Hae
Hannamaria

10 – tommy hilfiger

Kotiovelle toimitettiin vähän aikaa sitten UPSin paketti, joka sisälsi ehkä yhdet maailman ihanimmat kesäkengät. Paketistahan löytyi Tommy Hilfigerin Emery Espadrilles-kengät koossa 39. Olin näitä silmäillyt jo Jyväskylän Kookengässä kesän alusta asti ja kun bongasin ne siellä alennuksessa muutama viikko takaperin niin hiffasin, että ne voisivat olla muuallakin alennuksessa.

Halvimmalla nämä kuitenkin löytyivät ihan Hilfigerin omasta nettikaupasta. Hintaa näille kaunokaisille tuli kotiovelle kannettuna n. 70 euroa, joka on alkuperäiseen 109 euron hintaan jo (ainakin mun mielestä) sen verran hyvä alennus että se kannattaa käyttää.

Jos nyt ihan rehellisiä kuitenkin ollaan, niin nämä oli pienoinen vahinko-ostos. Olin jo maksamassa näitä PayPalin kautta, kun tulin toisiin aatoksiin ja suljin välilehden. Oli sitten kuitenkin kerinnyt maksu lähteä tililtä ja s-postiin tulla tilausvahvistus, joten oli myöhäistä peruuttaa sitä enää siinä vaiheessa. Ajattelinkin, että palautan ne sitten kun ne tänne pääsevät kun se kerta on ilmaista. Niin varmaan…

Kun kuitenkin aukaisin paketin niin eihän näitä enää voi palauttaa, on ne sen verran syötävän kauniit! Eikä kyllä yhtään harmita että tuli tilattua 🙂 Ikäväkseni oon päässyt käyttämään näitä vaan pari kertaa, heti kun tulivat postissa niin alko sateiset ja kylmät kelit enkä todellakaan ole kulkenut kesäkengissä, tennarilinjalla on menty aika pitkälle… Mutta vielä on kesää jäljellä ja tuleehan se uusikin kesä joskus! Ja kuka tietää vaikka tie veisi talvella etelään jossa näitä sitten voisi ulokoiluttaa 😉

Ootteko te sortunu samalla lailla aleostoksiin?

A while ago UPS delivered a package to our front door, which contained maybe the most beautiful pair of shoes I’ve ever seen. They were the Emery Espadrilles by Tommy Hilfiger in size 39.

I had been eyeing them for a while at Kookenkä, which is a shoe store here in Finland. There they cost originally 109 euros, but I found them online for a bit over 70 euros. That was such a great deal so I had to go for it 😉

To be honest, I wasn’t supposed to order these – I was just purchasing them and decided to close the tab and think about it a bit more, but soon after that I got a order confirmation to my email thanking me for purchasin them… Woops!

I was thinking of returning them when they got here (because the returning was free) but I just didn’t want to anymore. They’re too beautiful 😉 Sadly I haven’t been able to use them that much, it’s been cold and rainy for the past two weeks and I’ve been using only my white Converses. Well, there’s still time this summer and the next and the next etc… Who knows, I might even get to use them in the winter time if we decide to make a little trip to the south 😉

How about you, have you shopped lately?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.