Hae
Hannamaria

Kiitolliset & levottomat arkikuulumiset + lomareissu Italiaan

Niin maan törkeän pitkästä aikaa ajattelin jakaa ihan vaan kuulumisia! Lähinnä koska ihan vähän väsyttää, innostaa ja on jotenkin levoton olo samaan aikaan. Huomaan saman olotilan valtaavan joka vuosi näihin aikoihin, mikä ei sinällään yllätä.

työpuolella olen niin kiitollinen…

Mikäli olette seuranneet menoani Instagramissa @hannamariaw, olette saattaneet huomata että paljon on tapahtunut työrintamalla tänä syksynä! Päivätyöni yritys ostettiin alkuvuodesta ja sulautumista on tehty koko tämä vuosi enemmän tai vähemmän onnistuneesti, mutta konkreettisin vaihto omalla kohdallani oli koko tiimin ja roolin vaihto elokuun alussa Marketing Operations Managerin rooliin. Siinä sitä onkin ollut opettelemista, mielenkiintoista sellaista onneksi!

Tuntuu myös, että oman Instagramin suunta on tänä syksynä selkiytynyt ihan eri tavalla. Olen myös laajentanut pikku hiljaa YouTuben puolelle. TikTok pitäisi ottaa vielä haltuun, jotta paketti olisi kunnossa. Ja toki en blogia unohda, mutta tämän suunta on selkeä itselleni vain heinä-joulukuu -akselilla vuodesta, kun taas loppuvuodeksi (eli kevät + kesä) pitäisi keksiä jokin erilainen suunta jonka toteuttamisesta sekä itse nauttii, että lukijat saavat siitä jotakin irti. Ideoita?

Ollaan saatu myös Johannan kanssa VAMA Network rullailemaan ja toki suunnitelmia on sekä laajentaa, että kehittää nykyistä. Meillä molemmilla on kalenterit melkoisen täynnä, joten ennakointi ja suuri määrä valmisteluja on saatu tehdä että tämäkin rullaa! Pidetään joulukuun alussa myös workshop, jossa katsotaan tulevaisuutta uudella silmällä.

Ja toki kaiken muun päälle ajattelin, että miksipä ei uudelleenbrändätä omaa digimarkkinointi- ja vaikuttajamarkkinointitoimistoa! Alkusyksystä syntyi siis Voulio, joka keskittyy sekä B2B- että B2C-asiakkuuksiin. Olenkin päässyt tänä syksynä mm. IT-konsulttifirman somemainontaan käsiksi, toteuttamaan vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoita asiakkaille ja konsultoimaan HubSpotin tehokkaassa käytössä myynnin ja markkinoinnin työkaluna.

Kaikki rullaa siis paremmin kuin hyvin työrintamalla! Töitä on paljon, mutta ei kuitenkaan liikaa ja olen viimein jopa opetellut sanomaan EI!

… Ja samaan aikaan arjessa levoton

Marraskuun alkuun asti palautuminen onnistui aivan vaivatta ja tuntui, että paletti pysyi todella hyvin kasassa. Nyt marraskuun pimeydessä kuitenkin on olo, että aivot eivät vain herää koko päivänä aivan täysin.

Tätä samaa probleemaa pimeyden kanssa on varmasti muillakin, eikä se itsellekään tule minään yllätyksenä tähän aikaan vuodesta että ”vähän väsyttää”. Ja koska ei herää, tuntuu ettei päivä myöskään pääse kunnolla käyntiin ja olen oravanpyörässä, jossa olo on levoton vaikka kuinka koittaisin vanhoja kikkoja. 

Jotta kaikkea ei tarvitse pitää mielenpäällä, olen ottanut taas tehokäyttöön kaikki listat ja merkitsen pienimmätkin asiat ylös. Teen tämän sekä niiden muistamista varten, että itselleni muistutuksena siitä, että vaikka tuntuu ettei päivän aikana tekisi mitään (edes heräisi), niin on silti tehnyt jotakin ja se riittää.

Olen kokeillut urheilla enemmän ja saada sitä kautta ajatukset muualle ja se toimii jotenkin. Olen viettänyt enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa, joka sekin toimii jotenkin (mutta vie toki sosiaalista patteria). Aloitin jälleen KSM66-valmisteen syömisen ja otan sitä 1-2 kapselia yöksi. Olen aloittanut katsoa suosikkisarjaani jälleen ja tiedossa on vielä tämän sykyn Harry Potter -maratoni. Kirkasvalolamppu on ollut käytössä jo lokakuulta lähtien (Innolux best, istuu parhaiten työpöydälle).

Oloa helpottaa kuitenkin se, että enää ei tarvitse kärsiä selkävaivoista ja vihdoin tuntuu, että keskivartalo alkaa olla melko vahva ja jämerä jälleen. Sen sijaan pitäisi käydä uudelleen mittauksissa ja verikokeissa, jotta yksi huolenaihe selviäisi joko turhaksi tai tietäisi ottaa vielä radikaalimmat liikkeet käyttöön. Tämäkin painaa takaraivossa jonkin verran.

Levottomuus on mulle tähän aikaan vuodesta normaalia ja helpottaa yleensä joulun tienoilla tai vähän jälkeen, mutta otan kaikki vinkit vastaan sen selättämiseksi jo ennakkoon. Samalla hyväntahtoisesti manaan alimpaan helvetin rakoon ne ihmiset joihin tämä ei tunnu vaikuttavan, tulkaa juttelemaan sitten tammikuussa! (vitsivitsi).

Seuraavana suunnaksi Italia

Haluan sanoa, että tästä on jo muodostunut rutiini, mutta ehkä vielä näin toista kertaa tehdessä ei ihan voi niin sanoa. Kävimme viime vuonna marraskuun lopussa Espanjassa ja pääsin käymään opiskeluaikojeni ensimmäisessä vaihtokaupungissa Torreviejassa ja sen ympäristössä viikon verran.

Nyt suuntana on tähän samaan synkkään vuodenaikaan sekä Milano, että Garda-järven ympärys ja päivä Venetsiassa. Viime vuonna lähdin tekemään lyhennettyä etätyöpäivää viikoksi, mutta nyt aion lomailla aivan totaalisesti — tai ainakin niin paljon kuin yrittäjänä voi!

Ensi vuonna toivottavasti onnistuu pidentää reissua etätyön muodossa tai tehdä vähintään sama viikon mittainen lomapätkä. Ainakin tänä vuonna tämä tulee niin tarpeeseen, jotta saa ladattua akut loppua pimeää aikaa varten ja palautuminen on toivottavasti helpompaa.

****

Ps. Tiedostan myös erittäin hyvin, että isommassa mittakaavassa nämä ovat aivan haistapaska-tason ajatuksia ja haasteita sekä olen erittäin etuoikeutettu, kun voin lähteä reissuun. Näitä kuitenkin jokainen kokee jossain vaiheessa arkeaan, osa harvemmin ja osa useammin – nyt on meikäläisen hetki 🙂

Millainen on teidän olo nyt marraskuussa?

Seuraa minua: Instagram / YouTube / TikTok

Vaikuttajien tietopankki ja yhteisö: VAMA Network

Lue myös:

Luonnonkometiikan joululahjaideat

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Selektiivinen kosmetiikka- & luksuskosmetiikkajoulukalenterit 2022

Aikuisten joulukalenterit 2022

Miesten joulukalenterit 2022

Lasten joulukalenterit 2022

Kaupallinen yhteistyö

Luonnonkosmetiikan joululahjaideat

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic
*Sisältää mainoslinkkejä

Miltä kuulostaisi, jos joku miettii teidän puolesta luonnonkosmetiikan joululahjaideat? No meikä teki sen! Listasin parhaat luonnonkosmetiikan lahjasetit ja tarjoukset, joiden avulla helliä sinulle tärkeää tyyppiä jouluna.

Löydät myös nämä tuotteet mun *Suosikit-sivulta House of Organicin verkkokaupasta!

Luonnonkosmetiikan joululahjaideat

Nyt keskiviikkona myös ilmestyy mun Instagram-tilille @hannamariaw 2 x 50 € lahjakortin arvonta House of Organicin verkkokauppaan.

Äläkä unohda koodia YHDISTÄ jolla saat ilmaiset toimitukset koko kampanjan ajan! Jokainen tuote on tarjouksessa vain sen päivän, joten YHDISTÄ-koodin avulla voi huoletta tehdä tilauksen joka päivä.

ECOTOOLS BIOBLENDER DUO -BIOHAJOAVA MEIKKISIENI TUPLAPAKKAUS

ECOTOOLS BIOBLENDER DUO -BIOHAJOAVA MEIKKISIENI TUPLAPAKKAUS

Hinta: 10 €, norm. 13,90 € (tarjouksessa keskiviikkona)

Tämä on mun mieleen sienistä parhain! *EcoTools Bioblender Duo -biohajoavan meikkisienen tuplapakkaus tarjoaa tosi hyvän tuplasetin edullisemmin, jolloin per sieni hintaa jää vain 5 €.

Tykkään tässä sienestä erityisesti siitä, että tässä on sekä pyöreyttä, että tarkkaan työskentelyyn sopivaa tasaisuutta. Päädyssä oleva tasainen osa mahdollistaa esim. nenän varjostuksen ja tarkkojen viivojen teon.

Koko sieni (ja pakkaus jossa ne tulevat) on lisäksi täysin biohajoava!

Djusie Full Bloom Box

Djusie Full Bloom Box

Hinta: 101 €, norm. 119 € (tarjouksessa keskiviikkona)

*Djusie Full Bloom Box -lahjapakkaus on aivan ykkönen mikäli haluaa panostaa ihonhoidon vakiotuotteisiin! Tuotteet ovat mahtavan Katja Kokon suunnittelemia ja tämän kolmen tuotteen setti pitää sisällään sen, mitä hyvin yksinkertaiseen ihonhoitoon tarvitsee. Setin kanssa säästät normaalisti n. 5 €, mutta nyt boksin ollessa alessa saat alea reilu 25 € verran kuin jos ostaisit kaikki tuotteet erikseen.

*Djusie Liquid Silk Perfect Cleansing Oil on erittäin hyvä puhdistusöljy, jolla lähtee suurin määrä vedenkestävääkin meikkiä ja joka toimii itselläni (helposti tukkeutuvalla iholla) hyvänä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä osana. Tuoksu tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä.

*Djusie Acid Bloom Balancing Essence on kuin paksu kasvovesi ja/tai seerumi. Merkin kaikki tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja tätä käyttäessäni saan täydellisen ”lasi-ihon”. Tämä on näistä kolmesta mun ehdoton suosikki!

*Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening kasvoöljy on yksi parhaista kasvoöljyistä mitä olen käyttänyt ja on ehdottomasti hintansa arvoinen. Tämä hillitsee epäpuhtaan ihon talineritystä ja sopii myös herkästi tukkeutuvalle iholle, jollainen mulla on. Se todellakin auttaa lukitsemaan kosteuden iholle ja kirkastaa ihoa.

Lue lisää Djusie-aiheisia postauksia.

MOSSA VITAMIN COCKTAIL LAHJAPAKKAUS

MOSSA VITAMIN COCKTAIL LAHJAPAKKAUS

Hinta: 19 €, norm. 24,90 € (tarjouksessa torstaina)

*Mossa Vitamin Cocktail lahjapakkaus on ehdoton hitti, mikäli haluaa edullista ja hyvää kasvojenhoitoa! Mukana tuleva kasvoöljy on mun suosikkiöljyjä Djusien ohella ja mikäli joku kysyy edullista kasvoöljyä (luonnonkosmetiikasta tai ei), suosittelen aina tätä!

Toinen mukana tuleva tuote on Mossa Vitamin Cocktail -sarjan naamio & yövoide. Tämä on hyvin täyteläinen voide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksu on laattua VItamin Cocktail-linjaa, eli miellyttävä tyrnin ja vadelman sekoitus olematta liian voimakas.

Taika-lahjapakkaus käsille

Taika-lahjapakkaus käsille

Hinta: 7€, norm. 9,50 € (tarjouksessa perjantaina)

*Taika-lahjapakkaus käsille jatkaa voittokulkuaan suositteleminani tuotteina tänäkin vuonna! Sarjan tuoksu on ihanan metsäinen ja tämä setti ei todellakaan ole hinnan kirossa. Sarja itsessään on kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joka on aina pelkkää plussaa.

Käsisaippuaa myydään myös helpossa *täyttöpakkauksessa, joten pullo tarvitsee ostaa vain kerran! Käsivoide sopii todella hyvin esim. yökäyttöön, mutta tietokonetta näpytelläkseni valitsisin jonkin aavistuksen kevyemmän.

Tämä on myös helppo tuliainen tai tuparilahja viedä mennessään!

BENECOS MEN'S CARE LAHJAPAKKAUS

BENECOS MEN’S CARE -LAHJAPAKKAUS

Hinta: 9 €, norm. 12,90 € (tarjouksessa perjantaina)

*Benecos Men’s Care -lahjapakkaus on erittäin näpsäkkä paketti sopien kaikille ihotyypeille ja moneen tarkoitukseen. Tämä pakkaus sisältää suihkugeelin, jonka tuoksu on perinteinen miesten tuotteiden tuoksu, mutta omaan nenääni siinä on pieni twisti.

Toinen pakkauksen tuote on kasvovoide, joka on suhteellisen runsas kasvovoide, jota voi käyttää aamuin ja illoin. Molemmat tuotteet ovat vegaanisia ja COSMOS-sertifioituja.

Moi Forest Forest Dust lahjapakkaus

Moi Forest Forest Dust lahjapakkaus

Hinta: 30 €, norm. 39,90 € (tarjouksessa torstaina)

Kotimaisen *Moi Forestin Forest Dust -lahjapakkaus on sopii henkilölle, joka haluaa elämäänsä kotimaisia monikäyttötuotteita ja metsäpölyä. Setti sisältää heidän ensimmäisissä lanseerauksissa mukana olleen *Multipurpose-voiteen, jota voi käyttää kasvoille, käsille, kyynärpäille, jaloille ja oikeastaan aivan mihin vaan tehotuotteena.

Oon tän tuotteen suuri fani! Sitä käyttäessä kannattaa pitää mielessä että tuote pitää hieroa kunnolla ihoon ja siinä ei tarvitse uida, sillä muuten tuotteen koostumuksen sisältämät hiput saattavat jäädä näkyvästi esille. Esim. meikin alle en tätä välttämättä suosittele.

Paketissa tulee myös *Laventelinen käsivoide, jonka tuoksu on aivan huumaava! Olen käyttänyt tätä nyt illalla ja tietokoneella istuessa, ja pari minuuttia kun malttaa niin tämä sopii myös näyttöpäätetyöläiselle.

Tuoksu ei kummassakaan ole liian voimakas, mutta on tietenkin havaittavissa. Molemmat tuotteet sisältävät metsäpölyä, merkin tuotteet on tehty Suomessa, ne ovat Cosmos Organic ekosertifioituja ja vegaanisia.

Lahjapakkauksen ostaessa säästää koko käsivoiteen verran, sillä Multipurpose-voide itsessään on normaalisti 31,90 € ja käsivoide 14,90 €!

JOIK HOME & SPA TUOKSUKYNTTILÄT

Hinta: 11 €, norm. 15,90 € (tarjouksessa lauantaina)

*JOIK Home & Spa Tuoksukynttilät ovat mun ehdottomia kynttiläsuosikkeja sekä näiden joulutuoksujen puolesta, että muutenkin! JOIK itsessään on virolainen brändi, jonka kynttilöiden vaha on valmistettu biohajoavasta ruotsalaisesta rapsista.

Mun ehdottomat suosikit ovat oheisessa kuvassa:

*JOIK Oh, Christmas Tree jatkaa voittokulkuaan viime vuodesta. Poltin tätä aivan tuhottomasti viime vuonna, mutta en saanut sitä loppuun. Nyt aion kuluttaa tämän loppuun, jotta pääsen käyttämään kupin sivellinkippona. Tuoksu on upea yhdistelmä mäntyä ja kuusta.

*JOIK Spiced Cranberry on upean karpaloinen tuoksu, joka ei ole liian makea. Mukana on aavistus kanelia, kardemummaa, muskottipähkinää ja neilikkaa.

*JOIK Gingerbread vei mun sydämen aivan täysin tänä vuonna! Olin aika surullinen kun menin messuille ja tätä ei ollut, mutta he löysi pienen määrän varastosta ja ostin heti yhden matkaan! Tämä tuoksuu aivan PIPARITAIKINALTA!!

