Hae
Hannamaria

7 – iittala outlet ja muut hömpötykset

Kävin eilen aamupäivästä Palokassa hiukan pyörimässä, tarkemmin sanottuna Iittala Outletissa, Clas Ohlsonilla ja Kodin Ykkösessä. Iltapäivästä menin sitten Ronjalle kasvohoitoon ja syömään tyttöjen kanssa. Tarkotuksena ei oikeastaan ollu ostaa mitään muuta kuin neljä kappaletta lisää noita HotCool -laseja Iittalasta, mutta voih…

(kuva)

Sain näitä aiemmin kaksi nimipäivälahjaksi, mutta tykästyin näihin niin tosissaan että oli pakko käydä ostamassa vielä neljä lisää, jotta saan täyden sarjan. Nämä maksoi kukin alennuksessa kuusi euroa kappale. Jos näitä muuten vielä halajaa, niin kannattaa käydä nyt poimimassa omansa, sillä tämä väri on erikoiserä, joka tulee kausiluontoisena myyntiin.

Juttelin siinä myyjän kanssa näitä ostaessani ja hänen mukaansa nämä olivat alun perin Roosanauha-kamppanjaan muutava vuosi sitten valmistettu sarja, mutta väri tuli uudestaan myyntiin suuren kysynnän vuoksi. Nämä lasit on mikron-, kuuman- ja pakkasenkestäviä sekä kestävät konepesun. Koneeseen laitettaessa kannattaa tuo pinkki osa ottaa pois ja pestä vain lasiosa. Se lähtee kätevästi pois alaspäin painamalla (tai vetämällä).

 Kävin myöskin Kodin Ykkösessä pyörähtämässä, josta mukaan tarttui tuollainen hiukan seilorityylinen annon koristetyynynpäällinen kolmella eurolla. Tälle pitää vain ostaa vielä tyyny, mutta niitä saa muutamalla eurolla vaikka Prismoista. Clas Ohlsonilta mukaan tarttui mun miniläppärille oma uusi pussukka, sillä vanha ei ole sille tarkoitettu ja on aivan liian pieni. Tämä oli kympin verran.

Käytiin sitten vielä iltapäivällä tyttöjen kanssa syömässä mun kasvohoidon jälkeen (tehtiin mikrohionta, olikohan nyt kolmas vai neljäs kerta). Mentiin tällä kertaa thaimaalaiseen Muang Thaihin, josta kirjotan ihan erikseen jutun.

Kun oltiin aivan turvoksissa ruoasta niin lähdettiin käymään Sokkarilla, sillä tarttin uuden ripsarin. Se, minkä ostin Tuurista, oli aika kuraa – liian iso harja ja hankala koostumus, klimppas ripset heti. Ronja on testannut kuvassa olevaa Rimmelin Sexy Curves ripsaria aikasemminkin ja voin tän aamuisen testin perusteella sanoa samaa kuin Ronja – aika hemmetin hyvä! Plus ostin alelaarista tuollaisen harmaanruskean Max Factorin luomivärin hieman alle neljän euron hintaan. Sitä en oo vielä testannut, mutta taitaa olla täydellinen korvaaja mun edelliselle Goshin värille joka loppu.

I went shopping yesterday and I got 4 more of those Iittala HotCool glasses, a decorative pillow case, a mascara and an eyeshadow. We also ate in this thai-restaurant called Muan Thai (I’ll write more about it soon). So a very basic lazy day 🙂

2 kommenttia

  1. Milla kirjoitti:

    Ei vitsi, tuollaiset lasit juuri oli poikaystävän siskon ja tämän poikaystävän luona. 🙂 Heidän "kolmenkimpan kämpässä". Katsoin, että onpas erikoisia ja tahtoisin niin kovasti ostaa. =) Hyvin kestää kuumaa juomaa! (Y)

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Jos meinaat keritä niin kannattaa jo juosta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.