Hae
Hannamaria

15 – helsingin ostokset

Ai että, oli ihanaa olla lomalla koko viikko! Ei tarvinnut miettiä työasioita yhtään, jos siellä jotain tosi akuuttia olisi ollut niin eiköhän olisi jo soiteltu perään 🙂 Tänään oli kuitenkin vuorossa kakkosvaiheen rataosuus, eilen oli ajo-osuus. Molemmat meni hyvin, antoivat mun pitää korttini! Eikös se sillon ole mennyt hyvin…

Kerrataan kuitenkin siitä Helsingin reissusta sen verran että käytiin tosiaan shoppailemassa(kin), vaikka tällä kertaa päätettiin tehdä jotain tavallisesta poikkeavaa. Normaalisti meidän Helsinginreissut menee kaupungilla kierrellessä, käymällä elokuvissa, syödessä ja juodessa, mutta tällä kertaa ihan oikeasti käveltiin ympäri kaupunkia – maanantaina ja tiistaina tuli käveltyä reilut 15 kilometriä per päivä – ja tutustuttiin Helsinkiin muutenkin kun vain siihen shoppailu-keskustaan. 🙂

Mutta sitten niihin ostoksiin. Jo tiistaina kun kierreltiin niin käytiin Espritillä, josta ostin yhden t-paidan. Omistan hiukan saman tyylisen raitapaidan, jonka ostin viime kesänä Lindexin alennusmyynneistä, mutta se on sen verran kulahtanut (tuli pestyä se hiukan liian lämpimällä vedellä…) ja se on nykyään ”kotipaitana”. Tämä on ihanan pehmoista kangasta ja tosi mukava päällä, joten miksipä ei 🙂 Hintaa löytyi 25 euroa.

Seuraavat ostokset tein sitten Keskiviikkoaamuna. Tuolloin käytiin Nokian kaupassa ja Galleria Esplanadin M-BOXIssa.

Tarkoituksena oli alun perinkin ostaa taas Longchampin Le Pliage -laukku jossakin pienessä koossa. Tällä kertaa päädyin kokoon S, joka on näistä pienin. Omistan jo yhden Longchampin laukun, Le Pliagesta hiukan ”paremman” version nimeltään Planétes. Se on muuten sama kuin Le Pliage, mutta on kokonaan musta – perus Pliagessa on kahvat ruskeat ja sisäpuoli yleensä valkoinen.

Tästä Planétesta tuli tänä syksynä uusi väri, syvä luumu. Sekin on aivan ihana, mutta ajattelin kuitenkin päätyä alla olevaan väriin – joka sekin on tämän syksyn uutuusväri (Fuchsia). Kuva ei anna todellista käsitystä sen kirkkaudesta, mutta kyseessä on todella nätti ja kirkas fuksian sävy. Tämä pienen koko on tosi kätevä töihin ja kaupungille kun ei tarvitse mitään suurta mukana – laukkuun mahtuu kuitenkin juomapullo, rahapussi, kalenteri, avaimet, kamera ja puuteri sun muuta tilpehööriä. Eli tilaa löytyy vaikka S-kokoa onkin 🙂

Oon muutenkin hulluna näihin Lonhchampin tuotteisiin, esimerkiksi niiden Le Pliage -kolikkopussukka on aivan yltiösöpö, Longchamp 3D (ruskeana) olisi aivan mahtava perus arkipäivän laukku ja Roseau olisi ihana tuomaan hiukan ”luksusta” päivään. Näitä voi tällä hetkellä vaan haaveilla, mutta ehkä sitten joskus.

Keskiviikkoaamuna käytiin myös Nokian liikkeessä. Omistan Nokia Lumia 820sen, jonka oon omistanut jo alkuvuodesta – sain sen sillon heti kun niitä alettiin jakeleen. Sillon valitsin kuoren väriksi keltasen, johon oon edelleenkin tyytyväinen. Nyt kuitenkin halusin tsekata josko Nokian kaupassa olisi tähän jotakin muuta väriä niin perus värien sijasta ja olihan siellä! Sain 25 euron hintaan aivan ihana värisen violetin takakannen, nam! En silti luovu tuosta keltaisesta, niitä on mukava vaihdella. Ja mun kuulokkeet on edelleenkin keltaiset, joten ne sointuu mukavasti myös tän uuden kannen kanssa yhteen 🙂

Onko teillä muuten Nokiaa vai ootteko jo kääntynyt ihan täysin muiden merkkien puoleen? Ite en oo omistanu mitään muuta merkkiä kun Nokiaa (ellei kahen kuukauden sijaispuhelinta lasketa). Oon niistä kyllä tykänny, kestää mun käytössä tosi hyvin ja niille löytyy mun käyttöön mukavasti sovelluksia. 🙂

PS. Älkää unohtako vinkata ihmisille mun myynnissä olevasta autosta, kultaisesta Cliosta! Myynnissä Nettiautossa ja Tori.fissä!

Sorry, not so detailet post today in English so I’ll do a quick summary: I bought a shirt from Esprit in Helsinki, it’s actually a navy blue one, it just shows up as black… But anyways, I also bought a bag from Lonchchamp (I already own one, Planétes in L, black.) Check the links to other bags I’d like to have). From Nokia I bought a new back cover, a nice purple one. I’ll now switch back and forth with my old yellow and new purple covers 🙂 And a question: what phone do you have? Are you a Nokia-fan or have you fallen for other brands?

4 kommenttia

 1. Mimosa kirjoitti:

  Oi vitsi, onpa muuten tosi kiva paita! 🙂

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niimpä, kunhan se vielä saadaan suoristumaan eikä ole noin ryppyinen 😀

 3. Tilda kirjoitti:

  Mulla on myös toi Lumia 820, hirmu hyvä! 🙂 Ja empä minäkään oo minkään muun merkkistä ikinä omistanut.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Samaa mieltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *