Hae
Hannamaria

Kevätkuulumiset: Reissu Saksaan + muutto omistusasuntoon

Pitkästä aikaa ajattelin kirjoittaa ihan rehellisiä kuulumisia! Vähän meinasi tätä kirjoittaessa myös writers block iskeä, sillä en ole pitkään aikaan kirjoittanut muuta kuin asiatekstejä sekä blogiin, että muualle. Mutta nyt ihan rehellisesti tästä keväästä pari sanaa!

YO Zen Rising Crane sweatshirt

Ostettiin omistusasunto, nyt muutetaan!

Kyl vaan, taas yksi muutto vuoden sisään. Laskin tuossa tätä aloittaessa, että aikuisiän muuttoja omien kotien välillä on mahtunut kahdeksaan vuoteen VIISI. Yhteen vaiheeseen muutin kerran vuodessa ja pisin aika mitä olen yhdessä asunnossa asunut aikuisiällä onkin Taulumäen asunto Jyväskylässä hiukan reilu kahden ja puolen vuoden ajan. Hupsista.

Loppuvuodesta aloitimme avopuolison kanssa oman omistusasunnon etsinnän, joka viimein löytyikin helmikuun lopussa. Kauppapaperit kirjoitettiin 11.4.2022 ja muutto tulee olemaan viimein tässä seuraavan parin viikon sisään! Kaikki ei mennyt laina-asioiden kanssa kuten strömsössä, mutta olen tästä avautunut aivan tarpeeksi jo Instagramissa, joten palaan tähän ehkä joskus.

Ostimme siis 1950-luvun kerrostaloneliön Turun keskustan tuntumasta. Olen niin iloinen, että pääsen (/pääsemme) viimeinkin sisustamaan ihan urakalla ja koskemaan jopa seinien väriin asti. Haluan ottaa aikani asunnon sisustamisen kanssa ja onkin aivan mahtavaa, että Sisustussunnuntai-postaussarja pääsee heräämään eloon horroksestaan!

Aloitin myös sisustusjutuille oman Instagramin, @hannamariahome, ihan jo sillä, että näiden asioiden kohderyhmä on niin erilainen kuin kosme- ja plussatyyli, johon alkuperäinen kanavani @hannamariaw keskittyy. Tulette näkemään väriä, funkkista ja 1950-luvulle uskollista tyyliä!

YO Zen Rising Crane sweatshirt

Kahden viikon Saksan reissu koittaa

Ja jotta ei kävisi elämä tylsäksi, varasin alkuvuodesta ennen asunnon löytymistä työ-/lomareissun Saksaan! Lähden saksalaisen ystäväni luokse tekemään etätöitä ja aion lomailla samalla muutaman päivän siellä täällä.

Olen aiemmin Saksasta tehnyt postauksen Kosmetiikkashoppailu Berliinissä & muualla Saksassa ja nyt mietin, että mitä muuta sisältöä voisin tuolta tuottaa. Vähän houkuttaisi vlogata, mutta ainakin Instagramissa @hannamariaw pääset reissutunnelmiin niiltä osin mitä työnteolta kerkeän!

Haluan ainakin tutustua paikallisiin brändeihin kosmen ja muodin osalta, samoin kokeilla niin monta erilaista ravintolaa kuin voi ja imeä itseeni Dusseldorfin ja lähialueen historiaa. Myös Saksan juustoaltaat tulee kahlattua läpi vähintään pois lähtiessä (viimeksi matkustin takaisin matkalaukussa monta kiloa juustoa, hups!).

YO Zen Rising Crane sweatshirt

Kuvat: Minnean muruja / Meri

Paita – YO ZEN Rising Crane -svetari, XXL
Housut – M&S Skinny, koko 20
Kengät – Pomar

*****

Näiden jälkeen kun pääsenkin sitten suoraa Äitienpäivän vieton jälkeen uuteen kotiin! Sen jälkeen alkaakin armoton purkaminen, kunnes taas tulee lähtö! Toukokuussa nimittäin hyvin todennäköisesti on tulossa työreissu Lontooseen, jonka jälkeen jatkamme vielä työkavereiden kanssa muutaman päivän lisää Skotlantiin.

Tämän kaiken päälle ollaan vielä Johannan kanssa lanseeraamassa vaikuttajille uutta yhteisö/tietopankki-palvelua, pitäisi yksillä messuilla käydä esiintymässä ja mitä muuta vielä. Sitten voikin kesän lepäillä isommitta reissuitta ja keskittyä asunnon laittoon!

Millainen on teidän kevät?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.