Hae
Hannamaria

5 – nimipäivä

Meillä ei oo tapana juhlia nimppareita mitenkään erityisesti, mutta Misterin tultua kuvioihin viime kesänä asiat hiukan muuttu meidän kahen osalta. Ei meillä edelleenkään ”juhlita” nimppareita (enkä koskaan edes oleta että kukaan muistaa onnitella, hyvä jos itte muistan nimpparini… :D), mutta minä ja Misteri muistetaan toisiamme jotenkin.

Sain Pentikin porosarjan kynttilälyhdyn. Oli kommentit tehonnut kun tiesti herra mitä ostaa 😉 Omistan tätä porosarjaa jo neljä kappaletta, yhden pienen (jossa ei ole kynttilää), kaksi keskikokoista ja yhden ison. Rakastan niitä kaikkia, tässä sarjassa vaan on sitä tiettyä jotakin.

En malta odottaa että saan tän käyttöön, ostettiin tälläinen (tosin pienempi) Ronjalle viime vuonna synttärilahjaksi ja olen siitä asti himoinnut samanlaista. Nyt sen sain! + Sain vielä Saarijärven Kirmoille lauantaipäiväksi lipun, vaikka mun ei sinne alun perin pitänyt mennä mutta asiat vähän muuttu. Kirjoittelen siitäkin sitten enemmän kun saan kuvat 🙂

Sain jo reissussa ollessa porukoilta ”nimpparilahjan” – aivan mielettömän ihanan ja juuri mulle hopeasepän tekemän sormuksen. Käytiin saaristossa ollessa Kustavissa Käsityökylässä, jossa on näitä eri pajoja (kirjoittelen siitä tarkemmin myöhemmin). Hänellä ei silloin sattunut olemaan sopivaa kokoa olevaa sormusta mulle, joten hän tarjoutui sellaisen mulle kokoamaan. Sain valita itse millaisen sydämen siihen haluan, joten valitsin tuollaisen siron ja yksinkertaisen mallin.

Misterin porukoilta sain tälläisen kahden Iittalan HotCool -lasin paketin. Nää tulee kyllä käyttöön ajallaan, en nimittäin tälläisiä vielä omistanut. Mulla on sellanen käsitys että tätä pinkkiä ei enää valmisteta, vaan oli jonkinlainen erikoiserä jota on myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää, joten taitaa olla pakko poiketa Iittalan outletissa asia tarkistamassa ja keräämässä ihanuudet parempaan talteen… 😉

Kiitokset jokaiselle joka onnitteli, oli mukavaa kun joku muisti 🙂 

Here in Finland it was my ”name day” yesterday. I’m really bad at remembering my own name day but I try to remember others. We don’t really celebrate name day at our family but since Mister has come around things have changed a bit. Their family usually celebrates it somehow and I’ve got my fair share from it 🙂 

This year was great – from Mister I got a reindeer table lantern from Pentik (you can check it our from here). This series is my favorite, I already own four candle holders (reindeer shaped, three different sizes) from Pentik and I loooove them! 🙂 + I got a ticket for Saturday to ”Kirmot” which is a annual music festival in Saarijärvi. I wasn’t supposed to go first, but things change 🙂 I’ll write about that a bit more later.

From my parents I got a special ring that was made just for me by a silversmith is Kustavi’s ”Käsityökylä” (in English something like a Craftvillage). I’ll write more about this village later. This was so amazing, because it’s made specially for me – the smith didn’t have a right size one for me so he made me one and I got to pick the heart he’d put in it and he made it just for me 🙂 I love it and it replaced every other rings I own immediately!

 From Mister’s parents I got these HotCool – glasses from Iittala – IN PINK! Amazing colour even though I’m not so much into it, but in these it looks great! And these were a ”special edition” thingy, so these aren’t in production anymore. I guess I need to visit Iittala and purchase some more of these since they are on sale 😉

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Ooooh mitä ihania lahjoja kaikki! 🙂 ja varsinkin tuo sormus, tosi nätti ja suloinen. Minähän en myöskään muista minä vuodenaikana oma nimipäivä on, joten olen unohtanut sua onnitella… 😀 btw, kiva uusi blogi ja raikas ulkoasu! -Ronja

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tykkään tuosta sormuksesta kyllä niin paljon! Ja on täyttä hopeeta, eli KESTÄÄ! 🙂 Eipä se mitään, en ota itteeni! Tykkään kyllä tästä ulkoasusta, kerrankin onnistuin 😀 Millos sulle muokkaillaan uutta ulkoasua? 😉

 3. Reetta kirjoitti:

  Nuo pinkit HotCool lasit on niin ihania. Meillä on niitä 4kpl 🙂

  http://reetta-s.blogspot.fi

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niimpä! Kävin Iiittalan outletissa hakemassa vielä 4 lisää näiden kahden lisäksi, joten omistan nyt 6 yhteensä. Juteltiin vielä siinä myyjän kanssa kun tokaisin että nämä on niin erikoisia ja ihania, että nämä on alun perin tehty muutama vuosi takaperin Roosanauha-kamppanjaa ajatellen, joka vaan vahvisti ostopäästöstä! Nyt olen ylpeä omistaja 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.