Hae
Hannamaria

13 – neste oil rally ja helsinki

Olin eilen koko päivän Ouninpohjassa ralleja katsomassa ja illasta hieman kaupungilla. Nyt ärsyttää toden teolla kun ei ole kuvia koko päivästä (muutama julkaisuun kelpaamaton kuva kanssatovereista kyllä löytyy…) – ajattelin etten viitsi ottaa järkkäriä mukaan kun kuitenkin saan kiven linssiin ja pokkarilla ei huvittanut sitten edes yrittää. Vaikka tuollaisessa auringonpaisteessa silläkin olisi jo jotain tehnyt, ehkä.

Joka tapauksessa, huomenna on suuntana Helsinki! Oi että, viimeinkin pääsee taas tallailemaan niitä ihania katuja 🙂 Ja syömään uusissa ravintoloissa, meinaa olla nämä Jyväskylän hintatasoltaan sopivat paikat jo aika lailla koluttu kaikki lävitse. Ja muutenkin ympäristö siellä on aivan erilainen kuin täällä Keski-Suomessa, tuo mukavaa vaihtelua. Laukut on jo (melkein) pakattu ja juna lähtee huomenna kello 7.19 🙂

Ajateltiin huomenna käväistä Virgin Oilissa lounaalla, kuulostaa niiden lista sen verran hyvältä (katso se täältä) eikä ole hinnan kirossa. Muista päivistä en sitten tiedäkään, ei olla niin tarkasti suunniteltu milloin käydään missäkin. Täytyy kattella miten keritään ja millainen on fiilis 🙂 Pääsen myöskin ulkoiluttamaan mun Hilfigereitä, ai että!

FACEBOOK
INSTAGRAM

No pics from Neste Oil Rally, I hate it! Would have been nice to take my ”good” camera with me, but I figured that I might break it (trip and see it fly for example…) so it wouldn’t have been worth it. But tomorrow off to Helsinki, so exited! I’ve (almost) packed my bags, I still need to add a few things tomorrow morning. 

We were planning on eating our lunch at Virgin Oil tomorrow, their lunch menu sounds so amazing (check it here) and  Mister has been very pleased with their food and service so why not give it a shot? We haven’t planned our trip too much, there’s a few places we might be visiting (stay tuned for pics!) but we’ll go with the flow 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *