Hae
Hannamaria

11 – menee koko loppuviikko

Ensi viikon alussa on suuntana Helsinki! Ihanaa päästä taas käymään, viimeksi oltiin Misterin kanssa käymässä kesän alussa koulujen loppumisen ja juhlien jälkeen kun oli viimeinkin aikaa ja rahaa 😉 Silloin käytiin pakolliset Lintsireissut, tosin hiukan tuli tylsää ja kylmä kun en ollu ottanu lämmintä päälle ja siellä tuuli aivan törkeenä! Enkä käy laitteissa, joten odottelin sitten kun Misteri juoksi laitteesta toiseen. Mutta eipä se mitään, siellä on silti aina mukava käydä. 🙂

Nyt mennään taas kolmeksi päivää, eli maanantaina aamusta ollaan menossa junalla ja keskiviikkona iltapäivästä tullaan takaisin Keski-Suomeen. Viimeksi tehtiin kolmen päivän reissu meidän synttäreiden aikaan Helmikuussa. Tällä kertaa on haaveena päästä käymään Suomenlinnassa, Korkeasaaressa, Kaivopuistossa hiukan kävelemässä ja ehkä moikata Pihlajakatua 😉 Niin ja tehdä kevyttä shoppailua…

(kuva)

En oo ikinä käyny Suomenlinnassa tai Korkeasaaressa ja viime kesä oli mun eka kerta Lintsillä yleensäkin. Melkeen kaikki muut kaupungit ja linnat on tullu koluttua, mutta Helsinki on sellanen minne oon päässy ”kunnolla” vasta viime kesänä tutustumaan. Se on niin kaunis kaupunki, että vosiin hyvinkin kuvitella itteni sinne asumaan ja opiskelemaan. Ja plussana on tietenkin se, että sieltä löytyy mun haluaman alan koulutuksia enemmän kun Keski-Suomesta 😉

Huomenna on tiedossa Teuvo – Leevi and the Leavings -kesäteatterinäytös Riihivuoren Aplooditeatterissa. Tämä on viimeinen näytös, joten taitaa olla aika myöhäistä enää suositella mennä katsomaan ellei siihen kerkiä. Elleivät he sitten tee jotakin extranäytöksiä tai vastaavaa, en tiedä 🙂 Tän teatterin bändi muuten soitti Saarijärven kirmoilla, josta jo kerroinkin.

Ja justiinsa tuli info, että lähetään illasta kattomaan autoa Padasjoelle! Tässä on ollut nyt pieni autonvaihtoprojekti päällä, mun kultanen Clio meinaa olla jo liian pieni mulle kun joudun n. 40 kilsaa ajaan suuntaansa töihin mm. motaria, joten isompi olis haaveissa niin sillä viittis sitten päästelläkin. Nyt on aika mahti tilaisuus, toivotaan että nappaa! 🙂

FACEBOOK

In a nutshell: me and Mister are going to Helsinki for a few days next week, tomorrow I’m going to see a summer theater play in Riihivuori’s Aploodi-theater and today I’m gonna go and test a car in Padasjoki!

2 kommenttia

  1. Tilda kirjoitti:

    Jooo Helsinki on aivan ihana!! Ite just muutin sinne nyt elokuussa, rakkautta 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Rakkautta tosiaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *