Hae
Hannamaria

8 – saarijärven kirmot

Viime lauantaina käytiin Misterin ja hänen sukulaistensa kanssa Kirmoilemassa Saarijärvellä. Soittaminen alkoi vasta seitsemältä illalla, mutta mentiin jo Kannonkosken mökille hyvissä ajoin viemään kamat, syömään ja valmistautumaan iltaa varten.

Kirmothan jatkui Saarijärvellä koko viikon, ja vielä sunnuntainakin oli ohjelmaa luvassa. Lauantai-iltana koko alue oli K-18, muista päivistä en tiedä. Lauantaina ohjelma alkoi vasta illalla ja esiintymässä oli Riihivuoren Aploodi-teatterin Teuvo – Leevi and the Leavings-näytelmän bändi, Anna Puu sekä Eppu Normaali.

Joo, pakolliset makkaraperunat otettiin heti ekan esiintyjän jälkeen. Ei näytä esteettisesti kovin makoisalta, mutta sitä se kyllä oli.

Illan aloitti bändi, joka soittaa Riihivuoren Aploodi-teatterin Teuvo – Leevi and the Leavings -kesäteatteriesityksessä (se pyörii vielä tämän kuun loppuun, käykää ihmeessä vielä katsomassa!) He soittivat ainoastaan Leavingsin biisejä – ja hyvin soittivatkin! 🙂 He aloittivat puoli kahdeksan ja soittivat noin tunnin verran. Oli ilo kuunnella noin hyvää musiikkia, tulihan siitä vähän lauleskeltua mukana kun suurin osa biiseistä oli tosi tuttuja.

Puoli kympin aikaan aloitti sitten Anna Puu, jolloin ei kyllä kiinnostanut olla enää ollenkaan paikalla. En jotenkin yhtään lämpiä Annan tuotannolle, ei vain iske. Eihän siinä, tuli puhelimella oltua ja juteltua seurueen kanssa, menihän se tunti niinkin.

Puoli kahdentoista aikaan lavalle nousi sitten mahtavin porukka – Eput! Ai että oon niin ilonen että menin, onneks en missannu tätä! Soittivat niitä klassikkobiisejä, mutta mukana oli sellaisia joita en tunnistanut. Baarikärpänen oli aivan huippu, yleisö oli ihan täysillä mukana! Hiukan harmi kun mistään muusta ei ole kuvia kuin Epuista, mutta eipä se mitään. Kiitokset muuten noista Eppujen kuvista menee Misterille, oon ite niin lyhyt että mun ei kannatanut edes yrittää päästä tuonne eteen ottamaan kuvia… 🙂

Tajusin tuolla Eppuja kuunnellessani että viimekin kesänä kun oltiin Misterin kanssa Himoksella Juhannuksena mulla oli sininen jakku ja Converset vaatetuksena, täytyy varmaan jatkaa perinnettä 😉

Oli kyllä hieno ilta eikä haitannut yhtään olla kuskina. Ilman viinaakin voi olla hauskaa, muistakaas ihmiset juhliessanne se! Se parinkymmenen minuutin mökilleajomatka kestikin sitten melkein tuplaten pidempään, mutta pitäähän paha olo saada pois 😉 Nukkumaan päästiin joskus lähempänä neljää, joten sunnuntai meni aika lailla sumussa kun väsymys oli aivan järkyttävä.

PS. hannamaria löytyy nyt myös Facebookista!

Last Saturday we were at Saarijärvi in a music festival called ”Kirmot”. The festival had been going on all week, but we were there only on Saturday. The music started around half past seven but we were there a bit earlier. 

The night started with a cover band that covered an old Finnish band called Leevi and the Leavings. They perform in a play at Riihivuori in a summertheater called Aplooditeatteri. I haven’t seen the show yet but we still have time – the show runs until the end of this month and it’s got about ten shows left. 

The second band was Anna Puu, who plays Finnish pop-music. I really don’t like this at all, it just doesn’t sound right… Sorry I’m not sorry!

The greatest band of all – Eppu Normaali – started around half past eleven and played about an hour and a half. They were as amazing as last summer in Himosfestival, where I last went to see their show. And while watching that same show again I realized that last summer I also wore a blue jacket and a pair of white Converse shoes, I think I’ll let the tradition go on next summer 😉

It was a great night and I didn’t mind at all being the driver for this whole party. I had fun with the group – sober. It was a 20-minute drive back to the cottage but it took twice as much – it’s good to let the bad out whenever needed 😉 The clock was around four am when we got to bed so Sunday was a bit of a ”lazy day”… Hope you all had a great weekend too! 🙂 

PS. hannamaria now in Facebook!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *