterin luukut ja hitto vieköön olin tyytyväinen, sillä vaan pari tuotetta on sellaisia mille ei ole itsellä käyttöä.

Tämä kalenteri on ehdottomasti heille, jotka haluaa kokeilla jotakin uutta ja erilaista, innostuu meikeistä sekä ihonhoidosta sekä vähän erikoisemmistakin tulokulmista näihin aiheisiin. Kalenteri arvo keikkuu siellä reilun 500 euron paikkeilla. Näet kaikki luukut unboxattuna oheisella videolla:

Mikäli upotus ei näy, katso video täältä.

Kalenteri julkaistaan myyntiin virallisesti vasta marraskuun alussa mikäli niitä on vielä jäljellä! Ennakkotilaus on jo nyt käynnissä *Glossyboxin sivuilla.

Tarjoilen omat kolme suosikkiani kalenterista Instagramissani @hannamariaw stooriosiossa (tallennan sisällöt myös kohokohtiin).

Glossybox lokakuu 2021

Kuvassa lokakuun Glossybox, jollaisen saat ilmaisena käyttämällä alekoodiani HANNAADVENT tilauksen yhteydessä.

Alekoodi tilaukseen: HANNAADVENT

Kun käytät *tilauksen yhteydessä alekoodia HANNAADVENT, saat Lokakuun boksin tilaukseesi kaupanpäälle! Alekoodi on voimassa lokakuun loppuun 31.10.2021 asti.

Samalla kun liityt tilaajaksi, saat kalenterin 30 € edullisemmin eli hintaan 99 € tuon aiemman 129 € hintaan. Kuukausitilauksen voit peruuttaa milloin vain (eli vaikka tilaisit nyt jatkuvana tilauksena peruuttaen viikon päästä, saat marraskuun boksin sekä lokakuun boksin kaupanpäälle. Tilauksella on aina 1 kk irtisanomisaika).

Jotta koodini toimii, huomioi että molemmat sekä kuukausiboksin tilausjakso ETTÄ joulukalenteri täytyy olla ostoskorissa. Siirry tilaamaan *tästä.

*****

Isompi lista kosmetiikkajoulukalentereista löytyy täältä. Selektiivistä ja high-end -kosmetiikkaa hamuavat voivat tsekata Luksuskosmetiikkaa sisältävät joulukalenterit 2021 -postauksen, luonnonkosmea ja korealaista kosmetiikkaa löytyy täältä.

Jos etsit enemmän kahvi- tai olutkalentereita yms, ne löytyvät tätä nykyä Aikuisten joulukalenterit -postauksesta! Valikoimasta löytyy myös Miesten joulukalenterit 2021 (grooming yms).

Liity ihmeessä myös Kosmetiikan joulukalenterit -Facebookryhmään, jossa kalentereista keskustellaan kivassa seurassa enemmänkin!

Mitkä fiilikset teille tarjoili Glossybox joulukalenteri 2021?

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox

2 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Ooooh ihania juttuja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *