Hae
Hannamaria

12 – kultainen clio

Taisin mainita viime kerralla että tuli autonkattomisreissu illalle – no lähtihän se sitten mukaan. On oikeen sopivan kokoinen ja muutenkin mukava 🙂 Uusi auto on siis vuoden 2003 FIAT Stilo, sininen ja vähän ajettu.

Nyt olis sitten edellinen auto myynnissä. Harmittaa jotenkin myydä tuo auto, se oli mun ensimmäinen kulta ja opettelin sen kanssa ajamaan. On kuitenkin jäänyt hiukan pieneksi mun käyttöön, joten on parempi vaihtaa isompaan kun sen vielä joku ostaa. Onneks siitä jää kuvia muistoks. 😉

Myynnissä on siis kolmiovinen kultainen vuoden 1998 Renault Clio, jossa 1.4 kone ja 55 kw / 75 hv. Kahdet hyvät renkaat – uudet kesärenkaat aluvanteilla ja talvirenkaissa pintaa n. 7 mm. Auto on kokonaan ruosteeton (pieniä käytön jälkiä näkyvissä), sisätilat siistit ja ehjät. Etuvaloumpiot on uusittu viime kesänä, pakoputki n. kuukausi sitten. Kannen tiivisteen vaihto, lämmityslaitteen kenno uusittu ja jakopääremontti tehty n. 2 vuotta sitten. Muita pienempiä remontteja tehty tarvittaessa.
Tästä nyt näppärä vähänajettu pikkuauto kaupunkiajoon tai ensiautoksi. Isommallakin tiellä tukeva ajaa!
Auto on myynnissä Nettiautossa (linkki) ja Tori.fi:ssä (laitan linkin kun päivittyy). Laittakaas sana kiertää jo joku tarttis uutta autoa 😉

Ps. Oon nyt sillon lauantaina menossa kattoon Ouninpohjaa, sieltä sitten juttua myöhemmin 🙂

2 kommenttia

  1. Katja kirjoitti:

    minkähän laisia pieniä käytön jälkiä autossasi näkyypi ? 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Edessä & takana löytyy pieniä kiveniskuja sekä joku idiootti on tuota sumuvalojen välistä säleikköä maalaillu hieman väärällä sävyllä, mutta kuten kuvista huomaa niin se ei kauas katsottuna näy. Alimmasta kuvasta näkee miten tuo kuljettajan penkin ovenpuoleinen "nahkaosa" on hieman kulunut. Eli ei mitään suurta, tämän ikäiseksi autoksi normaalia kulumista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.