Hae
Hannamaria

14 – takasin Keski-Suomessa

Nyt ollaan takasin Helsingistä, oli aivan mahtava reissu. Kuvia ja vastaavaa on tulossa myöhemmin lisää kun pääsen omalle koneelle niitä muokkailemaan ja sitä rataa. Sen verran voin kuitenkin valottaa että maanantaina käveltiin vaan ihan ympäriinsä, käytiin Eirassa ja Kaivopuistossa ja visiteerattiin sitä Pihjalakatua 😉 Tiistai meni sitten Korkeasaaressa ja shoppaillessa, jätettiin Suomenlinna toiseen kertaan kun oltiin muutenkin vasta joskus neljän aikaan hotellilla Korkeasaaren jälkeen. Tänään juna lähti takasin puoli kolmen aikaan, joten oli aamusta aikaa shopata ja pyöriä vielä ympyrää. Kotiutin muutavan tosi kivan jutun, niistä lisää kuvien kera tuonnenpana.

Hyvät oli aamupalalla näkymät, yövyttiin kaksi yötä Sokos Hotel Vaakunassa. 🙂 Oli ihan tietoinen valinta olla ottamatta konetta mukaan, oli ihan vapauttavaa kun ei tarttenut koko ajan stressata siitä että pitäisi päivitellä. Toki junamatkat olisi ollut hyvää aikaa, mutta päätin käyttää sen ajan lukemiseen. 🙂

Huomenna on tiedossa kakkosvaiheen (mulla on vielä vanha kunnon kakkosvaihe, suoritin autokoulun ekan osan sillon ”vanhoina hyvinä aikoina”) ajo-osuus ja perjantaina rataosuus. Eiköhän nuo molemmat mene kunnialla läpi, hinta vaan hirvittää… Neljä ja puoli sataa euroa siitä, että ajaa autokoulun autoa jonkun aikaa, käy istumassa tunneilla pari hetkeä ja heittää pari kierrosta ajoradalla. Pah, sanon minä. Asialle ei vaan voi mitään jos haluaa kortin säilyttää…

Palaillaan kuvien ja uusien juttujen kanssa! 🙂

I’m back home now (almost) and the trip was great! We visited Korkeasaari (a zoo in Helsinki) and just walked around. I’ll be back with more pics and stories once I reunite with my own computer 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *