Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

(Alekoodi) Mindful Mornings – Glossybox Tammikuu 2022

Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland
*Sisältää mainoslinkkejä

Ihania aamuja! Omani ovat ainakin lähiaikoina kaivanneet erityisesti piristystä, joten tällä Mindful Mornings -teemalla tuleva vuoden ensimmäinen boksi sopii hyvin tähän ajankohtaan. Glossybox Tammikuu 2022 pitää sisällään viisi eri tuotetta, joista tällä kertaa kaikki ovat samat kaikille! Normaalisti osa on räätälöity mm. kauneusprofiilin ja lähetyksen ajankohdan mukaan.

Alekoodilla HANNAV saat tilatessasi *tämän tammikuun boksin vain 10 € hintaan! Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa 31.1.2022 asti.

Glossybox Tammikuu 2022

Tässä kuussa teemana oli tosiaan Mindful Mornings, jolla kannustetaan ottamaan aikaa aamurutiineille ja käyttämään aamun ensimmäisiä hetkiä itsensä hemmotteluun, oli tuo aika miten pitkä tai lyhyt tahansa. Tätä tukemaan on boksiin kasattu erinäisia kosmetiikkatuotteita. Oman boksini arvo oli reilu 60 euroa!

Elf Cosmetics luomiväri Elf Cosmetics Berry Bad luomiväri swatches

E.l.f. Cosmetics luomiväripaletti sävyssä Berry Bad

Arvo: 6,50 € / kpl

E.l.f. on yksi niistä merkeistä, joita mun mielestä arvostetaan Suomessa aivan liian vähän. Tämäkin neljän sävyn luomiväripaletti on todella monelle sopiva, sen sävyt ovat pigmenttiset ja hintaa tuotteella ei ole juuri mitään. Sillä saa sekä päivään, että iltaan sopivan lookin aikaiseksi ja ainut sävy mikä siitä itselleni puuttuu, on todella vaalea shimmer silmän sisänurkkaan – ja halutessani saan senkin korostuspuuteristani.

Vegan by Happy Skin

Vegan by Happy Skin Kosteuttava kasvovesi

Arvo: 34,99 € / 100 ml

Kun tuote sisältää aloe veraa, pidän siitä melkein automaattisesti. Tämä mulle aiemmin vieraan merkin vegaaninen kasvovesi sisältää sen lisäksi mm. kehäkukkaa (calendula) ja kamomillaa, joista kumpikaan ei onneksi ole tuoksultaan liian voimakas. Tätä, kuten muitakin kosteuttavia kasvovesiä, on paras käyttää kämmenillä kasvoille painellen ja levittäen. Ensitestillä tykkään, jaan Instagramissani @hannamariaw fiiliksiä pidemmän käyttöajan jälkeen.

Kueshi

Kueshi Lemon-suihkugeeli

Arvo: 6,50 € / 200 ml

Jälleen merkki josta en ole aiemmin kuullut. MUTTA RAKASTUIN TÄHÄN TUOKSUUN! Koska kyseessä on puhtaasti sitruksinen suihkugeeli, pitää tykätä sitruksesta että tästä tykkää. Tuoksu jää kevyesti vartalolle hetkisen ajaksi, mutta ei ole liian voimakas. Tuote itsessään vaahtoaa kivasti ja jää mulla heti suihkuun käytettäväksi! Täysin vegaaninen.

Nails.inc Gel Effect -kynsilakka, sävy Mayfair Lane

Arvo: 16,95 € / kpl

Tämä kynsilakka on korvaava tuote pakettikortissa mainitulle kuuorintaharjalle, jonka brändillä on tällä hetkellä toimitusvaikeuksia. Sävy vaikuttaa oikein kauniilta nude-vaaleanpunaiselta ja sopii hyvin alkuvuoden ajankohtaan kun siirrytään tummemmista sävyistä vaaleaan. Itselläni on rakennekynnet, joten jään odottamaan muilta arvioita tästä tuotteesta!

Vitamasque Pearl

Vitamasques Pearl-kangasnaamio

Arvo: 4,90 € / kpl

Kangasnaamiot on jo pysyy mun suosikeissa, sillä ne on niin käteviä ottaa etenkin reissuun mukaan tai tarjota toiselle! Ne sopivatkin  parhaiten tälläiseen silloin tällöin tapahtuvaan hemmotteluun, jossa perinteisempi purkkinaamio ei ole yhtä kätevä. Tämä kyseinen naamio sisältää mm. kamomillauutetta ja rohtosammakonputken uutetta sekä helmiuutetta (villiä). Se tasapainottaa ja rauhoittaa ihon punotusta. PRO-vinkki: käytä kangasnaamiopussin ylimääräinen neste kosteuttajana kaulalle ja dekolteelle!

*****

Alekoodilla HANNAV saat *tämän tammikuun boksin vain 10 € hintaan! Eli jos tilaat 1kk boksin (jatkuva tilaus, jonka voi perua 1kk irtisanomisajalla), niin tilauksen summa on 10 €, jos tilaat 3kk paketin niin tilauksen yhteishinta on vain 44,91 €. Alekoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja toimituskulut ovat aina ilmaiset. Alekoodi on voimassa 31.1.2022 asti.

Ps. Tiesittekö muuten, että isoa osaa tuotteista, jotka bokseissa tulevat, voi ostaa yksittäin *Lookfantasticin verkkokaupasta? Aika villiä ja mielestäni todella fiksua yhdistää voimat, sillä kyseessä on saman konsernin kaksi eri haaraa.

Millainen teidän mielestä oli tämä Mindful Mornings -boksi?


Kaupallinen yhteistyö: Glossybox Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.