Hae
Hannamaria

16 – sosiaalisuutta

Ajattelin kerätä yhteen postaukseen kaikki paikat josta mut löytää ja jossa tätä blogia voi seurailla. Näin se on paljon yksinkertaisempaa kuin pelkästään kirjoittaa aina yhden postauksen perään jumalattomat litaniat linkkejä ja erilaisia paikkoja.

Facebook
Tosiaan, tämän sivun facebook-tilin löytää ylläolevan linkin alta. Linkittelen sinne yleensä uuden postauksen, mutta myöskin jotain tosi kivoja juttuja joita tulee vastaan. Riippuu aina hiukan kiinnostuksen tasosta mitä sinne päivittelen.

Twitter
Mun henkilökohtaisen Twitter-tilin löytää ylläolevasta linkistä. Päivittelen sinne silloin tällöin juttuja, lähinnä kun uusi postaus tulee tai kun juttelen kavereiden kanssa. Myöskin Instan kaikki päivitykset tulee suoraan sinne.

Bloglovin
hannamaria löytyy myöskin Bloglovinista. Ja ne jotka eivät tiedä mikä Bloglovin on niin kerrottakoon, että se on sivusto, joka kerää yhteen eri tyylilajin blogeja. Kirjautumalla joko luomalla uuden tunnuksen (tai klikkaamalla itsensä sisään Facen tunnuksilla, jota sivusto niin ihanasti joka aukaisukerralla tyrkyttää…) pystyy seuraamaan eri tyylien blogeja ja niiden päivittelyä. Sinne siis listautuvat seuraamiesi blogien uudet postaukset ja sitä rataa.

Tumblr
Päivittelen lähinnä kun uusi postaus tulee, periaatteessa sama asia kuin Twitterin kanssa. Joskus myöskin jaan muiden juttuja, jos jokin tosi ihana kuva vaikka sattuu kohdalle.

Instagram
Tänne päivittelen ehkä kaikista eniten. Jos kaipaa kivoja kuvia ja melkein päivittäisiä kuulumisia niin kannattaa seurailla täällä.

Stumble Upon
Tänne en ole vielä kerinnyt niin paljon syventyä, mutta jotain tästäkin profiilista jo löytyy. Ja niille jotka eivät tiedä mikä tämä paikka on, niin se kerää eri tyyppisiä sivustoja yhteen – löytyy niin ruokasivustoja, blogeja kuin vaikka matkailuaiheisia sivustoja. Tänne kirjautumalla (edelleenkin joko Facen tunnuksilla tai muuten) pystyy löytämään uusia ja mielenkiintoisia sivustoja joita ”peukuttaa”. Alkuun saat valita minkälaisia sivuja haluaisit löytää ja sen mukaan aina kun painat ”Stumble” kone etsii sinulle jotain uutta. Erittäin hieno sivusto 🙂

Pinterest
Ja sitten on vielä Pinterest. Laittelen tänne muutamia kivoja juttuja joista tykkään sekä paljon kuvia eri huonekollaaseista, jotka joskus haluaisin itsekin toteuttaa. Ennen käytin tätä enemmänkin, mutta kyllä vieläkin tulee vierailtua 🙂

Kylläpä niitä on paljon! Toivottavasti edes joku natsaa teidänkin kohdalla ja päädytten seurailemaan mua jossakin näistä. Laitan linkkejä myöskin tuonne oikeaan sivupalkkiin joten sieltä löytää ne vielä tämän postauksen unohtumisen jälkeen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.