*JOIK Apple Glögg on perinteinen glögituoksu, jossa on yllättävän kirpeä omenan tuoksu kaiken mausteisuuden ohessa. Mausteisuus on saatu aikaan mm. kanelilla, neilikalla ja kardemummalla. Ihana tuoksu!

Ja hei pro tip! Kun kastat sydänlangan sammuttamisen jälkeen vahaan, se syttyy huomattavasti paremmin seuraavalla kerralla!

EVOLVE ORGANIC THE HYDRATION HEROES

EVOLVE ORGANIC THE HYDRATION HEROES lahjapakkaus

Hinta: 32 €, norm. 43 € (tarjouksessa lauantaina)

*Evolve Organic The Hydration Heroes lahjapakkaus on pakkauksen ulkonäkönsä puolesta ehkä koko porukan parhain! Sisältö sopii ihmiselle, joka kunnon kosteusbuustia.

Pakkaus sisältää erittäin tehokkaan ja paljon hehkutetun hyaluronihapposeerumin 30 ml koossa ja roll-on -seerumin silmänympärysiholle. Molemmat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat erittäin, erittäin suosittuja ihon tehokosteuttajia.

Pro tip! Laita silmänympärysseerumi jääkaappiin ja aamulla sinulla on ihanan viilentävä tuote viemässä turvotusta ja tuomassa kosteutusta!

Evolve + Alga Maris AURINKOSUOJAPAKETTI KASVOILLE

Evolve + Alga Maris AURINKOSUOJAPAKETTI KASVOILLE

Hinta: 25 €, norm. 39,90 € (tarjouksessa sunnuntaina)

Aavistuksen erikoisempi lahjasetti, mutta silti hyvin vuodenaikaan sopiva *Evolve + Alga Maris aurinkosuojapaketti kasvoille tarjoilee yhden luonnonkosmetiikan suosituimmista sävyttävistä aurinkovoiteista sekä puhdistusöljyn, jonka kanssa se poistaa kunnolla. Jos tiedät potentiaalisen saajan lähtevän esim. reissuun, on tämä todella hyvä kombo!

*Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide on yksi parhaista! Se menee monella läpi vuoden ainoana pohjatuotteena mm. Meikki- tai CC-voiteen sijaan, itse käytän tätä talvella ulos lähtiessä kevätauringon alkaessa valloittaa alaa ja toki kesällä usein pohjatuotteena. Siitä on kevyt peittoaste ja sävyjä on neljä erilaista, joista Ivory on hyvin, hyvin vaalea (liian vaalea minulle). Oma arkisävyni on Beige. Tätä on saatavilla myös SPF50:n vahvuisena.

*Evolve Kalahari Dream -puhdistusöljy on erittäin tärkeä osa settiä, sillä sen kanssa lähtee sekä meikit, että aurinkovoide! Monella tukkeutuu iho etenkin kesäisin kun aurinkovoiteiden käyttö aloitetaan, mutta tuotetta ei osata / muisteta poistaa kunnolla. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on mahtavaa, että mukana tulee käyttöä helpottava pumppu.

*****

Jos haluat selata tuotteita alepäivittäin, onnistuu se alta. Tuotteet on alennuksessa vain tiettynä päivänä, joten kannattaa joka päivä käydä kurkkaamassa mahdollisuudet!

*Keskiviikko
*Torstai
*Perjantai
*Lauantai
*Sunnuntai

Kuten sanoin, niin löydät nämä kaikki yllä mainitut tuotteet *mun omalta suosikkisivulta koottuna! Muista myös osallistua 2 x 50 € lahjakortin arvontaan Instagramissa!

Sykähdyttikö jokin näistä luonnonkosmetiikan joululahjoista erityisesti?

Seuraa minua: Instagram / YouTube / TikTok

Vaikuttajien tietopankki ja yhteisö: VAMA Network

Lue myös:

Luonnonkosmetiikan matkakokoiset tuotteet iholle ja hiuksille

Koko kasvojen ihonhoito luonnonkosmetiikalla

Luodaan kesän hehku luonnonkosmetiikalla

Luonnonkosmetiikka: 9 x Teidän suosikkituotteet

Kaikki Luonnonkosmetiikka-aiheiset postaukset

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic